8 Comments

 1. Rebecca juli 1, 2014 at 5:27 e m

  Hej Paow! Ville bara börja med att säga att jag tycker du är stencool och jävligt bra tjej. Nu är det såhär, att min pojkvän åker till magaluf imorgon och jag vet inte vad jag ska göra, tro eller känna. Jag litar självklart på honom, men just i magaluf med hans sliskiga vänner känns ganska jobbigt. Han säger att han aldrig skulle röra någon men vad vet jag egentligen, hur är det i magaluf? tror du han kommer vara otrogen. P.s han är en riktig tjejmagnet

  Reply
  1. R juli 1, 2014 at 7:59 e m

   Fyfan va jobbig situation du är i :/ Personligen hade jag sagt starkt nej till att min kille skulle åka till magaluf faktiskt.. Jag åkte dit med min pojkvän för 2 år sen , och jag hade verkligen inte velat att han skulle åka dit sj med sina killkompisar med tanke på hur det är där. Men litar du på han och säger att han säger att han inte kommer göra något så visst , jag har lite tilitsproblem…

   Reply
  2. Emma juli 1, 2014 at 8:14 e m

   Inte för att vara en sån men.. Folk som åker till magaluf vill oftast festa och ligga sönder.. Brudarna där är Big sluts och knullar bokstavligen allt som rör sig. Hade jag vart du hade jag aldrig låtit min kille åka. Jävligt vidrigt av din kille och åka. Han borde ha tagit med dig , hade du litat på honom hade du aldrig frågat på denna blogg..? Osäkra människor gör det och du är en av dom. Nej fy Asså han kommer 100% att ragga på någon , som killarna brukar säga. Det som händer här stannar där 🙂 puss

   Reply
  3. R juli 2, 2014 at 6:20 e m

   Om han nu har åkt så säg till han när han kommer hem som typ en fråga ” Om du har gjort något du inte borde ha gjort , skulle du verkligen kunna leva med dig själv att leva med mig när du varit otrogen och leva under en lögn med mig? Har du gjort något men inte säger något och är tillsammans med mig så älskar du mig inte.. då är våran kärlek falsk tänk på det..och alla pussar och kramar du ger mig är bara falskt om du har gjort något” Så får du se va han säger.. försök skrämma han lite grann med sådana frågor.. Men va ABSOLUT inte för ”på” han och messa han och säg gör inget nu.. va inte otrogen, eller att du är jätte orolig och sånt. Ni har pratat om det han vet att du inte tycker de är okej så ta det när ni kommer hem. Eller så kan du ba liksom ”påmina” han på ett bättre sätt att du litar på han nu när han är där nere. Jag lider verkligen med dig..:/ Jag hade gått under om min kille hade åkt till ett sånt ställe.. Men som tur är så har jag och min kille kommit såpass långt i vårat förhållande att vi vet att ett sånt ställe åker man inte till om man har pojkvän/flickvän.

   Reply
  4. R juli 2, 2014 at 6:24 e m

   Men ge dig själv inte panik nu! Sitt inte hemma och må jätte dåligt över det här, försök vara så mycket som möjligt med dina vänner! Jag vet dock ej hur gammal du är.. Men om du kan så gå ut och drick med dina vänner och ha kul! Eller sett er på en uteservering och ta massa glas vin och ba snacka. Om du inte kan gå ut så försök bara umgås med dina tjejkompisar så mkt som möjligt! Sov hos dom.. Be dom sova hos dig. Så att du inte är ensam och mår jätte dåligt! Så tar du tag i det med din kille när han kommer hem och säg till han att du inte tycker det är okej att han åker till sånna ställen när man har flickvän så han inte gör det i framtiden igen.. Förstår han inte ja då är han dum.. All lycka till dig,

   Reply
 2. Johan juli 1, 2014 at 6:30 e m

  Kan du inte visa en närbild på din tattuering med Maddicken! Säkert har du visat den innan men önskar igen. Den ser verkligen fin ut 🙂

  Reply
 3. my juli 1, 2014 at 8:12 e m

  Rebecca: Fan vad jobbigt! Han kanske strular runt me alla som alla andra gör, vill inte skrämma upp dig. Hoppas på de bästa, att han inte är otrogen <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *