På tal om ingenting…

Tänkte lite och funderade på vad som är bästa sättet att bemöta haters med, vad tror ni?

i love haters

Berätta gärna mer om era egna erfarenheter!

Prova OddWolfs e-cigg – ange OW-PAOW och få rabatt!

(Visited 1 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. jenny juni 2, 2014 at 3:31 e m

  bästa paow!

  Reply
 2. Anonym juni 2, 2014 at 4:18 e m

  Om man inte känner den – strunta i den, den har säkert ett tråkigt liv

  Om man känner den – ingen bra människa som försöker trycka ner nån annan

  Reply
 3. Anna juni 2, 2014 at 4:55 e m

  ”If they don’t like your face, turn around and show them your fabulous ass”. – Miley Cyrus.
  Känns som ett modernare uttryck till ”vänd andra kinden till”. Gillar dock Mileys citiat mer.. ^^

  Reply
 4. eleanor juni 2, 2014 at 10:37 e m

  Ett fett leende och en trevlig paow. Stör allra mest:)

  Reply
 5. Molly juni 2, 2014 at 11:35 e m

  Känner personen inte dig så påpekar han eller hon väl antagligen ditt utseende. Vilket egentligen är skit samma. Du vet hur du ser ut och så länge du trivs med ditt utseende så spelar det liksom ingen roll vad dem andra tycker. Speciellt inte en person som tar sig tiden att klicka sig in på ”kommentarer” för att skriva en dum kommentar. Egentligen är det ganska så sjukt när man tänker på det, att man skulle ta åt sig av någon som inte har något bättre för sig än att dela med sig av sin dryga kommentar. Och beteendet står du liksom för själv, har du varit elak så får det självklart konsekvenser. Fokusera på bra människor och positiv energi Paulina, det vill säga fortsätt som du gör. Tyvärr kommer det nog alltid finnas folk som vill en illa, enda man kan göra är att dagligen ställa sig frågan om man ska gråta eller skratta för att dem är så patetiska. Riktigt grym är du iallafall! Kram

  Reply
 6. Sarah juni 3, 2014 at 12:46 f m

  Le! 🙂 Gå rakryggad och kolla aldrig ner när du går förbi dom som har något problem med dig. Tänk högt om dig själv men låt dig inte gå ner till deras nivå 🙂

  Reply
 7. marika juni 3, 2014 at 1:33 f m

  Ignorera. Då är det inget roligt för dom längre, om ingen bryr sig.

  Reply
 8. Hanna Watson - nygift i Kanada juni 3, 2014 at 8:27 f m

  Det bästa är nog att inte bemöta de tror jag, utan låta det vara, men å andra sidan tycker jag det finns nån slags skev bild av att bloggare ska kunna ta hur mkt skit som helst, bara för att man skriver en blogg. Jag tycker det är helt ok att ryta ifrån ibland, men i det stora hela är det nog bäst att försöka låta det vara.

  Det bästa sättet att bemöta nån som snacker ner än, är dock inte att snacka ner tillbaka. Att köra det gamla racet med att ”du är bara avundsjukt” får en bara att låta puckad och kaxig. Inget fel att vara kaxig i sig, men vill man verkligen vinna nåt, så ska man försöka fila på sina argument lite. Vara smartare än de. Det bästa är att inte bemöta det precis när man får det och man är arg. Det gör jag ibland, svarar på ett sms direkt när man är arg eller vill ta ett samtal på sekunder. Det bästa är att vänta en stund, tills man inte bryr sig lika mkt och sen försöka skriva en smart come back.

  Mina tips 🙂

  Ps. Ibland kan ju feedback även ha en poäng, så det är alltid värt att fråga sig om personen kanske har nåt att säga. Haters behöver man såklart inte lyssna på, eller skitsnack i en blogg, men att nån inte håller med, eller vågar ifrågasätta behöver inte vara dåligt.

  Reply
 9. Just me juni 3, 2014 at 9:11 f m

  Genom kärlek och positivitet. Om alla bara är kärleksfulla så ser vi inte hatet till slut.

  Reply
 10. Just me juni 3, 2014 at 9:12 f m

  Jag tror att haters egentligen hatar sig själva. Eller så har de växt upp i misär. Bittra och lyckliga. De behöver antagligen mer kärlek och kramar än andra :)!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *