Jag älskar att ha vita tänder i sommarsolen

Jag älskar att ha vita tänder så här i sommarsolen, speciellt när de går så snabbt och det är så enkelt!

Jag borstar tänderna först med vanlig tandkräm och efter det ett skum från Blue illume som jag lägger på tandborsten och borstar tänderna med precis som vanligt – efter några dagar har du skinande vita tänder. Så smidigt för man slipper sitta med tandskenor och annat klet i munnen i flera timmar.

Här hittar du Blue illume’s tandblekning!

timthumb

(Visited 31 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Svea juli 30, 2014 at 7:46 e m

    Va, nu igen?
    Resultatet av en blekningsbehandling står sig i allmänhet i ett till tre år. Man kan i samråd med sin tandläkare upprepa behandlingen när så behövs.
    Om man till exempel har tunn emalj, ilningar i tänderna, snusar eller röker bör man inte bleka tänderna (då bland annat färgämnen i tobaken kan göra att resultatet av behandlingen blir något sämre. Blekmedel kan förstärka den negativa effekt som tobak kan ha i munhålan.)

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.