Detaljer

Folk frågor mig faktiskt ofta om var jag köper mina kläder och därför har jag blivit bättre med att lägga upp bilder på vart de kommer ifrån och eftersom jag alltid gillat att ha min egen stil så känns det rätt fett!

Här kommer några bilder från detaljer från senaste tiden ni som undrat vart jag köpt vissa saker, så här får ni en liten repeat från senaste veckan.

IMG_2378

Im so edgy t-shirt – här

IMG_2486

Blommiga kjolen finns – här

IMG_2570

Klänningen finns – här

IMG_2289

Jackan finns – här

IMG_2234

Levis vintage jeans shorts finns – här

IMG_2172
Skorna finns – här

IMG_2155
Denna fina mönstrade kimono – här

(Visited 98 times, 1 visits today)

7 Comments

  1. Fanny augusti 25, 2014 at 3:30 e m

    Jag har varit inne på sidan och försökt köpa den mönstrade kimonon, men kan inte för mitt liv fatta hur fan man lägger den i kundvagnen!? Och klickar man på länken ”så handlar du” så kmr man bara till toppen av sidan igen.. Jävligt skumt. Vill verkligen ha den! :/

    Reply
  2. Jessica augusti 26, 2014 at 9:22 e m

    När jag ser dig i den lila klänningen o fläckarna på dina ben kom jag att tänka på Bambi:) du är otroligt vacker och unik, glöm inte det,

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *