Bloggar jag läser – Del 1

Tänkte skriva lite om de bloggar jag läser varje dag i det här inlägget, så kommer del 2 längre fram, del 3 och så. Jag läser ju en del för att det är kul att se vad folk har för sig och så får jag också inspiration av det.

Samir Badran – Samirs blogg borde han uppdatera mer men han är så dampig (ursäkta ordet) så att han inte hinner. Han är verkligen en genomsnäll och fin kille med stort hjärta. Det finns inget ont i honom alls och så är han ju så snygg också. Menv vårt förhållande var inte helt på riktigt måste jag erkänna. Vi är mer som syskon än pojk/flickvän. Får hålla det på den nivån! Samirs blogg hittar ni HÄR

ainasamir4

Kenza – Jag läser Kenzas blogg en del och tycker hon tar fina bilder. Hon känns som en ”vanlig tjej” som bara råkade få en stor blogg. Det gillar jag, hon sitter inte hemma och gör typ 10 inlägg om dagen om sitt spännande liv utan visar ändå upp sitt liv som det är. Det är en fin egenskap, sen har hon sjukt bra stil! Kenzas blogg hittar ni alla nog till haha.

kenza

Daniel Paris – Min fina Daniel. Det känns som att vi känt varandra hela livet typ och det har vi väl. Så länge som det spelat roll att ha någon vid sin sida så har jag haft Daniel vid min och han har aldrig svikit mig. Är stolt över att det går bra för honom och jag gillar att läsa hans nya blogg, känns som att det är massa energi i den och att det händer mycket. Det får mig att vilja göra ännu mer grejer i mitt liv! Daniels nya blogg på Spotlife hittar ni HÄR

IMG_0116-600x399

Svenskabloggare – En skvallerblogg som faktiskt håller måttet och inte håller på och ljuger ihop massa skit och vill förstöra får oss som bloggar är svenskabloggares blogg. Hon uppdaterar mycket och intressant och på ett schysst sätt med god nivå. Egentligen behöver man inte läsa andras bloggar om man har hennes. Förstår inte hur improveme tänker när de låter deras skvallerblogg skriva som han gör? Sjukt. Ni hittar en normal skvallerblogg  HÄR

svenskabloggare_2

Lady Dahmer – Jag började följa henne på instagram för ett tag sen och tycker hon är en riktigt cool kvinna med intressanta tankar om feminism! Häftigt att man får ta del av hennes tankar men också hennes vardag med barn och sånt. Någon dag kommer jag ju inte leva i min ”bubbla” utan massa måsten och då är det bra att förbereda sig. Haha jag skojade lite nu, men ni fattar vad jag menar…HÄR finns hennes blogg.

lady-dahmer

(Visited 118 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Emma september 12, 2014 at 9:20 e m

  Jätte bra tips! :))

  Reply
 2. ISA september 12, 2014 at 10:12 e m

  det här gillar vi! Så kul att ta del av, ser fram emot del 2 & 3.

  Reply
 3. Helena september 13, 2014 at 10:27 f m

  en till 🙂

  Reply
 4. Sara september 13, 2014 at 10:47 f m

  ÄLskar att du tipsar om lady dahmdrs blogg, hon är så jävla bra! OCH DU OCKSÅ!!!! <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *