"och såhär glamorösa är vi"

Godmorgon på er!

Igår så bestämde Daniel att jag och han skulle ha en mini kräftskiva hemma hos mig. Problemet vad bara att dom var frysta. Vi väntade i säkert 4-5 timmar men kräftorna var fortfarande för frysta för att äta, eller några var tinade. Så jag sa till Daniel ”nej förfan nu vill ja ha kräftor” så jag rafsade upp paketet. Och då stod jag och Daniel och drällde i diskon. Och Viktor blev arg på oss för vi stod och grisade och surplade i diskkon med varsin djupfryst kräfta i munnen. Då kläckte Daniel ur sig ”Viktor vi vet att du är här för att mysa, och så står vi i diskon helt risiga och käkat mat i direkt ur diskkon det är så det är nu. Du får ta det”.. Haha jag dog av garv.

P9370782P9370781 P9370780

Slurp!

(Visited 59 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Sanna augusti 18, 2014 at 10:49 f m

  Man ska lägga dom i vatten (i plastförpackningen dom kommer i) och då tinar dom på 1,5 timme. 🙂

  Reply
 2. Roxy Moon augusti 18, 2014 at 1:05 e m

  otroligt vidrigt med havets insekter faktiskt.

  mvh Roxy Moon

  Reply
 3. Isabelle augusti 18, 2014 at 7:07 e m

  Vad söta ni är!! 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *