Kartellen var här igår!

Jag glömde berätta för er att Sebbe ifrån Kartellen var här i Mallis igår. Riktigt trevlig kille. Hans musik är grym lyssnar ofta på den när jag städar hemma, haha skön musik att städa till helt enkelt.

Screen Shot 2014-06-24 at 19.17.28
V
ad tycker ni om Kartellen?

(Visited 153 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. J juni 24, 2014 at 8:06 e m

  Det var märkligt att du gillade Sebbe, han är ju vänster och är för immigration, han är ju helt tvärtemot dig. Trodde att du skulle hata såna personer som Sebbe.
  Nu utgår jag efter dina skeva och provocerande inlägg du har gjort förut.

  svar: Jag kan væl fortfrande acceptera mænniskor med andra asiktern en mig?

  Reply
 2. Maria juni 24, 2014 at 8:08 e m

  Nej nej nej…..

  Reply
 3. Amanda juni 24, 2014 at 11:20 e m

  Världens bästa Sebbe!

  Reply
 4. Erica juni 30, 2014 at 6:38 e m

  Kartellen är en av Sveriges bästa grupper om man frågar mig. Samt så tycker jag väldigt bra om Sebbe då han kämpar och står upp för Underklassen som ofta kanske inte har en egen röst. Jag har träffat Sebbe för inte så längesen, och jag fick samma uppfattning som dig. Han är verkligen hur trevlig som helst!
  PS. Jag bloggar om Svensk hiphop, den som känner för det får gärna kika in! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *