Vad tycker jag är det bästa med sommaren?

Okej, förutom solen, uteserveringarna och att åka båt och att det är ljust dyngnet runt så tycker jag ändå att det bästa med sommaren är… Eller sensmmaren då.

KRÄFTOR. ALLTSÅ jag ÄLSKAR KRÄFTOR. Det är typ det bästa jag vet. Det är så j*vla gott. Jag äter kräftor till frukost och middag nästan varje dag då och jag är king på att skala. Hur äter ni kräftor? Jag skalar och äter allt eftersom, pallar inte hålla på att spara alla kräftstjärtar på sidan för att sen äta upp dom. Utan jag äter allt på en gång, och då menar jag allt. Till och med hjälarna haha..

Vad tycker ni är det bästa med sommaren?

IMG_7715-600x400IMG_7716-600x400

(Visited 257 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Emma juni 14, 2014 at 2:48 e m

  Det är jättegott!!!

  Reply
 2. Dennis Widmark juni 14, 2014 at 6:14 e m

  Jag tycker definitivt inte det bästa är kräftorna. Jag hatar skaldjur. Tycker det är riktigt vidrigt. Det bästa jag vet är kvällpromenader när det fortfarande är ljust men lite halvkyligt så att man måste ha på sig mjukisbyxor och en tröja. Hur mysigt som helst =)

  Reply
 3. Elinor juni 14, 2014 at 6:54 e m

  Älskar att du äter allt!!
  Det bästa På sommaren är Gotland! Mycket folk men skön stämning i staden och på dem små klubbarna och mysiga stränder:)

  elinory.blogspot.Se

  Reply
 4. Anonym juni 15, 2014 at 4:47 e m

  Åhh kräftor <3 Hr äter ni kräftor?
  Svar: Jae äte opp dom såklar
  Nämen jag typ äter stjärten eller vad det heter? Svansen? Och klorna <3
  Jag liksom trivs inte med att äta gälar, hjärna m.m.
  Men har aldrig provat, det kanske är en delikatess 😀

  Reply
 5. Sandra juni 17, 2014 at 12:42 f m

  Flugor ska räddas från poolen men kräftor ska kokas levande för att du tycker det är mumsigt? Hej svejs dubbelmoral.

  Reply
 6. madeleine juni 17, 2014 at 11:40 e m

  Asså tror du och jag skulle vara ett så fett par tillsammans! Verkligen piff och puff. Känner igen typ hela mig själv i allt du säger och gör haha. Läser inte din blogg så ofta, men varje gång jag gör det så blir jag helt tagen. typ, WOW, fan vad skönt med en avslappnad och skön jävla bloggare! Önska jag hade en poolare som dig fan 🙂

  Reply
 7. Susanne juli 3, 2014 at 2:36 e m

  Haha jag gör samma sak! Kräftor är också min favoriträtt!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *