Beroende!

Idag flyttar jag och flyttgubbarna kom klockan 08:00 imorse och eftersom att jag typ fortfarande är jetlaggad (yes, jag vet…) så hade jag inte sovit något alls men det var bara att köra! ALLT ska flyttas från där jag bor nu till söder på en gång och sedan kommer jag packa upp under dagen, Daniel ska komma och hjälpa mig lite senare och så har jag min familj här nu. Känns skönt, jag ogillar att flytta men när det väl är klart sen känns det alltid skönt. Kommer bli så bra! Älskar mitt Södermalm.

Vad har jag annars gjort denna morgon? Inte så värst mycket, gnuggat sömnen ur ögonen och druckit massa för att hålla igång kroppen så att jag inte somnar. Testade nya smakerna NOBE aloe vera förut och dog lite, är totalt beroende av deras nya med kokos smak som smakar sommar (på riktigt!) och när jag är sugen på något lite lättare dricker jag deras sockerfri som är riktigt fräsch! Bra om man tränar och sånt och smaken är riktigt mumsig!

112 115

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Suzana juni 3, 2014 at 2:35 e m

  Blir nog inga problem att hålla sig vaken idag då med flytten att genomföra.
  Lycka till och sov sedan gott när det blir dags 🙂

  Reply
 2. Anonym juni 3, 2014 at 5:07 e m

  Åhh vi kanske är grannar!

  Reply
 3. Matilda juni 3, 2014 at 9:23 e m

  Spännande med flytt!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *