PARADISE IKVÄLL!!!

Alltså, jag vill bara säga att jag tycker det är så grymt att tjejerna REGERAR i år i Paradise Hotel och kör över killarna precis som de vill. Det är girl power och jag hade önskat lite mer av det i min säsong för att vara ärlig…Hoppas att det håller i sig och att tjejerna fortsätter att dominera. Tyvärr så är det så i ett samhälle där män och kvinnor inte är jämnställda, då måste vi drömma oss bort och vara det i TV-världen istället. Tråkigt.

Så sjukt spännande säsong! Riktigt roligt att mina mallis-vänner Kian och Eric är med. Kian är verkligen en riktig gentleman och det ska bli kul att se honom i programmet. Rock on!

2090653
Me and my girls last year, saknar er!
2358611
Jag och Kian i mitten! <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Sara augusti 20, 2014 at 2:09 f m

  Paow, pratar inte du alls något med Jeppe?

  Saknar du honom?

  Reply
 2. Sara augusti 20, 2014 at 2:10 f m

  Jeppe, berätta lite om eran relation idag och om du saknar honom etc. Nyfiken!

  Reply
 3. Jo augusti 20, 2014 at 12:50 e m

  Fint att din vän sitter och pratar om hur tjejer är slampor om de ligger på andra dejten. Fräsch, så här 2014. Att han själv också rimligtvis är en slampa då verkar ha fallit bort ur hans lilla jävla hjärna.

  Det tristaste jag vet med Paradise är att alla killarna verkar vara såna sexistiska svin. Orkar fan inte lyssna på deras prat om slampor och fittor och fan och vad det är. Jävla rövhuvuden.

  Reply
  1. Maria augusti 21, 2014 at 1:14 f m

   Känner du dig träffad? Tror 99% av alla männen tycker som han gör. Det brukar normala tjejer få reda på under sin uppväxt.

   Reply
 4. Andrea augusti 21, 2014 at 11:50 f m

  Nej, för det som paradisehotel-redaktionen håller på med är ett bevis på att detta inte alls är ett mansdominerande samhälle! Ni feminister måste sluta se er som offer helatiden! Hade det vart så fruktansvärt mansdominerande som ni vill få det att se ut hade detta som händer i PH aldrig fått förekomma i tv, kom ihåg det! Det är mansdiskriminering i högsta grad att bestämma att ”i år ska faan tjejerna å enbart tjejerna stå i fokus, å dom ska få regera osv..”

  Reply
 5. Andrea augusti 21, 2014 at 11:51 f m

  Jämställt samhälle?! My ass!!

  Reply
 6. Evelina september 11, 2014 at 3:16 e m

  Hur lång är yasse gustavsson? hon som är med i paradise hotel nu. Hon är jävla skön

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *