Djup intervju med mig i Expressen!

Här är en en djup intervju som jag gjorde för ett tag sedan men som kom ut idag. Där pratar jag om min uppväxt, om killar och om hur min syn har förändrats sen jag blev offentlig. In och läs!

http://www.expressen.se/noje/paow-ville-sla-ut-mina-tander-med-tegelsten/

Skärmavbild 2014-10-14 kl. 11.02.39

(Visited 1 times, 1 visits today)

35 Comments

 1. isabella oktober 14, 2014 at 11:44 f m

  Hej.
  Läste precis artikeln och tycker det är fruktansvärt sorgligt att folk håller på såhär mot dig. Och även lite chockad. Just när jag läste artikeln ville jag bara krama om dig, ta hand om dig. För ingen människa ska behöva stå ut med sånn här skit. Stå på dig och var dig själv. Du är grym, precis som du är. Go and get dem tiger!!

  Reply
 2. Sandra oktober 14, 2014 at 11:54 f m

  Jag kan inte förklara hur mycket jag känner igen mig i din historia, samtidigt är den väldigt olik. Jag hade utan tvekan blivit helt jävla galen om jag varit en offentlig person medan jag kände mig ful, otillräcklig, medan jag sökte bekräftelse, festade mest för att det gjorde mig glad för en sekund. Men du är så jäkla stark, det är helt sjukt. Jag älskar din ”fuck it” attityd, samtidigt som jag förstår att den attityden kanske mer kommer fram som en försvarsmekanism… Vad vet jag, jag är ingen psykolog, men stark är du! Jag ser upp till dig just för att du är så jäkla ärlig genom allt, det hjälper mig ibland. Hoppas du hittar rutinerna, hittar dig själv lite! Och jag ser fram emot paradise hotel såå mycket!

  Reply
 3. Mia oktober 14, 2014 at 12:03 e m

  vackra du… intressant att få en inblick i din bakgrund. det finns alltid två sidor utav ett mynt brukar man ju säga. jag tror att du ligger lite före din tid. man har ju ofta en uppfattning om hur folk ska bete sig och agera i olika situationer – sociala konventioner som är djupt rotade hos människor. du bryter föreställningarna om vad som anses normalt, och det tycker jag är skitbra! det viktigaste är att du får vara ditt sanna jag.

  Reply
 4. Alexandra oktober 14, 2014 at 12:48 e m

  Läste din artikel. Tycker så synd om dig. Började gråta så fort jag läst sista meningen. Kanske också för att jag så väl känner igen mig i dig. Sen är jag varken känd eller varit med i tv… utan en helt vanlig tjej men som hade samma problem i skolan som du. Sen senare i livet har jag haft mycket sex och gjort mycket saker, men sällan för mig själv utan mer för den hemska bekräftelsen… förstod inte det då bara.
  Ta hand om dig
  Kramar från mig.
  Alexandra

  Reply
 5. Josefin oktober 14, 2014 at 12:57 e m

  Fina människa, blir rörd av att läsa intervjun. Du är så otroligt stark. Man har rätt att känna sig svag och ensam också, men du är inte svag, du har känslor och det är en bra grej. Har följt dig igenom åren och jag vet att du kommer bli ihågkommen, du står för bra saker och är klok. Men ung och det är så man lär sig!
  Kommer fortsätta hejja på dig i soffan, på nätet och i verkliga livet! Unna dig själv att vara lycklig, kom ihåg och värdesätt dig själv. Sjukt kul att se dina far/morföräldrar i avsinnet igår, verkar ursköna och fina!

  Reply
 6. J oktober 14, 2014 at 1:20 e m

  Grattis!! 😀 Äntligen får vi se dig i PH. Wohoo 🙂

  Reply
 7. Julia oktober 14, 2014 at 1:44 e m

  Hej paulina!
  Detta mail kommer du förmodligen tycka är helt crazy eller något du fått förr eller liknande men jag lever livet och provar. Kanske helt sjukt vad vet jag?
  Jag heter Julia Nylen och bor i gävle.
  Jag bor i min lilla 1a med min lilla hund. Jag är 19 år. I mitt liv gör jag inte så mycket nu för tiden och skulle vilja göra något anurlunda eller sjukt. Vilket detta handlar om – jag skulle vilja träffa dig! JAG FÖRSTÅR att detta för dig låter helt sjukt och är förmodligen ett stort nej för dig. Men läs bara så skulle jag bli väldigt glad.
  Jag känner att jag gör inte så mycket i mitt liv som är spännande, jag känner att jag vill komma ut och lära känna någon ny. Och jag skulle vilja träffa dig som sagt och 2 helt nya människor träffas! Jag skulle mer än gärna åka ner till Stockholm och skapa en ny bekantskap! Jag har haft en ganska tuff sommar och har så mycket att få ur mig och prata om och bara lära känna en ny människa. Detta är för jag tycker om din personlighet och dig som människa. Detta skulle vara något sjukt och spännande att göra för både mig OCH dig tror jag fast du inte kan förstå det tror jag , för absolut så förstår jag dig att du tänker att jag har stor blogg och klart jag får sådana här mail osv , men jag skriver bara en rolig chans till en ny sjuk och rolig grej att uppleva i livet!

  JAG FÖRSTÅR såklart att det är inget för dig men skulle uppskatta att du läste detta och bara svarade lite snabbt även fast jag vet att du inte vill. Men som sagt man lever bara en gång och jag kände med att skriva detta till dig – varför inte liksom? Jag skulle bara se de som en sjukt rolig grej att möta upp dig och ha 2 roliga dagar eller liknande i Sthlm och prata om liv och mående och allt möjligt här i livet.
  Innan du tänker raka vägen NEJ – så tänk efter. Vore så sjukt kul att lära känna någon ny och skratta med någon helt ny man träffat.
  Detta låter även sjukt men jag skulle mer än gärna bäretta genom ett samtal på telefon. Du får ringa mig på dolt om du vill för jag förstår att du inte vill visa nummer. Där kommer jag iallafall kunna förklara bättre.
  Sjuk grej!? Absolut men de är så de ska vara ibland! Jag är en härlig bra människa som söker väldigt mycket äventyr och detta skulle göra mig otroligt glad.
  Men jag förstår dig men läs iallafall gärna och svara.

  Jag finns på 0768206767 om du ger mig chansen att förklara mer. Sen även på Nylenjulia på insta!
  [email protected]
  Tack paulina.

  Fanns ingen annanstans jag kunde skriva det här så de lärde bli här på kommenteras fältet.

  Reply
 8. Anna oktober 14, 2014 at 3:06 e m

  Apropå förra inlägget så tycker jag inte du gjorde något fel i PH och jag tycker att det är tragiskt att folk ska säga saker som ”hora” till tjejer.
  Angående artikeln och din rädsla för killar, så skulle jag vilja säga akta dig för smått besatta och tjatiga killar. Du kanske redan gör det och du verkar ju vara en tjej som vet vad du vill och som förhoppningsvis inte låter sig övertalas. Jag hoppas också för din egen skull att du har sex för att du verkligen VILL och inte av bekräftelsebehov eller självdestruktivitet. Jag har som sagt fått intrycket av att du har sex för att du får lust och inget annat, men ibland kan det till och med vara svårt att se själv varför man gör saker (egen erfarenhet).
  Av det jag har sett av PH så tycker jag att Kristian verkar ha en del obehagliga sidor. Han kan säkert vara rolig och trevlig att umgås med, men han verkar ha svårt för att respektera andra.
  Ta hand om dig!

  Reply
 9. Erica oktober 14, 2014 at 3:10 e m

  Alltså Paow du är en så himla ball person, diggar dig himla mycket!!!

  Kolla gärna in på min blogg om ni gillar svensk hiphop
  http://skitsamma.nu

  Reply
 10. Linn oktober 14, 2014 at 3:11 e m

  du är en sån fin människa Paulina, jag har länge följt dig och sett upp till dig. Du står för vem du är och är så ärlig och rak. Läste artikeln och får en klump i magen av att läsa hur dåligt du har mått, sjuka värld. Du är värd allt det bästa!

  Reply
 11. Ronjja oktober 14, 2014 at 3:19 e m

  Paulina.. Har aldrig någonsin skrivit här tidigare även fast jag tex följer dig på instagram.

  Även fast man inte är en känd bloggare så kan man även känna sig ensam när man står i en folkmassa.
  Vi som har varit i din sits förstår dig, även fast vi inte har chansen att visa det och tala ut om det så finns vi faktiskt runt omkring dig.

  Jag anser att du är en tuff människa, du viker dig inte och står för det du säger. Inte många människor i vårat samhälle idag som gör det, och framför allt inte människor som syns och hörs i media.

  Tror vi alla är som dig, ingen vill väl känna sig ”avdankad” eller borttagen ovasett om det handlar om ett förhållande eller på sitt jobb.

  Att du känner att du behöver uppmärksamhet, tror du att det kan finnas något längre in i dig. Tex det där med skolan ? Jag anser att om man ska hitta sig själv så behöver man gå till botten med problemen som drar i en hela tiden.
  Omge dig med människor som behandlar dig så som du vill bli behandlad, och omge dig med människor som ser vem du är, som ställer upp för dig och ger dig dem där små komplimangerna som gör att en liten bit i ditt hjärta faller på plats.
  Tillslut kommer du att mö mycket bättre, även fast du sitter hemma en grå söndagskväll.

  Och något som jag alltid tänker när jag hamnar i svackor är ” se hur långt du har tagit dig, se så många människor som älskar dig och se vem du har blivit ”

  Och när du tänker på just dem sakerna, kom ihåg då att klappa dig själv på axeln och säga ” fyfan vad jag är bra ”

  Ha en toppen dag Paulina! Hejar på dig i PH!

  Reply
 12. Elin Skoglund oktober 14, 2014 at 3:32 e m

  Jag har läst din blogg i alla år och måste bara säga att du är så jävla grym. Du är en av få som vågar stå upp för exakt den du är & du borde själv inse hur bra du är. Hur stor förebild du är för många, just för att du står upp för kvinnors rätt och ger ett fuck you finger åt folk som inte accepterar det. Ja, fler borde vara som dig =) Kram!

  Reply
 13. William oktober 14, 2014 at 4:24 e m

  Hej Paulina!
  Läste nyss intervjun… Måste säga att du verkar vara en sjukt stark och bra människa, även om du kanske (vad jag förstå) inte inser det själv.
  Fortsätt vara stark och gör det du gör, för det är nog fler än vad du tror som ser upp till dig!

  Ha en bra dag

  William

  Reply
 14. Emelie oktober 14, 2014 at 4:35 e m

  Blir ledsen av intervjun och tkr så himla synd om dig. Det är ett grovt kvinnoförakt dessa killar du pratar om bär på. Tyvärr är det även lagstiftning på att kvinnokroppen är allmän egendom tills kvinnan säger nej, normer och lagar är tyvärr inte till vår fördel. Jag känner igen mig mkt i dig minus allt det offentliga. Jag kan säga att min räddning var att plugga genusvetenskap på uppsala universitet. Jag skulle rekomendera dig att göra samma sak, du kanske tkr det känns tungt att plugga upp betygen men tro mig, det är värt det………. //en som känner igen sig

  Reply
 15. Josefin oktober 14, 2014 at 5:03 e m

  Ingen ska behöva gå igenom det du har gjort, och ingen ska behöva ta de elaka kommentarer du får varje dag. Jag ser upp till dig för att du är så stark som du är, men även kan erkänna att ditt förflutna inte är fläckfritt. Enligt mig är du en stor person som förtjänar att omringas av fina vänner som accepterar dig som du är, och jag hoppas att du tar åt dig av det jag säger. Du verkar vara en fin tjej Paulina, och jag hoppas att framtiden för dig är ljus och lättsam. Att folk kan släppa hatet och alla nedvärderande kommentarer, för ingen är värd att få höra något nedvärderande från random människor. Du är fin precis som du är och låt aldrig någon lura i dig något annat. Kram

  Reply
 16. Caroline oktober 14, 2014 at 5:08 e m

  Beundrar hur du fortsätter vara dig själv trots allas åsikter samt elaka ord om hur du istället bör vara. Du är så jävla cool. När det kommer till killar så har vi alla blivit ”rövknullade” någon gång, blir ledsen av att läsa hur du tänker att det skulle vara du som är problemet, när det uppenbarligen inte är så. Poängen med denna kommentaren är iallafall att jag vill att du ska veta att det finns många som tycker att du är GRYM, jag är en utav dem. Kärlek <3

  Reply
 17. Alexandra oktober 14, 2014 at 6:36 e m

  Alltså åååh. Det här är första gången jag kommenterar någonting i din blogg men nu är det fan dags för det. Kan. inte. låta. bli. Vill inte låta bli, och tänker inte låta bli.

  Fan va bra du är Paulina! Och massa massa kramar och positiv energi till dig! Det kan verkligen inte vara lätt att få så mycket förtjänat skit på sig för att så många nolifers ska få känna sig en smula bättre i sekunderna dom kastar sin egen piss och skit på dig. Fy fan för dom.

  Det är fantastiskt att få följa din resa in i vuxenvärlden med alla dina äventyr, ups and downs. Din ärlighet är det som bygger ditt varumärke starkare för varje dag och fan vad det behövs fler som dig. Tack för att du orkar! Tack för att du inte viker dig! Tack för din ärlighet och tack för att just du är du! Du behövs och är så himla viktigt i vårat tokiga samhälle.

  Hoppas du får en helt fantastik vecka och har en rolig höst att se fram emot. Kramis!

  Reply
 18. Mikaela oktober 14, 2014 at 6:37 e m

  Hej Paulina. Jag läste artikeln om dig på expressen.. Jag vill bara säga att jag är riktigt stolt över dig, att du öppnar dig offentligt. Jag läser aldrig din blogg annars, men när jag läste det där blev jag väldigt rörd. Jag känner igen mig så mycket i det du berättade och är bara tvungen att visa dig hur mycket jag uppskattar din öppenhet. Du är en riktigt fin tjej som förtjänar det bästa. Äkta vänner och äkta kärlek. Jag beklagar för alla år du fått må skit.. Och för att du fortfarande hamnar där. Alla dessa killar.. Ni kan knulla er själva och varandra. De här orden kommer förmodligen inte att hjälpa dig speciellt mycket men även om vi inte känner varandra vill jag önska dig det allra bästa utav livet. Och tro mig, du är inte ensam om att känna som du gör, jag är en av de andra som känner precis som du.
  Ha det bra finaste Paulina! Många styrke kramar ❤

  Reply
 19. Elin oktober 14, 2014 at 6:40 e m

  Grät när jag läste intervjun. Önskar det fanns något man kunde göra. Hoppas du har människor runt dig nu som stöttar och älskar dig. Som finns där. Du är awesome. Tro inget annat

  Reply
 20. john oktober 14, 2014 at 8:43 e m

  Har alltid varit emot bloggkändisar och tyckt det varit fjanteri men läste expressens artikel och du har min respekt iaf du stackars, söta, trasiga flicka, hoppas du kan hitta lyckan och självförtroendet att tro på dig själv utan bekräftelse som många följare innebär.

  xoxo (eller hur man nu avslutar ett inlägg)

  Reply
 21. VB oktober 14, 2014 at 9:19 e m

  Du är fantastisk , du är grym och du är en otrolig kvinna! Alla hemska människor borde skämmas, för när dom ser vilken person du är nu så borde dom inse vilket misstag dom gjort när dom kastat skit på dig!

  Fortsätt vara den du är, för det är den Paulina vi alla uppskattar! Keep up the good work!

  Och stort grattis på 21 års dagen, hoppas (och antar) dagen blir grym och önskar dig all lycka i livet!

  Reply
 22. Annlo oktober 14, 2014 at 9:50 e m

  Åh, jag vill bara ta hem dig ut på landet. Vara i skogen på en hästrygg, prata och njuta av lugnet. slappna av och ta en paus från den hemska verkligheten. Inga måsten och ingen press.

  Jag måste ha blivit så tagen av den där artikeln, för det här är första gången jag kommenterat en blogg. Hoppas du kommer på fötter och står kvar där!

  Reply
 23. Helena oktober 14, 2014 at 9:55 e m

  Du är grym. Sluta aldrig vara den du är och ha dina egna tankar och åsikter. Sjukt kul att se dig i Ph igen! 🙂

  Reply
 24. Emma oktober 14, 2014 at 11:03 e m

  Vill bara krama dig. Blir så arg och ledsen på samhället när man ser vad det gör mot människor.

  Reply
 25. Jojo oktober 15, 2014 at 12:19 f m

  Life isnt about finding yourself is about creating yourself. Hej du fina blomma. Jag ser hur dina ögon lyser. Din själ talar ifrån ditt hjärta å det är väldigt fint. Idag är det inte vanligt att man gör det utan att man trasslar in sig i massa onödig klägga. Keep your head Up lyssna på din intuition för det finns inget rätt å fel. Älskar dig för den du är. Haha återigen finns inget rätt å fel. Jag kan ju säga att vi är fett lika varandra och vi har gått igenom liknade saker. Känns sjukt skönt att få dela det med dig. (Och alla snokare) du är amazing

  Reply
 26. Tove oktober 15, 2014 at 12:27 f m

  Skickar kärlek! Så otroligt stark du är!

  Reply
 27. Sahar bashar oktober 15, 2014 at 12:42 f m

  Hej Paulina. Läste din intervju och blev fan ledsen på riktigt. Jag beklagar att iq befriade killar är sliskiga mot dig och allt hat du fått stå ut med. Det förtjänar du verkligen inte. Att ha sex är helt naturligt. Du råkade bara göra det på tv. Detta kanske är fel för vissa men bara för det betyder det inte att det måste vara fel för alla.
  Folk är jävligt diktatoriska, småsinta och idiotiska, de tror att man bör leva och bete sig efter deras normer, och har svårt för att acceptera att folk faktiskt är jävligt olika. Vi alla är uppväxta på olika sätt, har fått gå igenom helt annorlunda liv och även olika kulturer, upplevelser och relationer allt detta formar oss och ger oss en uppfattning om vad som är rätt och fel för oss. Men det som är fel för mig behöver inte vara fel för någon annan. Därför vore det jävligt korkat av mig att peka finger och säga att ”hon gör fel för att hon är strippa, porrstjärna eller nunna”

  Jag blev nästan tårögd när jag läste att du sa att ingen kan tycka om dig på riktigt. Jag ÄLSKAR dig för att du är så jävla äkta och vågar stå för det du tycker i detta milda gräddfils samhälle vi lever i där man inte får sticka ut för mkt utan att det ska irritera folk.
  Du måste bara lära dig att helt enkelt SKITA i andra människors åsikter helt och hållet, för inte fan ska du behöva vara en åsiktsslav för att gynna andras gräddfilstycke? Nej ingen är född som slav, och det är just därför folk begår självmord, pga andra människor. Det är aldrig pga naturen eller livet i sig utan det är alltid kopplat till mänskligheten.

  Inte ska du låta trångsynta idioter trycka ner dig. Du är inte född för att tillfredställa de efter hur du ska vara som person eller leva ditt liv. Du behöver inte någons bekräftelse. Gör endast det som gör dig lycklig. Var fri. Ge kärlek utan att förvänta dig något tillbaka…. Nu ger jag dig bara de råden som hjälpt mig att skita i vad andra tycker. För även jag har fått stå ut med mycket hat och falskhet.

  Önskar jag kunde krama om dig 🙂 // ditt fan

  Reply
 28. Anna oktober 15, 2014 at 12:44 e m

  Åh paulina <3
  Du måste beblanda dig med folk som genuint tycker om dig! Du kanske måste slita dig loss från ditt liv och testa på något nytt, något som gör dig lycklig med folk som vill göra dig lycklig och som du inte behöver vara osäker på!

  Jag har läst din blogg sedan du var 15, jag har sett hela din utveckling och jag vill att det ska gå bra för dig och att du ska må bra! Jag menar, jag har ju "känt" dig sedan 6 år tillbaka 😉 så jag önskar dig allt det bästa!!

  Reply
 29. madeleine oktober 16, 2014 at 12:30 f m

  blablabla bla .. buhu .. stackars lilla paow.
  Väx upp och gör något med ditt liv istället.

  Reply
 30. Eliin oktober 16, 2014 at 5:12 e m

  fy fan vad jag älskar dig Paow!
  tycker det är sjukt starkt av dig att våga gå ut med det här, och det är jävligt synd att det ska finnas så många idioter
  du har rätt att ligga med vem fan du vill, hur mycket du nu än vill och när du än vill , det gör dig inte till någon hora.

  Reply
 31. linda oktober 16, 2014 at 10:29 e m

  Tycker du e grym stå på erlighet setter dig høgt. Bra intervju!

  Reply
 32. Liza oktober 17, 2014 at 7:33 f m

  Ursäka, men du betedde dig och snackade som en porrfilmsstrjärna i TV. Vad tänkte du
  med …. eller tänkte du alls.

  Reply
 33. Erica oktober 18, 2014 at 11:31 e m

  Ja din fruktansvärt fula hora! Ja har också svårt för att förstå att någon kan gilla dig på riktigt. Du är bokstavligt talat helt och hållet värdelös. Så sjukt överskattad äcklig fitta du är…

  Nej, jag är inte avis på nobodies.

  Reply
 34. isabella oktober 22, 2014 at 6:48 e m

  Skriver i princip aldrig kommentarer hos bloggare men MÅSTE bara säga att du är skitsnygg i ditt korta hår!!!! Det klär dig verkligen 🙂

  Reply
 35. Kicki november 4, 2014 at 12:16 f m

  Vill bara lämna en kommentar, jag tycker du är snygg, smart och stark!! Be PROUD!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *