Mat!

Är och äter god mat umgås med vänner på mitt älskad Södermalm. Jag älskar att man verkligen kan se ut exakt hur man vill här på söder utan att känna sig konstig eller glodd på, söder är så chill. Vill leva och dö här!

Imorgon åker jag till Borlänge med min Daniel, ska bli kul! Blir chill ikväll, jag kan faktiskt chilla! Även om ingen tror mig haha…

927126_776255605771137_1720079268_n10616643_731473143587334_600124160_n

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (4)
 • Anette Starby

  Jag tycker oxå det är skönare att hänga på ställen där man inte behöver bry sig så mycket. Fast jag brukar inte bry mig annars heller. Jag bodde förresten på söder för cirka 8 år sedan & trivdes jättebra. Ha en bra dag!
  Mvh http://starby.devote.se/

 • hejhej

  jag vet att det är du som vinner paradise hotel 🙂 du gav hälften av pengarna till kian, och du starta ett armbands företag 🙂 grattis för vinsten!

 • Johanna

  Hej Paow!
  brukar aldrig kommentera bloggar men måste bara få säga vilken grym tjej jag tycker att du är.
  Du verkar vara en mogen tjej för din ålder, sjukt bra att du visar upp din snygga kropp trots din sjukdom. Ingen är perfekt! TACK!
  Kärlek till dig!

 • Sonali

  Goaste bruden är ju lätt du!! En fråga bara, hur blev du och din blogg så himla populär? Hur fick du så himla många läsare? Har du tips på hur en bra blogg ska vara? Jätte tacksam för svar för behöver verkligen hjälp:*

  http://nattstad.se/schouhan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *