Jag är en bra förebild.

I fredags så gjorde jag botox. Att jag gjorde det har ingenting med att jag har dåligt självförtroende. Jag har accepterat hur jag ser ut för länge sedan, men jag gillar att förbättra mig själv(det kommer jag att ta i ett annat inlägg). Sen så kan folk skriva vad dom vill, jag vet hur jag känner. Jag är trött på att bli kallad fula saker. Det är en av anledningarna till att jag inte är så personlig längre i bloggen och det är tröttsamt att gång på gång behöva försvara sig.

Men jag står för vem jag är, och för vad jag gör. Jag vet att jag är långt ifrån perfekt. Men mitt liv handlar inte om att vara perfekt hela tiden, jag gillar att visa mig som jag är. Att ibland så är jag värdelös, och ofta så gör jag fel. Jag har gjort många dåliga val i livet och hängt med fel människor. Men jag har lärt mig så extremt mycket om det, jag har lärt mig mycket om människor.

Jag är bara en vanlig tjej, som träffar killar, snackar skit och testar nya saker. Jag är en extremt rastlös själ. Och jag gör fel, jag vill gärna visa andra att det är okej. Det många bloggare gör fel tycker jag är att bara visa upp sin fina rosa vardag som består av fina kläder, event och svindyr mat. Att vara så politisk korrekt som möjligt i rädsla om att förlora sina annonsörer, i rädsla för att få för mycket hat, i rädsla för vad andra ska tycka. Jag tycker att det sänder ut fel signaler till unga personer. Som känner sig extremt gråa och tråkiga och blir bittra över sina liv. Tror inte någon människa alltid mår bra hela tiden.

Och visst är jag en dålig förebild för unga på många sätt. Men det som gör mig till en bra förebild är att jag tycker att man ska få göra vad fan man vill, känner man själv att man vill ha större pattar och det gör dig lite lyckligare. Skaffa det om du vill. Jag dömer ingen människa. Jag försöker leva mitt eget liv som jag vill. Sen att jag absolut kanske är formad efter ”idealet”, jag skulle inte kalla mig formad. Utan snarare uppväxt i det. Men jag pallar inte gråta och skrika över folk som inte passar in i normerna. Jag gör vad fan jag vill. Jag låter mig inte påverkas av vad andra människor tycker. Och sluta klaga på andra. Sluta klaga på mig över att jag gör botox. För det är mitt val och ingen annans. Om folk nu är så nöjda med sig själva, som älskar att vara naturliga och klaga på folk som är ”fejk”. Gör det om ni nu mår bättre av det.

Vissa kanske vill plugga, andra vill göra sillisar, vissa vill viga sitt liv åt träning.. Ja alla är olika. Det folk glömmer när dom klagar på andra, är just att det är de som är charmen. Att alla är olika. Och vi är fina precis som vi är, oavsett hur vi ser ut.

Kram på er!

Posted in: Okategoriserade

You might also like

BYGISELA - HAVE A NICE DAY! BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT
 • FELICIA

  Du är min förebild och jag tycker du är skit snygg! Älskar dina tatueringar och skulle också vilja ha så. Fortsätt med det du gör, skit i vad andra tycker. Folk som skriver dryga saker är med avis på att du lever det liv dem vill leva =)

 • Jonna

  Du rockar, Paow. Världen skulle vara lite bättre och jävligt mycket häftigare om fler var som du!

 • aldin

  Alla ska absolut få se ut som de vill

 • magda

  Jag älskar verkligen dig!!! Du ska skita i totalt i vad fom andra säger för du är perfekt det har du alltid varit och kommer vara! Dom so klagar säger fula saker till dig är bara avis och har problem med sitt eget liv. Så skit i alla totalt som säger dåliga saker du är världens bästa oxh finaste! Älskar att läsa din blogg

 • erica

  Så bra skrivet paow, lev livet!

 • Natt

  skit bra skrivet och jag håller med till 100%! du är en jätte bra förebild till skillnad från dom andra bloggarna så är du dig själv och visar både bra och dåliga sidor. det är det som gjör dig så intressant, det vore kul om du börja blogga mer så man får veta mer!

 • Mojje

  Kolla in min sköna blogg!! finest.se/morganlindgren

 • Märta

  Skit bra skrivet!

 • Sabina

  Bra skrivet. Stor KRAM till dig. <3

 • joanna

  det du snackar om handlar inte om självförtroende utan självkänsla.

 • sasssis

  Ofta är det man vill och hur man vill se ut – en spegling av vad andra tycker är snyggt eller vad samhället säger är bra eller fint. Frågan Paulina bör ställa sig är Varför hon vill se ut så och ifrågasätta sitt eget tänkande och sin syn på sig själv.Det gör en förebild bra.

  ”Att göra vad man själv vill” är den lättaste undanflykten till att slippa tänka själv. Att göra som man själv vill är enkelt, varenda 3-åring vill göra vad dom vill, det är ett av människans mest drivna sätt att bli lyckliga utan eftertanke.
  Det är inte svårt att göra vad man vill – men ofta kommer man inte så långt på det, med de enkla genvägarna.

  ”Jag vill bara slappa och inte jobba” – i framtiden kommer man stå utan utbildning och pengar.
  ”Jag vill bara ha större tuttar å bli lycklig” – I framtiden kommer fler saker som man tror sig bli lycklig av,
  man kommer aldrig kunna hantera något operfekt hos sig själv gå till botten med varför ett utseende skulle göra dig lycklig.
  ”Jag vill bara få bort dom är rynkorna i pannan för då blir jag lycklig” och samtidigt ”Vi är fina precis som vi är”.
  Jag tror Paulina precis har statuerat ett exempel på ohållbarhet. Är Vi fina precis som vi är – men inte hon?

  Om vi är fina som vi är? Varför måste vi göra om oss?

  Eller handlar det bara till syvende och sist – att hon inte är lycklig i den hon är?

 • anton

  … en väldig kroppsfixering är det i alla fall – hur kan man ens komma på den tanken när man bara är 20 år och slät som en barnrumpa. Klart man får göra som man vill men någonting har gått snett.
  I den åldern är man mitt i livet med jobb, framtidsplaner m.m. Botox är det gamlingar som använder.
  Helt ofarligt är det inte heller. Finns det någon forskning på vad som händer i kroppen med sådana injektioner ????

 • mica

  Älskar sånnahär inlägg, dom som är lite mer personliga! Du är grym som vågar vara dig själv till 100%!!

 • Elin

  du är så himla bra paow!! sluta aldrig att vara du, för du är grym precis som du är!

 • Mad

  Tycker vi är väldigt stela i Sverige. Utåt har vi en väldigt öppen image – alla får vara som de vill! Vi accepterar allt!
  Men har du ett utländskt efternamn får du inte jobb. Har du för många tatueringar får du inte vissa jobb. Har du för mycket/för lite smink får du inte vissa jobb.
  Ligger du i tv blir du utsatt för värsta slut shamingen (vi som är så himla öppna med sex…..). Ligger du runt (som tjej) är du också en slampa.
  Skickar du inte lättklädda bilder till helt random folk är du stel och tråkig, men skickar du lättklädda bilder är du ändå en hora.
  Skaffar du silikontuttar har du dåligt självförtroende.

  Alltid är det saker TJEJER gör som det är fel på.
  Vem gnäller på karlar som tränar för att få snygga kroppar, att de bara har dåligt självförtroende eller försöka få fler brudar?
  Varför gnäller ingen på lättklädda bilder som killar skickar runt till folk (typ kukbilder som vissa skickar till 100 brudar helt apropå ingenting) och säger att de är desperata och har dåligt självförtroende?
  Varför är det ok för killar att lägga ut lättklädda bilder när en tjej får en armé av haters efter sig? Vi som är såååå jämställda i det här landet….
  Varför är det roligt när killar fjantar sig men opassande när tjejer gör det?
  Varför kan killar svära och bete sig som svin men om tjejer gör det är de vidriga och har hemska personligheter?

  Folk är stela i det här landet. Utåt sett är vi så jävla duktiga och öppna, men innerst inne är vi fan kvar på 50-talet.

 • Emelie

  En av de få äkta och ärliga bloggare, du är perfekt just på grund av dina brister och dåliga val du vågar stå för till skillnad till andra bloggare som du nämnde ska visa upp sin vardag i perfektion.
  Kärlek till dig, du e grym förebild mer än vad du anar!

 • Tina

  Att du är öppen och ärlig ger dig helt klart pluspoäng, och du är mänsklig, lite skavanker här och där som vi alla har. I mina ögon är du bra, för du är dig själv, och du är vacker i vem du är, med dina brister och fel du gör, så blir du bara… precis som du själv skriver… en vanlig person.
  Men så vanlig är du inte ändå. Tycker att många döljer sig själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *