Det här kan inte vara på riktigt?

Har ni sett den här tjejen?! 19 år gammal texastjej som har gjort det till en hobby att inte bara jaga men skjuta och visa upp döda exotiska djur. Hon poserar bredvid djuren som är döda med ett stort leende och lägger upp bilderna på en grupp på Facebook.

Alltså jag KOKAR när jag ser såna här saker, jag trodde det var ett skämt först, men nu ser man ju att det inte är det. Vad är det för sjuk människa utan medkänsla och känslor som gör såna här saker? På djur som är exotiska och sällsynta dessutom… Man kan ju inte vara normal. Sätter pengar på att hennes föräldrar är syskon för så här gör man bara inte. Ni kan läsa mer här.

Hade ni hört talas om det här innan? Någon som vet om det är på riktigt? Jag hoppas INTE

345

Prova ett tobaksfritt alternativ – e-cigaretter från OddWolf!

(Visited 218 times, 1 visits today)

51 Comments

 1. Malin juli 3, 2014 at 6:14 e m

  Med all sannolikhet är hennes föräldrar syskon! Eller har hon en allvarlig skada… Jag blir röd i ansiktet av ilska när jag ser sånthär!!!!!! Vettifan vad jag hade gjort med henne. Sätt ett skott i pannan på henne istället, med glädje!!

  Reply
 2. Nettan juli 3, 2014 at 6:27 e m

  Asso fy fan vad sjuk hon är om det är sant :O .
  Hoppas hon blir straffad en dag

  Reply
 3. my juli 3, 2014 at 7:05 e m

  Men usch vad hemskt!! Skjuta djur för nöjets skull
  Som du säger, sjuk människa! Tänk och skjuta henne och sitta me ett stort smile efter

  Reply
 4. Anonym juli 3, 2014 at 7:24 e m

  Djurena är inte döda utan sövda, det ser du på bilden med lejonet.

  Reply
  1. Mad juli 3, 2014 at 11:19 e m

   Öh, jo. De är döda. Hon betalar ett antal tusen för sina troféer som skjuts i inhägnader. Lejonen föds upp i fångenskap just för det syftet. Varför skulle hon posera med en jaktbåge på ett nersövt lejon?
   Du verkar inte ha så mycket erfarenhet av troféjakt i afrika.

   Reply
   1. Diana juli 5, 2014 at 1:52 e m

    Du är snabb på att dra slutsatser. Det är inte jakt i inhägnader hon håller på med.

    Reply
 5. alienspice juli 3, 2014 at 7:54 e m

  sådant händer ju hela tiden annars skulle det inte finnas t.ex. lagar och projektarbeten för att förhindra för att sådant skall förekomma men det gör det ju i vilket fall som helst så som att stjäla är förbjudet men ändå så existerar det en överrepresentation av stöld i samhället.

  Reply
 6. Boosse juli 3, 2014 at 9:05 e m

  Hon är inget annat än helt jävla vedervärdig! Gå in och anmäl hennes bilder! En av bilderna har redan tagit bort pga alla anmälningar. Jag vill inget hellre än att ta bort hennes vidriga flin!

  Reply
 7. Carro juli 3, 2014 at 9:28 e m

  Skippa att käka kött & bära skinn/päls och ta lite hänsyn till djuren själv innan du börjar snacka. Hycklare!

  Reply
 8. Hanna juli 3, 2014 at 10:18 e m

  Asså det skulle ju vara sjukt jävla korkat om det nu är sant med tanke på att det är olagligt o sen ska hon lägga ut bilder på de? Hon hade nog blivit hatad och fått straff för de för längesen isåfall

  Reply
  1. Viktoria juli 3, 2014 at 11:28 e m

   Det är inte olagligt! Vart har du fått den informationen ifrån?

   Reply
 9. Amanda♥ juli 3, 2014 at 10:26 e m

  Vilka coola bilder, och älskar din header! Superfin bild på dig Paow!

  Kolla supergärna in min blogg när du får tid över, skulle göra mig så glad! Kram 🙂

  Reply
 10. Christine juli 3, 2014 at 10:33 e m

  Det blir vanligare bland jägare i Sverige också tyvärr. Man reser till Afrika och betalar stora summor för att få skjuta exotiska djur som ofta lever i stora inhägnader för att det ska kännas mer som ”på riktigt”. De kan även betala extra för att få djuret uppstoppats och skickat hem till Sverige. Jan Guillou gjorde ett reportage om det för nåt år sedan eller så.

  Att det är en ung blond tjej som i detta fall sticker förmodligen lite extra i folks ögon men hon är långt ifrån den första som gör likadant tyvärr.

  Reply
 11. Ida juli 3, 2014 at 10:34 e m

  Jag hoppas dom bara är sövda 🙁 men hon kan helt enkelt inte förstå att djuren har ett liv precis som människor, samma gäller fiskare som fiskar bara för att fånga fisken för att sen släppa tillbaka, dom verkar inte heller förstå att fiskarna har ett liv och kan känna saker som smärta och stress

  Reply
 12. Mad juli 3, 2014 at 11:16 e m

  Det kallas för ”canned hunting”, i alla fall när det kommer till lejon. De föds upp i fångenskap och skjuts i inhägnader.
  Många farmer och zoon utomlands har t.ex ”cuddle with a cub” och när de lejonungarna blir för stora säljs de till såna här inhägnader där vita rika människor betalar ett par tusen för att skjuta ett djur.
  Vet inte hur det är med just noshörningar och elefanter, men skulle tippa på samma sak eftersom de i det vilda är utrotningshotade och olagliga att skjuta.

  Reply
  1. M juli 5, 2014 at 11:23 f m

   Fy fan vad vidrigt! 🙁 Jag hoppas att människor sätter sig i djurens skor och tänker hur det hade varit om det var en art över oss som sköt/åt oss för nöjes skull/bara för att det smakar bra.

   Reply
 13. Alexandra juli 3, 2014 at 11:23 e m

  Hoppas någon jägare gör samma sak mot henne. Hon förtjänar det, vilken idiot……

  Reply
 14. Viktoria juli 3, 2014 at 11:27 e m

  Om ni äter kött så ska ni INTE kommentera att hon är äcklig eller liknande. Jag jagar själv och när jag sköt en älgtjur så va det typ det häftigast jag gjort. Det ger en adrenalinkick utöver det normala. Men däremot så skulle jag aldrig skjuta ett djur om jag sen inte tar vara på köttet, vilket säkert denna tjejen heller inte skulle.

  Reply
  1. Bea juli 4, 2014 at 12:34 e m

   Men herregud, du kan ju inte jämföra så! I Sverige är älgbeståndet stort och vi jagar för att äta köttet. Det tjejen gör är att skjuta vilda exotiska djur som är grovt utrotningshotade, och stoltserar med sina troféer. Man kan inte skjuta dessa djur hur som helst, för det finns inte många kvar på vår jord!

   Reply
  2. Alexandra juli 4, 2014 at 12:38 e m

   Du tror att hon äter lejonkött och elefantkött?

   Reply
   1. Viktoria juli 4, 2014 at 8:10 e m

    Kanske inte hon själv men någon äter ju elefantköttet och vissa äter lejonkött också! Det är ju lagligt så varför ska folk mer eller mindre hota henne? Jag jämförde älg för att det är ett utav de djur jag skjutit och ja det är lite skillnad men bara för att man jagar så är man väl inte dum i huvudet? Det är det jag vill komma fram till

    Reply
    1. wilma juli 11, 2014 at 2:44 e m

     du verkar dock lite dum i huvudet så du bevisade väl inget speciellt där heller

     Reply
  3. Ebba juli 6, 2014 at 12:39 e m

   Det är okej att döda djur för mat är just delen att man inte ska tycka om det. Får du adrenalinkick av att skjuta en älg är du också en fruktansvärt vidrig och äcklig människa

   Reply
  4. Ebba juli 6, 2014 at 12:41 e m

   Det är okej att döda djur för mat, men det handlar om just den delen att man inte ska tycka om det. Får du en adrenalinkick av att skjuta en älg är du också en fruktansvärt vidrig och äcklig människa. Kanske ett maktbehov som kommit fram för att du aldrig blivit respekterad själv som människa eller? usch, någon borde skjuta dig

   Reply
   1. Viktoria juli 6, 2014 at 5:23 e m

    Hahahah ska jag skjutas för att jag tycker det är kul att jaga? Alla som jagar tycker SJÄLVKLART att det är kul att skjuta. Ni är patetiska. Jag förstår inte riktigt vad jakt och hur jag blivit respekterad eller inte har med saken att göra! Jag är uppvuxen i en familj där vi jagar och har jakthundar! Jag skulle varje dag i veckan föredra att bli skjuten av en jägare i naturen än att bli uppfödd i en ladugård för att sen dö när jag är fullvuxen!

    Reply
    1. Ebba juli 9, 2014 at 5:41 f m

     Förlåt, visste inte att du inte kunde läsa så jag skriver det supertydligt nu 🙂 Det är helt OKEJ att skjuta djur för mat (det är faktiskt toppen med jägare eftersom djuren har levt ett lyckligt liv) men det är för mig helt oförståeligt hur man kan tycka att det är kul att döda ett djur. Det är en absurd tanke och jag tänker med en gång på en person som gillar att känna makt så för mig är typ lite som en våldtäktsman.
     Nä, skjuten borde du kanske inte bli, det va nog att ta i, men något fel på dig är det ju antagligen då du finner nån typ av positiva känslor, eller vad man nu ska kalla det, av att ta någots liv.

     Reply
  5. Madde juli 7, 2014 at 4:45 f m

   Det är stor skillnad på att åka världen runt för att skjuta utrotningshotade djur för nöjes skull och att jaga lokala djur för matens skull, även om man kan göra det för nöjets skull också. Som jag ser det handlar denna artikeln inte om kött vs morötter utan om en bortskämd människa som helt egoistiskt slösar på naturens resurser utan att tänka två gånger och det beteendet är både sjukt och det äcklar mig.

   Reply
 15. Sandra juli 4, 2014 at 12:32 f m

  Oh Gud vad jag inte tycker om henne! Hur fan kan hon sitta å le när hon just har dödat ett djur! Som det dessutom kanske inte finns så många kvar av!?!
  Jag förstår inte vitsen med att göra så..

  Reply
 16. Johanna juli 4, 2014 at 11:28 f m

  men vilket kräk!!!!!!!!!!!!!!! skulle fan skjutit henne istället o ställt oss sidan om med ett stort leende!

  Reply
 17. Sofia juli 4, 2014 at 4:40 e m

  VARFÖR lyfter du upp bara skit Paow?
  Ju, bara för att lyfta upp dig själv!
  Skulle du kunna för en gång skull lyfta upp någonting positiv av andra tjejer!!!!!!
  Du plockar upp det sämsta av det värsta och moraliserar.
  Fy fan

  Reply
 18. M juli 5, 2014 at 11:21 f m

  Nu har jag inte läst din blogg på hundra år så jag vet inte om det är så men har du blivit vegan? För om du fortfarande äter kött (d.v.s. betalar för att slaktare ska döda kopiösa mängder med oskyldiga djur för att du ska kunna äta på deras kroppar och samtidigt känna dig ”oskyldig”) så är det ganska så konstigt att du sitter och tycker så himla synd om just dessa djuren.

  Reply
  1. wilma juli 11, 2014 at 2:51 e m

   men är du korkad eller. Dessa djur är utrotningshotade och inte till för att äta. Älg, kossor och grisar osv finns det alldeles för mycket av därför äter man dom. Självklart kan man göra det bättre för dom o köpa bara ekologiskt så man vet att djuren iallafall mått bra, vilket jag gör. Men att säga att man inte kan tycka synd om dessa djur bara för man själv äter kött, som endast blir jagade för några idioter tycker det är kul, det köper jag inte.

   Reply
 19. Jessika juli 5, 2014 at 11:45 f m

  klart det är på riktigt. känner en tjej som jobbar med att skjuta djur i afrika, hon tjänar inte dåligt heller. varför skulle det vara på låtsas? det är också ett jobb.

  Reply
 20. Jessika juli 5, 2014 at 11:46 f m

  P.S det är inte ett dugg olagligt och skjuta dessa djur när man kan jobba med det!!

  Reply
 21. lisa juli 5, 2014 at 12:14 e m

  :´(

  Reply
 22. Charlotte juli 6, 2014 at 6:26 e m

  Får man en adrenalinkick av att döda då är man allvarligt sjuk. Att sitta och titta på en levande lycklig och fridfull älg, och ta beslutet att döda den för att få en adrenalinkick, vidrigt så in i helvete! Känslolösa hemska människa. Hoppas djuren tar över i framtiden och visar dig vart skåpet ska stå.

  Reply
 23. Sofia juli 7, 2014 at 2:01 f m

  Psykopat är va hon är i mina ögon!!! Hur kan man le när man tagit död på ett djur?????????

  Reply
 24. Caroline juli 7, 2014 at 5:01 e m

  Troféjakt är som vilket annat intresse som helst. Om än något makabert i vissas ögon. Dessa djur är sjuka och ska avlivas, jägare köper rätten till avlivning och köttet / hudarna går till invånare i små afrikanska byar. Mat till bättre behövande, minskat lidande för ett sjukt djur och en ”fin” trofé till en jägare. Winwin för alla och cirkeln är sluten. Om man inte klarar av att se döda djur, inte vill inse hur det går till när dem dödas både i det vilda och industri bör man inte äta kött alls. Att skjuta djur i det vilda är dessutom det mest humana man kan göra om man nu ska döda ett djur. Mycket bättre och försvarbart än hur slakten går till i den vidriga köttindustrin.

  Reply
  1. Karin juli 7, 2014 at 10:20 e m

   Källa på det tack?

   Reply
   1. Caroline juli 8, 2014 at 8:30 e m

    Jag är själv jägare och har flera vänner som varit i Afrika på denna typ av jakt. Vid dessa tillfällen har det varit sjuka djur i nationalparker etc. Är rätt insatt i jakt både på hemmaplan och hur det går till i andra länder och jag har aldrig hört talas om att det finns betaljakter där man får skjuta utrotningshotade eller andra exotiska djur med minskade bestånd utan att dem är sjuka. Och jag hoppas verkligen för mitt liv att alla som kommenterar här inne om hur vidrigt det är med jakt är strikta veganer för annars bör man knipa sin mun. Tror folk på allvar att skinkan man äter på sin frukostmacka inte kommer från ett en gång levande djur som med största sannolikhet gått en grym död till mötes? Själv äter jag enbart egen jagat kött där jag vet att djuret levt ett bra liv i det fria. Finns inget mer humant än att den dör i sitt naturliga element helt stressfri.

    Reply
    1. tilda juli 9, 2014 at 6:23 e m

     Ledsen att göra dig besviken men den sista svarta noshörningen i Östafrika (en art som är mycket utrotningshotad) såldes på auktion och blev dödad av en girig trofejaktjägare. Det är vidrigt, och läskigt att du inte vet om dessa saker som jägare själv. Det är inte sjuka djur man skjuter, det kan man fråga vilken ranger som helst i Afrika. Jag har jobbat med det, och har dessutom jägarexamen men skulle aldrig få för mig att döda ett djur om det inte var absolut nödvändigt
     . Sjuk hobby att vilja döda. Hört talas om canned hunting? Jägare betalar pengar för att få skjuta ett tamt lejon i en inhägnad. googla vettja.

     Reply
 25. Elina juli 7, 2014 at 7:37 e m

  Så jävla vidrigt att det inte finns.

  Reply
 26. tilda juli 9, 2014 at 6:16 e m

  Det är tyvärr sant. Du skulle bli skrämd av siffrorna…. Det kallas trofejakt och utövas även i Sverige med Björn, lo, järv. Stora kattdjur är överrepresenterad världen över.. pumor i USA tex. Kolla in ”canned hunting”- jägare betalar för att skjuta tama lejon i en inhägnad. Glad att du tar upp detta!!!

  Reply
 27. Victor juli 10, 2014 at 1:44 e m

  Skulle göra exakt som henne !! av det jag läste lite snabbt här så värkar det som att ingen av er är jägare 🙂 ta reda på vad det vi jägare gör och sen kan ni komma och bedömma oss !!

  Reply
  1. wilma juli 11, 2014 at 2:55 e m

   o den sista idioten är inte född än..

   Reply
 28. Angelica juli 11, 2014 at 9:57 f m

  Vafaaaaan!! Är hon seriös !! Vilken idiot ..

  Reply
 29. robin mars 4, 2015 at 10:50 e m

  Jag tycker att man ska få jaga jag jagar själv och ser inget fel i att döda djur bara de inte är utrotningshotade. Jag fick också en adrenalinkick när jag sköt min första fågel

  Reply
 30. wilm februari 17, 2016 at 5:32 e m

  klart det är på riktigt. känner en tjej som jobbar med att skjuta djur i afrika, hon tjänar inte dåligt heller.
  http://swedish-se.com/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.