22 Comments

 1. sara juli 8, 2014 at 2:35 e m

  LOVE LOVE LOVE att du skriver om sånt här i din blogg <3

  Reply
 2. Lis juli 8, 2014 at 5:45 e m

  Men jaaaa, fan vad fint att du också ser det!

  Reply
 3. Mrs Buchholtz juli 8, 2014 at 5:55 e m

  Heja dig. 🙂

  Reply
 4. S juli 8, 2014 at 6:30 e m

  Håller med Sara! Du är så cool, kör på 🙂

  Reply
 5. my juli 8, 2014 at 8:32 e m

  Varför har killarna tröjor på sig? Haha

  Reply
 6. Mad juli 8, 2014 at 11:01 e m

  Visst är vardagen fin? *suck*

  Reply
 7. k juli 9, 2014 at 1:04 f m

  Åh! Så superglad att du har börjat skriva om sånt här!

  Reply
 8. c juli 9, 2014 at 1:45 f m

  Bra att du skriver om sånt här!!!! Go Paow <3

  Reply
 9. Jennifer juli 9, 2014 at 11:30 f m

  Respekt till dig! Du växer dagligen i mina ögon. Grym tjej!

  Reply
 10. Ethina juli 9, 2014 at 12:43 e m

  Usch, jag tycker att det är så äckligt att det uppenbarligen finns folk som köper det där. Annars skulle det ju inte finnas..

  Reply
 11. Sofia juli 9, 2014 at 5:10 e m

  Varför inte visa mitt inlägg?
  jag skrev så här:
  Pratar du om sexism i vardagen, med dina ankaläppar och plastbröst?
  Du väljer visa inlägg som passar dig, som stärker ditt EGO

  Reply
  1. Johanna juli 10, 2014 at 10:27 f m

   Så man måste se ut på ett visst sätt för att få ha en viss typ av åsikter? Vem är du att bestämma det?

   Reply
  2. Malin juli 10, 2014 at 10:49 f m

   Det är väl aldrig försent för att ”ändra” sig? Och med ”ändra” menar jag att man har väl rätt till att få skaffa sig nya åsikter eller välja att bli mer påläst om ett ämne? Det är väl toppen att en så stor bloggare lyfter problem som når ut till många? Bara för att hon har valt att se ut på ett visst sätt, betyder det inte att hon inte accepterar sexism, som faktiskt är det problem i dagens samhälle.
   Jag skulle vilja tipsa om en dokumentärserie som går på SVT, Skönhetsbubblan. Alla borde kolla på den, man blir både upplyst, får sina fördomar ifrågasatta, men får också andra fördomar förstärkta. Just do it!

   Reply
  3. A juli 15, 2014 at 9:29 e m

   Grejen med feminism är att ALLA ska få se ut hur de vill utan att någon ska kommentera eller bry sig om det. Vad har hennes läppar och bröst med sexism att göra?

   Reply
 12. Frida juli 9, 2014 at 8:54 e m

  Så jävla bra att du uppmärksammar sånt här! Älskar dina inlägg om girl power och feminism!

  Reply
 13. Nathalie juli 9, 2014 at 11:36 e m

  Varför har killarna så stora muskler?! Ja håller med, sexism. Inte fan ser alla ut så 🙁 stackars alla unga killar/män.

  Reply
 14. Nessia juli 10, 2014 at 12:11 e m

  Jag håller med Sofia här..sen har det inte med att hon ser ut som hon gör , men om alla tänker till så har sexism mkt med lättklädda kvinnor och män som är uppspaltade som dom inte har något värde att man bara ser kroppen bröst , muskler och mutta.
  Det bra om är mot sexism , men ..för mig blir dubbelmoral , när man lägger ut 50 tals bilder på sin nakna kropp som har silikon och botox i ansiktet är väldigt sexistiska bilder också , tanken på att budskapet blir som alla andra moore tidningar då , ..enligt mig är man inte bättre då än dom som sprider sexism.

  Reply
  1. Isabella juli 11, 2014 at 8:13 f m

   Så du menar alltså att en tjej alltså INTE ska få det fria valet att bestämma själv över hur hon vill se ut, vad hon vill göra med sin kropp och hur hon vill klä sig? Är du dum i huvudet på riktigt! Det är skillnad på tjejer som klär sig som de vill och gör vad de vill med sina kroppar – dvs som själva väljer hur de framställs och på tjejer som görs till objekt och inte själva får bestämma hur de ska framställas. Du pratar om dubbelmoral men säger samtidigt ”sen handlar det inte att hon ser ut som hon gör” och ”när man lägger ut 50 tals bilder på sin nakna kropp och har botox och silikon” då handlar ju det visst till en del enligt dig om hur man ser ut?! Jag har inte sett några nakenbilder på paow men jag kanske har missat något? Sen är min fråga till dig så får man har silikon och botox och vill lägga ut bilder på sig själv så blir det genast sexistiskt?! Haha, låt folk göra vad de vill och läs på lite om vad sexism är för INTE är det tjejer som väljer själv hur de vill se ut och klä sig.

   Reply
  2. S juli 11, 2014 at 5:47 e m

   Fast det är inte samma sak att hacka på en tjej som försöker passa in i idealet, som att hacka på idealet som reklamföretag skapar. Gå på media, de som har makt istället. I reklam, på tv, böcker tidningar, överallt finns ju den här bilden av en smal, ung, rakad, sminkad, fixad blondin.
   På Lady Dahmers blogg finns det mycket intressant att läsa om detta, eller kolla på Miss Representation, finns på Netflix och sidor på nätet där man kan kolla dokumentärer.

   Reply
 15. Ellinor juli 11, 2014 at 4:52 e m

  Fast nu pratar väl Paulina mer om sexism som uppstår inom marknadsföring? Att bestämma själv om man vill visa upp sin kropp (vilket dock oftast handlar om ”uppmärksamhet” eller ”respons”), så får man göra det. Men just vad Paulina syftar på är väl att inom marknadsföring, så får tjejer kläs av och killarna skall ha stora muskler och oftast kläder på?
  Att lägga ut bilder på sin kropp tycker JAG inte alls är samma sak som att det syns bilder på en person som lägger ut de själv.

  Reply
 16. Isabella juli 13, 2014 at 12:54 e m

  jag tycker inte det är dubbelmoral att tycka att hur kvinnor framställs i t.ex media är sexistiskt samtidigt som man själv har silikonbröst, botox – för som sagt är det upp till var och en att se ut som de vill och jag tror inte det är menat att bli som att upprätthålla något ideal utan att man opererar sig för en själv även om de säkert också har med ideal att göra. Tycker det är bra att folk uppmärksammar och diskuterar sånt här oavsett hur de själva ser ut som personer osv och jag tycker det blir fel när man ska på något sätt lägga skuld hos en enskild individ för att de väljer att se ut som de vill och göra vad de vill med sina kroppar. Sexism för mig är inte tjejer som paow som tar egna beslut och bestämmer över sin egen kropp. Sexism för mig är den bilden som förmedlas av kvinnor dagligen i media, tidningar, spel, film osv där kvinnor inte är någonting annat än en snygg kropp och ofta inte får ta plats annat än för sitt utseende. Paow har silikonbröst men hon är också en tuff tjej med jävligt bestämda åsikter som inte låter någon trampa på henne och som säger ifrån.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *