SELFIE KIT / IMSO.COM

Paow

Vilken grym grej det här är! Såg ni att jag skrev om en selfie stick igår på instagram? Om ni så gå in och kolla på min senaste video!
Det är rätt svårt att ta bilder på sig själv och eftersom det är mitt jobb (typ) så är detta en riktigt bra lösning. Sen vill jag gärna kunna ha bilder tillsammans med mina vänner känns som det alltid blir bilder på mig själv, vilket är tråkigt! Dags att testa iallafall och med koderna ovanför (ange i kassan) kan ni få rabatten! Gå in på Imso.com 

Inlägget är i samarbete med imso.com

(Visited 41 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Josefin augusti 8, 2014 at 11:28 f m

    Ska man gå runt på stan och hålla i den där? Fast i och för sig, om man står mitt i nån äng så är det väl inga människor runt. Men hur många dagar har man gått runt ensam i en äng? Personligen kör jag nog på det vanliga sättet när jag vill ha en bild. 😉

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *