Vi börjar morgonen med en video!

Några av er kanske har sett det här klippet innan men jag blev riktigt rörd av det och ja, jag tycker man kan visa klipp fler gånger, vissa saker tåls att upprepas om man säger så, watch this! Älskar barn ibland.

God morgon på er också! Har varit vaken ett tag men eftersom att jag inte bloggar förens nu så blir det ett ”morgoninlägg”, från mig till er! Har grov halsfluss så ska verkligen fokusera på att bli bättre, har väl blivit smittad av någon och nu måste jag dras med det! Med flussen kommer också min psoriasis igång och det suger ju verkligen men jag klagar inte, sticker till Magaluf snart och solar och där blir huden alltid mycket bättre!

(Visited 42 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Dennis Widmark juni 10, 2014 at 11:16 f m

  Hela Youtubeserien ”Kids react” är väldigt intressant att se på. De har en helt annan syn på saker och ting =)

  Reply
 2. Olvira juni 10, 2014 at 4:49 e m

  Heej Kattpaow! Det är såhär att jag har ett kattproblem som jag undrar om du haft med din katt… Min katt Elsa kom till mig som vildkatt, en dag var hon bara här och eftersom jag bor långt ute på landet misstänker jag att en sommargäst bara släppt ut henne och lämnat henne… Mager och kelsjuk kom hon alltså till mig och jag matade henne och lät henne komma in i huset när hon ville. Det var ingen som saknade henne så nu bor hon här hos mig och går i stort sätt aldrig ut, hon trivs mest inne. Hon är mer som en hund då hon kommer när jag ropar och alltid är där jag är. Hon sitter även i fönstret när jag är borta. Idag har Elsa bott hos mig i drygt 2 år och detta problem började då jag upptäckte sår inuti hennes öron för några dagar sen.. Enligt veterinär hade Elsa fått en rejäl infektion och jag fick 3 olika droppar att behandla hennes öron med vilket jag nu gjort i 3 dar. Det är inte lätt då hon sprattlar och blir livrädd när jag håller fast henne samt hatar att få ”vatten” i öronen. Detta har resulterat i att hon håller sig undan från mig samt blir misstänksam när jag närmar mig henne även utan flaskorna. Inte heller kommer hon när jag ropar längre.. Känner mig helt förtvivlad.. Tänkte om du hade nån erfarenhet över detta samt vet om det går över. Jag har varit tvungen att tvinga i henne tabletter vid ett tillfälle för ett halvår sedan men då reagerade hon absolut inte såhär. Vill ju inte att hon ska vara rädd för mig….

  Reply
 3. my juni 10, 2014 at 4:56 e m

  ”Justin bieber marriage a guy”
  ”It wasn’t Justin bieber”
  Hahahahhahaha bästa!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *