ROADTRIP

Nu sitter vi på tåget till Borlänge! Jag har lite polare där som jag har snackat om att hälsa på sjukt länge och nu fick jag ÄNTLIGEN tummen ur och åkte iväg. Tog med mig Daniel också, han behöver komma utanför Stockholm och se lite annat för en gångs skull! Kommer bli mysigt att åka iväg ihop, wihoo!

Ikväll ska vi till Flamingo bar som några andra av mina vänner jobbar på, kommer bli awesome!

P4860225
Laddar upp på tåget med en skvallertidning och vitamin well reload! Hittade inte min favoritsmak Drive så fick bli denna, god!
P4860226
Packade på typ tio minuter haha! Men det kommer bli bra!
P4860228
Babe! Vi kommer ha så kul ihop!

(Visited 12 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Linneas augusti 23, 2014 at 11:46 f m

  Kom till Leksand (35 min från Borlänge) ikväll!!! Beachparty på Legends, kommer vara mycket folk!

  Reply
 2. NYC Sarah augusti 23, 2014 at 3:47 e m

  Vad kul att komma lite utanför Sthlm! Visst pratar de ganska så kul i Bååååålänge!? Haha 😉 Är själv smålänning med dialekt 😛 Själv har jag gäster från Sverige och har visat de runtom New York och tagit de till lite udda ställen då stan är så mycket mer än bara Manhattan. Typ hoodet! 🙂 Men det är kul att åka dit tycker jag, människorna är mer ”real” där och det är skönt att komma bort lite från det ”ytliga” ibland.

  Ha det bäst i Bååålänge!

  Love från SoHo <3

  Reply
 3. ISA augusti 23, 2014 at 9:29 e m

  nej så kul! då får ni rocka småstaden! 🙂

  Reply
 4. Kranar augusti 24, 2014 at 1:59 e m

  Klart ni ska till Borlänge! asg..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *