MIDSOMMAR PÅ GRABBARNA GRUS

Fattar ni vilket FETT firande vi hade i år?! Så jäkla kul, ingen gör högtider och fest som Grabbarna Grus. Ni kan se en video på deras facebookgrupp från dagen och kvällen (vet inte hur man lägger upp det i bloggen) så klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till deras sida och kolla på videon. ASFETT!

Magaluf är originalet hihi

Skärmavbild 2014-07-04 kl. 10.31.40

(Visited 41 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. E juli 5, 2014 at 5:53 e m

    Känner du Jocke från baren där inne bra? Måste säga att han är svinsexig..
    Blir så avis när jag ser alla dina bilder från magaluf och alla bilder som kommer upp på ggbc’s facebooksida! Längtar tillbaka varje dag, hade en så jävla grym vecka där nere! Har lovat mig själv att jag ska tillbaka nästa sommar.

    Rocka magaluf åt mig också! Och du är grym Paow, låt ingen annan få dig tro något annat.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *