Girl crush

Min största girl crush just nu är lätt LORDE! Älskar hennes musik och tycker hon ser riktigt bra ut. Jag gillar folk som kanske inte är den ”typiska snygga tjejen” Nu menar jag inte att hon är ful eller ser dålig ut för det gör hon inte men hon kanske inte är den typiska PANGBRUDEN för killar liksom. Sen så har jag en grej för tjejer med stort hår, mest för att jag alltid kämpat med löshår så länge jag kan minnas. Fylliga läppar och rådjursögon och en riktigt fin röst.

Lorde är utan tvekan min största girl crush just nu!

lorde-billboard-650-430 rs_634x862-140116094652-634.rolling-stone-lorde-cover

Dags att prova något bättre? E-cigg från OddWolf, ange rabattkod OW-PAOW i kassan för rabatt!

(Visited 62 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. fanny juli 9, 2014 at 4:40 e m

    Jag älskar oxå hennes musik 😀

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *