Godmorgon hjärtisar! Alltså vet ni vad jag varit med om sen jag skrev det senaste inlägget? Jag har blivit magsjuk så ligger i min säng med is ansiktet och försöker överleva och ni vet hur jävla mycket jag hatar det här. Det är det värsta jag vet och folk som ens hostar i min närhet tror jag är magsjuk, jag är alltså hypokondriker typ.

Lite bra tips som jag fått ifrån min mamma som sms:ade mig var iallafall:

* Drick nyponsoppa. Det är bra för att det lugnar magen och det är lättare att spy ut , (BLÄ!)

* Tvätta händerna. Mycket bakterier.

* Sätt på en film lägg under en kastrul/hink som du kan spy rakt ut.

 

Ska försöka ta mig igenom det här vi hörs om jag överlever!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *