”Hora”, ”slampa”… Palla!

Äsch. Jag bryr mig inte. Folk är så extremt elaka på Instagram för att jag har lagt ut pussbilder. Bara för att man t.ex. pussar sin kompis så betyder det inte att man har sex. Eller bara för att man lägger upp bilder med andra killar så betyder det inte att man har sex heller. Jag tror att jag förklarat det 1000000 gånger.

Jag är extremt mysig och pussig som person. Jag tycker det är bra att jag har så lätt att visa kärlek vare sig den är vänskaplig eller inte.

Och nej, jag har ingen kille. Jag gillar Calle och vill gärna träffa honom mer när jag kommer hem, men nu är jag utomlands, jag minglar flirtar och träffar nya människor varje dag. Jag älskar det här! Låt mig göra det. Och ni vet ganska lite om mig. Sluta dra sådana konstiga slutsatser även om ni tycker jag ger dubbla budskap. För jag vet själv vad jag gör. Nästa gång jag ligger så kan jag lova att berätta det för er. Om det är så viktigt!

20140701-223628.jpg

20140701-223636.jpg

20140701-223701.jpg
Sluta med tobaksrökningen – prova ecigg från OddWolf – ang OW-PAOW i kassan för rabatt!

(Visited 1 times, 1 visits today)

25 Comments

 1. sol juli 1, 2014 at 11:53 e m

  även om nån skulle ligga runt som fan är det fortfarande aldrig okej att kalla någon hora eller slampa. om en kille dock skulle ligga med tusen tjejer är han ”cool” medans tjejer är horor/slampor, var ligger logiken i det? herregud låt folk ligga som dom vill, eller inte vill.

  Reply
 2. Mimmi juli 2, 2014 at 12:27 f m

  ”Nästa gång jag ligger så kan jag lova att berätta det för er. Om det är så viktigt!”
  Haha, bästa! Fortsätt att stå på dig. 🙂

  Reply
 3. spättan juli 2, 2014 at 6:50 f m

  Längtar efter den dagen då folk upphör med sin medeltida attityd gentemot tjejer.
  vet att jag skrev till dig i ett liknande inlägg för något år sen. Och jag stöttar dig fortfarande. fortsätt att Pussas kramas hångla onanera knulla för glatta livet!
  tycker att det är så uppfriskande med unga tjejer som har skinn på näsan och vågar leva sina liv som de vill!
  Förstår att du inte orkar bemöta all elak skit. Men polisanmäla, blocka, hänga ut idioterna?
  Fortsätt rocka magaluf och bara njut att tillvaron!!!!!
  Kram

  Reply
 4. Ellen juli 2, 2014 at 7:37 f m

  Obsobs. Om du nu hade legat med alla de där du pussat på så hade det inte varit något fel med det heller. Puss!

  Reply
 5. Sofia juli 2, 2014 at 7:45 f m

  Du är bara desperat Paow!
  Inga gråa substanser, nej bara utseende och ytliga grejer som kläder, väskor, dricka, ärta, träna
  Hoppas du vaknar någon gång till ett bättre liv.
  Du är inte hora,. Du är bara desperat och tomt.

  Reply
 6. Sofia juli 2, 2014 at 7:53 f m

  Förresten, kärlek har ingenting att göra med kroppen.
  Kärlek behöver inte visas för att det känns på långt avstånd
  Du behöver inte visa kärlek med kroppen
  Kärlek finns som en subtil energi i cellerna och strålar ut som en vibration.
  Du är förvirrad Paow, samla dig!

  Reply
 7. A- juli 2, 2014 at 8:56 f m

  Du är bäst!

  Reply
 8. Milla juli 2, 2014 at 9:34 f m

  Jag tycker du verkar vara en sån härligt vild och fri själ!
  Hade jag inte själv suttit fast i mitt svenssonträsk hade jag gärna åkt ner och joinat dig!
  Fortsätt uppdatera med partybilder och allt vad det är, jag gjorde barskolan i Magaluf 2005, och lever mig tillbaka så härligt när du skriver och visar bilder därifrån! 😀

  Reply
 9. Matilda juli 2, 2014 at 11:54 f m

  Och om du ligger med dem? och om du ligger med alla du fottas (eller inte fottas) med? så jävla trött på folk som ska pracka på sin jävla moral på andra!!! Du ska ligga hur mycket och lite du vill utan att behöva stå till svars för det!!! och för att bli lite feminazi här – en dude hade knappast blivit lika trackad….. KÖR PÅ PAOW!!!!!!!

  Reply
 10. Sweetgirl juli 2, 2014 at 1:14 e m

  … är det därför du skaffat dig feta läppar ????

  Reply
 11. josefin juli 2, 2014 at 1:47 e m

  jag har ingen moral från medeltiden men är det inte konstigt att du aldrig har lyckats ha kvar en kille? det är ju för att du hånglar med andra. vill du ha kvar en kille så var monogam. man kan ha kul utomlands ändå ju 🙂

  Reply
 12. emlig juli 2, 2014 at 2:19 e m

  Du kan ligga med vem du vill?

  Du kommer inte ligga med mig…du imponerar inte intellektuellt nog. LOL

  Skoja bara. Vem kallar dig slampa?

  Reply
 13. my juli 2, 2014 at 3:45 e m

  De är inget fel me att ligga runt! Alla gör som dom vill
  Jag var bara rädd att paow skulle vara otrogen IGEN, men visar sig att hon inte är de.
  Vilket är väldigt skönt att höra 🙂

  Reply
 14. jurassicunicorn juli 2, 2014 at 6:24 e m

  diggar dig! undrar om du kan göra ett litet inlägg om hur allt är nu ett tag efter din bröst op? ska opa mina om 4 månader och är nyfiken att höra hur de känns efter ett tag, har du tappat känslen? har du några smärtor/brännande känslor eller så? alltså, hur allt funkat efter op helt enkelt. vore jätte intressant att få läsa. ha de bra!

  Reply
 15. Zandra juli 2, 2014 at 6:47 e m

  Och om du skulle ja sex med dem du pussar så spelar det väl mindre roll? Hahhah ahh låt oss göra det som vi faktiskt kom till jorden för, att reproducera!
  Låt oss njuta av lust, spänning och kärlek och försök att göra det med ett så öppet, ärligt och empatiskt hjärta som vi kan, då läår det sällan bli några ”problem”, förutom för de som jämnt ska moralisera över det så såklart! Men who gives a fuck 😉
  Embrace life, love and lust <3

  Reply
 16. nellie juli 2, 2014 at 11:20 e m

  hur tror du apelskog känner säg då? det där är bara dubbelmoral kan ja säga? tycker synd att du säger att det är bara vänskap för kanske din förhållande kommer inte hålla länge men men du bestämer hur du lever livet fast synd om andra personer som blir sårad/ peace!

  Reply
 17. Caroline juli 3, 2014 at 1:02 e m

  Sluta inte vara den du är, du är grym!! 🙂

  Reply
 18. eline juli 4, 2014 at 10:00 f m

  Hej! kan du rekommendera några kickass hotell nere i magaluf? vi är ett tjejgäng som är sugna på att åka ner och festa & träffa dig 😀 hoppas du svarar!

  Reply
 19. Linda juli 8, 2014 at 6:39 e m

  Tycker att det är konstigt att folk fortfarande håller på med såna uttryck. I Sverige är folk lite mer pryda men i Magaluf är det ju bara All in och resten i håret! Har träffat/sett dig jobba där nere några år och även träffat/sett dig på partybåtar och jag tycker det är grymt att se dig ha så jäkla kul och man ser att du trivs med det, sen att några idoter ska skriva sånt till dig bara för att förstöra är ju bara pinsamt. Man vet ju att de egentligen önskar att det var de på bilderna som fick pussa dig 😀 Tragiska människor!! Vet att du kan stå på dig! Du är vacker utanpå och har en underbar insida! Drar ner till Magaluf om 2 veckor så får hoppas jag även träffar dig då om du fortfarande är kvar därnere 😀 U go girl!!! 😀

  Reply
 20. Tina juli 16, 2014 at 2:08 e m

  Jag har blivit kallad Hora och Slampa av två personer. Den ena var en kille som jag dejtade, den andra ett ex som jag var tillsammans med (sorgligt nog). Men det roliga i dom båda historierna är att den första killen kallade mig hora helt utan vidare. Och sen hade han läst mina sms när jag duschade en gång och hittat ett meddelande till en killkompis som jag kallat älskling. Vilket vi båda kallat varandra i över 2år på skämt och för att vi är såna awesome vänner så ”Hej älskling” tolkade han som att jag var otrogen. Arg som fan som jag blev för att han tittat i mina privata saker så tog jag hans telefon och skulle kolla igenom hans också. Där hittade man tilloch med meddelanden som var snuskiga och där han bestämt träff.
  Haha vem är horan av oss?
  Mitt ex gjorde en helomvändning och slutade höra av sig plötsligt en dag och hade aldrig tid att träffas. han gjorde aldrig direkt slut, men man visste att det var över när han inte brydde sig ett skit, knappt svarade i telefonen och aldrig ville träffas. efter 3 månader av sorg bestämde jag mig för att ta nya tag och träffade därför en kille lite halvdant.
  Träffade senare mitt ex efter någon månad efter det och han frågade om jag träffat någon, och ärlig som jag var så svarade jag på det.
  Då var jag plötsligt en hora, slampa. Trots att jag har mina misstankar, dock inga bevis mot att han träffade någon annan och höll mig som reserv och därför inte gjorde slut.
  Nej folk är skumma.
  Och jag kommer aldrig tolerera att bli kallad hora eller dylikt någonsin igen.
  Och det ska inte du heller göra.
  Inte ens någon som faktiskt säljer sig ska behöva få dom orden i ansiktet.

  Reply
 21. Anna juli 17, 2014 at 4:11 e m

  och även om du HADE legat med varenda person du pussar så skulle det ändå inte vara okej att kalla dig för hora eller slampa!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *