Lene-Angelica

Okej nu blir det lite norska bokstæver hær eftersom att jag lånar min nyfunna norska væns dator.

Nær jag kom ner till Magaluf så kænde jag igen en av tjejerna i baren, næmrligen en tjej från norska Paradise hotel! Næmligen Lena-Angelica. Vi ær ett riktigt dream-team. Lite som bill och bull. Igår så jobbade vi tilsammans i baren och efter det så var vi trøtta på GG så vi gick ut på bargatan och drev med britter och pratar med riktiga svenne engleska med britter, typ ”halo my name i INGA and I com from sweden”.. Haha sjukt kul!!

En liten halvkass video. Jag førsøker prata norksa ^^

 

Ville bara berætta det før er. Gå in och læs på hennes blogg hææær http://angelii.blogg.no

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *