Alltså..jag är så SJUKT peppad för att gå på festival, jag vill verkligen! Och ingen trött house festival, jag vill höra riktig musik, ha på mig skitiga kläder, sova i tält , dricka folköl och hänga i gräset. Jag har inte riktigt sett mig själv som en festivaltjej förut även om jag velat det och när jag var yngre skulle jag ALDRIG ens tänka tanken att sätta min fot där, men nu är jag sjukt redo!

Känns som att man inte har hört musik ”på riktigt” innan man varit på festival och de flesta artister är alltid så pepp när de pratar om att spela på just festivaler, det gör mig taggad på att se det live! Kolla själva på klippet nedanför, man blir riktigt sugen! Undrar bara vilka jag ska på..är ju så SJUKT många i sommar. Får se helt enkelt!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *