Jag älskar att ha vita tänder i sommarsolen!

Finns det något finare än att ha riktigt vita tänder i sommarsolen, speciellt när de går så snabbt och det är så enkelt?

Jag borstar tänderna först med vanlig tandkräm och efter det ett skum från Blue Illume som jag lägger på tandborsten och borstar tänderna med precis som vanligt – efter några dagar har du skinande vita tänder! Det är så smidigt för man slipper sitta med tandskenor och annat klet i munnen i flera timmar.

Här hittar du Blue Illumes tandblekning!

images

(Visited 38 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Johanna juli 7, 2014 at 9:15 e m

  Hej, jag läste för ett tag sen att du tipsade om solservetter, har några frågor angående dem.. Om man använder sig av dem kan ändå sola ute typ dagen efter och bli brunare? Gör dem så att man blir fläckig? Kan man ta det överallt även i ansiktet? Blir det stor förändring? Jag menar blir det konstigt kontrast om man BARA tar det på benen tex? Och var kan jag köpa det? Tacksam för svar!!! Tack!
  Du drivet en jätte bra blogg!
  Kram på dig 🙂

  Reply
 2. Paulina juli 7, 2014 at 10:47 e m

  Ska till magaluf imorgon! Måste ses på en drink 😀

  Reply
 3. E juli 8, 2014 at 10:11 e m

  Kan du inte snälla fixa en rabatt för tandblekningen! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *