Ang. botox

I veckan var jag & Nicole och fixade till oss  på Forma Vita i Hammarby Sjöstad och jag är så sjukt nöjd. Jag gjorde botox och Nicole fyllde läppar och gjorde en fuktbehandling för ansiktet. Jag vet att många i lilla landet mellanmjölk blir arga men det finns verkligen inget att uppröra sig över. Jag lovar. Botox är bland det bästa jag gjort, jag har så länge jag kan minnas haft komplex för mina linjer i pannan. Jag har inte fått de för att jag är ”gammal”. För det är jag inte, många tror att det bara är gamla tanter som gör botox och det stämmer inte.

Jag har fått linjer för att jag alltid rynkat pannan sedan jag var liten och nu har jag fixat det. Jag tycker om att se slät ut och har gjort det här i förebyggande syfte. Botox kan också användas för MASSA olika saker, till exempel för att stoppa huvudvärk, svettningar och MASSA annat. I USA botoxar sig folk på lunchrasten, bokstavligt talat. Förstår inte varför det fått så dåligt rykte här i Sverige. Kolla mina kommentarer på instagram, folk i alla åldrar är helt galna. För vaddå? Att min bekymmersrynka är borta, för att jag står för det och visar upp det öppet? Kom igen.

Om ni vill komma i kontakt med Forma Vita så kan ni ringa 0704-962932

Botox3P9370738P9370739P9370745P9370749P9370756

(Visited 195 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Matilda - tonårsliv i rullstol augusti 19, 2014 at 8:17 e m

  Har själv tagit botox flera gånger i syfte för min sjukdom. Tyvärr gav det inget resultat, men det användas oftast mot folk med spänningar i kroppen osv. Som du sa – tex huvudvärk, krampande leder osv.

  Reply
 2. Madde augusti 19, 2014 at 8:34 e m

  Hej, besök gärna min nya blogg där jag bl.a. skriver om hur det är att leva med fibromyalgi och långvarig smärta. Mvh/Madde

  Reply
 3. Sofia augusti 19, 2014 at 8:39 e m

  Glöm inte att vi bor i Sverige, landet lagom. Folk är rädda för att prova nya saker och sticka ut. Jag är 21 och har gjort botox 3 gånger. Precis som dig i förebyggande syfte OCH för att jag haft migrän och tro det eller ej men sedan jag börja med botox har jag inte haft ett enda migränanfall!! Kör hårt, plastic IS fantastic!! 😉

  Reply
 4. Lina augusti 19, 2014 at 9:21 e m

  Sjukt skönt att slippa ett liv med komplex över saker och ting. Sträck i pannan? Människa snälla, vi alla har dem. Tycker seriöst synd om alla Stockholms tjejer som bara tänker på sitt utseende, fest och vad andra tycker om dem.

  Själv lever jag ett grymt liv i Åre, där lägger jag all min tid på min pojkvän, vänner, natur, välmående, cykling och skidåkning. Snälla skaffa en hobby, jag har flera tusen följare från hela världen på Instagram för mina intressen + hur jag är som person. Jag har den makten och jag behöver aldrig bry mig om hur jag ser ut! De älskar mig ändå.

  Reply
  1. anna augusti 20, 2014 at 1:55 e m

   så.. vad gör du inne på paow blogg då?

   Reply
  2. Jag augusti 20, 2014 at 6:47 e m

   Vad bra att du är så nöjd med ditt liv att du inte behöver trycka ner det i halsen på andra. Måste va underbart att leva ett så fantastiskt liv där alla älskar dig och du inte behöver bekräftelse från andra som du ber om här.

   Reply
  3. Hannah augusti 21, 2014 at 10:40 f m

   Tur att vi alla är olika, annars kanske paow hade snott lite värdefull mark av dig? Fasiken vad jobbigt om hon hade fått det finaste kotten lixom.
   kyss

   Reply
  4. mollie augusti 21, 2014 at 7:12 e m

   Okej! Det är ju jätte bra för dig!
   Nu ska vi inte dra alla sthlms tjejer över en gräns, haha! Finns säkert dom som älskar natur, cykling och skidåkning här också. De älskar förmodligen även sina pojkvänner…
   Precis som att det finns tjejer som bryr sig lika mycket om utseendet som du bryr dig om dina intressen, i åre. Och tro mig, jag har själv inga ingrepp eller botox alls. Men dom som har det, folk är kapabla till att älska dom ändå. Med eller utan botox!

   Reply
 5. Anette Starby augusti 19, 2014 at 9:30 e m

  Jag funderar oxå på att ta botox på min panna! Har alltid haft rynkor där men det har bara inte blivit av. Fast de flesta tror att jag är yngre ändå men det skadar inte att se ytterligare yngre ut. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Mvh http://starby.devote.se/

  Reply
 6. Hanna augusti 19, 2014 at 9:33 e m

  Jag tror mera att det handlar om att botox är ett cellgift. Hör
  Man pumpar i sig cellgift för att det ser finare ut utifrån. Men hur ligger det till inifrån?

  Ja i USA gör vissa så på lunchrasten. Men i USA äter man också varje dag på mc Donalds.
  Om det är något land där man vet att människor är för outbildade för att ta vara på hälsan så är det där borta.

  Lycka till!

  Reply
 7. Anna augusti 19, 2014 at 9:34 e m

  Jag tror mera att det handlar om att botox är ett cellgift. Hör
  Man pumpar i sig cellgift för att det ser finare ut utifrån. Men hur ligger det till inifrån?

  Ja i USA gör vissa så på lunchrasten. Men i USA äter man också varje dag på mc Donalds.
  Om det är något land där man vet att människor är för outbildade för att ta vara på hälsan så är det där borta.

  Lycka till!

  Reply
  1. Lilja augusti 20, 2014 at 5:34 e m

   Att folk i USA botoxar sig på lunchrasten och äter McDonalds varje dag är lika sant som att svenskar äter lutfisk och renkött varje dag och bor i igloos. Snälla besök landet innan ni kommer med stereotypiska propaganda argument. // en tjej som bott tillräckligt länge i USA för att kunna uttala sig korrekt

   Reply
  2. Hannah augusti 21, 2014 at 10:44 f m

   Hm, hört talas om konserveringsmedel och läst på lite om Aspartam som finns i typ, allt som det inte är tillsatt socker i?
   Antar att du aaaaaaaaaaaaldrig ätit något av det. För de är ju inte sådär super nyttiga, lite cancer framkallande och så 😀

   Reply
 8. angelica augusti 19, 2014 at 10:43 e m

  Du tjejen, om du är intresserad av personlig utveckling på något plan, och förstå dig själv bättre rekommenderar jag dig verkligen att kolla upp en tjej på Youtube som heter Teal Swan. Ge det en chans.. kolla en video som heter ”why you keep attracting the wrong person in relationships. ” skulle vara kul och se hur en helt vanlig tjej, som du beskriver dig själv, ser på hennes åsikter.. så om du kollar får du gärna kommentera sen. Kram

  Reply
 9. Nettan augusti 20, 2014 at 6:42 f m

  Hade jag haft dom pengarna hade jag med gjort det 🙂 och jag bor verkligen i stenåldern i skåne där INGET accepteras som är annorlunda.

  Reply
 10. Elin augusti 20, 2014 at 2:30 e m

  Jag bryr mig inte om folk vill rätta till sitt utseende men just botox testas varje dos på råttor! Det räckte inte med att testa när man tog fram det för att det är så farligt om det blir fel. Så varje gång du vill räta ut dina linjer så lider en råtta i krämpor. Och därför avskyr jag botox!

  Reply
  1. Hannah augusti 21, 2014 at 10:46 f m

   & dina täcken där hemma består av träflisor och inte typ dun som ryckts bort från inspärrade fåglar?
   Så jävla synd om råttorna. Men fåglarna är det fritt fram att noppra!
   Eller skinnskor, skinnjacka, handskar, dunjackor, kuddar, fårskinn, uggs, oxfile?

   Reply
  2. Sandra augusti 23, 2014 at 11:51 e m

   Håller fullständigt med. Se dessa små varelser behandlas är hemskt. 🙁

   Reply
 11. Sofia augusti 20, 2014 at 2:58 e m

  Tycker du verkligen att dessa alldeles deformerade läppar är fina?
  Då saknar du själv rannsakan!

  Reply
 12. my augusti 20, 2014 at 8:24 e m

  Snart blir du lika fejk som kissie! Grattis

  Reply
 13. Anna augusti 20, 2014 at 11:40 e m

  Gör det ont? Hur lång tid tog det?

  Reply
 14. Amanda augusti 21, 2014 at 11:35 f m

  Hej! Alla människor får göra precis vad de vill med sin kropp så det tkr jag inte ens att du behöver försvara dig emot. Däremot undrar jag om du visste om hur tester för botox går till på mössen? Kolla på denna video. Botox behöver inte vara fel, men djurtest i skönhetssyfte ÄR FEL!

  http://www.tv4.se/kalla-fakta/artiklar/botoxindustrins-baksida-4fc01e0704bf72519400bd44

  http://www.forskautandjurforsok.se/aktuellt/sluta-djurtesta-botox–agera/om_botox.php

  MVH

  Reply
 15. Sandra augusti 23, 2014 at 11:49 e m

  Skulle aldrig kunna använda det pga av hur hemskt djuren har det av botox. Stödjer inte djurplågeri.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *