OM SEXET MED CALLE.

Godmorgon på er alla! 

Läste på mina sociala medier att folk kallar mig för ”hora” osv för att jag hade sex med Calle första kvällen i Paradise Hotel. Visst det kanske inte är idealet att ligga första gången men träffar någon. Men jag är jävligt trött på att höra det, ”att en tjej är en hora och en kille är en kung” så det enda jag tänker kontra med att JAG VAR KÅT, DET VAR LÄNGE SEN JAG KNULLA.(dåtid) PUNKT OCH SLUT. HA DEEE. Det var rätt skönt också.

Calle är faktiskt väldigt speciell, på både gott och ont. Han är väldigt vimsig och rolig, han menar nog inget illa utan mycket blir bara väldigt fel när han pratar. Han vill både ha kakan och äta den och det går inte riktigt ihop. Men alla människor är ju olika..

Jag hade INGEN aning om att Calle och Evelina hade en relation. Ingen sa någonting till mig. Jag såg ju bara om hur han var mot mig där inne och tog för givet att han var singel. Jag fattade inte ens att Calle&Saga hade haft ihop det så seriöst som dom hade för att ingen pratade så mycket om ens typ hade haft ihop det. Det har jag sett nu i efterhand på TV. Så jag känner mig ju ganska dum. Jag kanske hade agerat annorlunda om Evelina hade kommit och sagt det till mig istället och förklarat läget, istället för att ignorera mig och inte ens försöka prata med mig. Nu var det ju i för sig Calle som var ”boven” i dramat som jag inte ens visste existerade.

20141013-235903.jpg20141013-235910.jpg20141013-235920.jpg20141013-235926.jpg20141014-000005.jpg20141014-000000.jpg20141014-000908.jpg

(Visited 624 times, 1 visits today)

50 Comments

 1. Anette Starby oktober 14, 2014 at 9:56 f m

  Om folk kallar dig hora vet de inte vad hora är för något! Jag älskar oxå sex & jag fattar inte varför det ska vara så hemskt när en tjej har sex. Det är Calle som gjorde fel & jag hoppas han får det han förtjänar för nu blev jag ARG när jag läste ditt inlägg! Stå på dig tjejen & fram med girlpower!
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 2. Annicka oktober 14, 2014 at 10:04 f m

  2014!!! ”Tjejen är en hora”, helt idiotiskt att vi inte kommit längre. Man är väl två om det, dvs båda ligger, varför döms bara hon.
  Ska rösta på FI nästa gång så det blir ngn ordning på detta. GO GIRL!!!

  Reply
  1. tobbe november 27, 2014 at 1:19 f m

   Och FI står för jämställdhet?? Haha dagens skämt, manshatare är vad dom är.

   Förövrigt som vit man kan jag ändå hålla med om att det är jävligt orättvist uttryckt och d är inte ok

   Reply
 3. Malin oktober 14, 2014 at 10:31 f m

  Du är ung, du kan göra precis vad du vill! Men givetvis när man är med i tv och alla som tittar ser vad du gör så kommer du få kommentarer. Tyvärr men så är det. Du verkar inte riktigt veta vem du är, för du pendlar från att vara ”normal” till mega kaxig. Men vem gjorde inte det när man var typ 20 år. När du blir äldre kommer du hitta dig själv. Alla har vi varor inga och försöker hitta den stil som passar en bäst. Lycka till!

  Reply
 4. Emma oktober 14, 2014 at 10:37 f m

  Det var grymt när du kom in igår.. du är ju inte lika tråkig som dom andra tjejerna 😉 och jag tycker inte ens att du ska behöva förklara dig!!!! Vill du ligga så gör det.. Herregud! det är 2014!!!

  Jag brukar inte vara någon som kommenterar din blogg men nu kände jag att jag måste göra det för jag tror faktiskt att dom som kommenterar elaka saker som hora osv är en sådan liten del av alla som läser din blogg.. Det är elaka människor som själva nog mår fruktansvärt dåligt.. Som mobbare typ.. det är synd om dom, så tänker jag när jag läser elaka kommentarer.
  ”Stackars ensamma människa som sitter där bakom datorn och mår så dåligt att hen måste kommentera på detta vis”

  Hoppas verkligen inte att du tar åt dig av vad en massa puckon skriver och kommer att skriva.. Du är unik! GO PAOW!
  Kram från Emma!!

  Reply
 5. Karre oktober 14, 2014 at 10:43 f m

  Bra artikel i Expressen. 🙂

  Reply
 6. Angelica oktober 14, 2014 at 10:54 f m

  Hej Paulina.
  Min kommentar har inget med det här blogginlägget att göra.
  Läste Pascal E’s spalt där du (hoppas jag) gläntat mer på den riktiga människan du är.

  Jag förstår dig o känner igen mig i vad du berättar.

  Ha de gott !

  Reply
 7. my oktober 14, 2014 at 11:01 f m

  Bra att de kändes rätt och de var ditt val!
  Synd bara att du inte visste om relationen (jag kollar inte paradise i år)
  Men du ville ha sex me honom, han ville ha sex me dig! Du är ingen h*ra

  Reply
 8. Kicki oktober 14, 2014 at 11:04 f m

  Vill bara påpeka att bara man är från en mindre stad så är man inte mer trångsynt än alla stadsbor. Man har minst lika mycket ”erfarenhet” och kunskap. Så SLUTA! Har alltid tyckt om dig tills nu. Tracka inte ner på ”småstadsbor”

  HA DEEE

  svar: Nej. Inte en chans i världen 🙂

  Reply
 9. Lena oktober 14, 2014 at 11:16 f m

  Asså måste bara skriva det ! Du är så jääääva Classy? Ett bra exempel på vad WT är ! Såååååå hadeeee

  Reply
 10. Emma oktober 14, 2014 at 11:24 f m

  Tycker inte det verkar som de har någon relation precis så var ju svårt att veta för dig, you go girl 😀

  Reply
 11. Dita oktober 14, 2014 at 11:28 f m

  Jag finner det ENORMT komiskt att du för några veckor sedan klankar ner på årets PH deltagare, vissa mediakåta en andra osv osv, VEM är mediakåt? VEM vill återigen synas, känna behovet av en sista glans? Varför inte låta årets PH handla om dem, varför har du behovet av att synas? På riktigt jag spyr på dig! DU är patetisk, klanka aldrig ner på andra deltagare när du går in och knullar första natten, sen skylla på ”jag var kåt, de va länge sen” osv..var nog länge sedan för Evelina med men inte fan har hon sex med kalle för det! Du är så jäkla omogen på riktigt du blir 21 år men du känns exakt som när du skrev på bloggen för 5 år sedan, du har inte kommit nånvart i knopp eller liv!

  Reply
  1. Marre oktober 15, 2014 at 2:28 e m

   Håller verkligen med, hon tåler inte att en av hennes snyggaste vänner tar ljuset från henne ens för en sekund . Blä

   Reply
  2. Paula oktober 15, 2014 at 3:11 e m

   Dita hur gammal är du då? 10 eller?
   Det är patetiskt å kommentera någon blogg som du inte ens känner. Varför klanga ner på något du inte känner? Herregud du får se henne 45 minuter i ett jävla tv program och därefter bedömer du henne? Hur patetiskt är inte det? Visa att du är mognare än henne då! Men det gör du absolut inte när du sitter bakom en skärm å klankar ner på henne som du inte ens känner!! PINSAMT var ordet.
   Men Evelina och Paulina är väl två helt olika personer? Av de man ser av Evelina är hon blyg vill inte göra något, är mest tyst. Medans Paulina är tvärtemot. Så där kan man inte heller uttala sig!!!

   Reply
  3. Jörgen oktober 18, 2014 at 11:16 f m

   Word….! (Y) Så sant så!

   Reply
 12. sofie oktober 14, 2014 at 11:49 f m

  Varför kallade du Evelina för fitta? Hade hon gjort dig något?

  Reply
 13. Conny oktober 14, 2014 at 1:16 e m

  Det är bara gött att du roar dej, fortsätt med det tills du inte orkar mer och skit i alla
  moralkärringar 😉

  Reply
 14. Emelie oktober 14, 2014 at 1:17 e m

  Suck asso…. Ta inte åt dig Paulina. Vi lever i en så patriarkal värld där kvinnor bara existerar i relation till männen. Så jävla sorgligt. Gör vad ni vill bara det inte skadar nån tycker jag.

  Reply
 15. linda oktober 14, 2014 at 3:02 e m

  Lite dubbelmoral….med tanke på att du kallade saga” hora” när hon berättade att hon hade legat med 3 st.

  Svar: fast det var lite med ironi haha

  Reply
  1. Amanda oktober 15, 2014 at 8:34 e m

   Fast om du använder ordet ”hora” i ett vardagsspråk, i samband med ironi osv kan du fan inte ta illa upp om folk använder det ordet till dig. väx upp.

   Reply
 16. linda oktober 14, 2014 at 3:06 e m

  Meen… du kallade saga för din jävla hora när hon berättade att hon hade legat med 3 st… är de okej?

  Reply
 17. Chorizo oktober 14, 2014 at 3:08 e m

  Om knulla och snacka skit om folk på TV är det enda man kan och hela tiden återgår till så bör man kanske omvärdera sitt liv lite.

  Tyckte PH blev ganska så trist när de drog in Paow igen, vafan TV3 vad sysslar ni med. Detta är pinsamt.

  Reply
 18. Tove oktober 14, 2014 at 3:11 e m

  Du har inte gjort något fel. Du kom in, hittade en kille du var intresserad av som även var intresserad av dig. Ingen sa till dig att du inte borde ha ihop det med honom. Du ville ha sex och hade sex. Det var kul och skönt. End of story.
  Så himla kul att du är tillbaka i PH! Hejar på dig!

  Reply
 19. jennifer oktober 14, 2014 at 4:01 e m

  Vem fan orkar bry sig och lägga sig i vem som har sex med vem! Du gör som du vill, jag älskar oxå sex!!! Blocka alla som skriver hora osv, dom förtjänar inte att se dig 🙂 ha det bäst!

  Reply
 20. Rebecca oktober 14, 2014 at 4:34 e m

  Tycker det är befängt att se alla hemska ord och kommentarer du fått sedan din PH-entré. ”Tycker inte man ska ligga med någon man känt några timmar”. Jaha, och vad gjorde Calle då? Känns som du fått löjligt mycket uppmärksamhet för sexet när ni hade lika mycket sex med varandra efter att ha känt varandra exakt lika länge! Jag tycker i alla fall du verkar vara helt jäkla kick-ass awesome och jag beundrar din genuina personlighet. Du är en sån tjej man önskar man fick ha som vän! Inte konstigt att alla killar trånade efter dig i gårdagens avsnitt. Du är vacker på insidan och utsidan. Fortsätt vara sig själv för fan vad du är bra!

  Kram från Rebecca

  Reply
 21. Alexandra oktober 14, 2014 at 4:41 e m

  du är så jävla braaa

  Reply
 22. Ronja oktober 14, 2014 at 4:58 e m

  Du är Queen!! Fuck alla trångsynta idioter

  Reply
 23. patricia oktober 14, 2014 at 5:27 e m

  blev sååååå glad när du kom in!! äntligen ser jag framemot att kolla!! du är bästa o snyggast o skönaste tjejen i hela huset !!!!

  Reply
 24. anna oktober 14, 2014 at 6:12 e m

  Du har absolut inte gjort något fel och dom hade väll knappast någon relation om han går och ligger med någon annan! Om han gillade henne hade han ju knappast legat med någon annan. Go girl!Tjejer ska väll ha lika stor rätt som killar att ligga! Ha det

  Reply
 25. Fille sans coeur oktober 14, 2014 at 7:44 e m

  Du är grym Paow. Hoppas det var gött att sexa, det förtjänar du.

  Reply
 26. Fia oktober 14, 2014 at 7:47 e m

  Jag tycker du är så förbannat jävla bra bara. Förbannat jävla snygg är du dessutom . Folk som inte klarar av att ta tjejer som dig är bara så fruktansvärt osäkra på sig själv och innerst inne så önskar dom nog att dom kunde vara en liten Paow.

  Reply
 27. Lina oktober 14, 2014 at 9:17 e m

  Jag måste bara säga DAMN vad snygg du är i det korta håret!! Den frisyren klär dig verkligen grymt bra!!! 🙂

  Reply
 28. jennifer oktober 14, 2014 at 9:31 e m

  Alltså ta inte åt dig! Snälla knulla i tv om du vill. Blir så jävla irriterad, Chris hade sex med saga första kvällen han var i huset – han fick ingen skit men hon fick skit. Du låg med Calle – han blir glad i tvrutan och säger rakt ut att ”jag ska knulla paow ikväll!” INGEN REAKTION HOS NÅGON. Du är liksom den onda som har sex första kvällen, kom igen. Det handlar om att du är kvinna, du gillar sex och du trivs med att ha sex. Människor är inte bekväma med detta utan tycker det är onormalt när kvinnor beter sig såhär. Men ingen säger nått om grabbarna som säger rätt grova saker ibland. Nej slutshaming på dig å saga det är okej för ni ska vara pryda – ni är kvinnor och kvinnor ska inte gilla sex sålänge det inte är på mäns villkor. Så ba skit i alla dumjävlar.

  Reply
 29. Lillit oktober 14, 2014 at 10:34 e m

  Alltså.. jag tycker du är en pangbrud och ärligt hade jag gillat tjejer så hade jag försökt bjuda ut dig om jag sett dig ute..

  du får ha sex med vem du vill.. dock tycker jag att Calle är ett as som inte bryr sig ett skvatt om tjejer. Ursäkta men Calle behöver växa upp. :p

  Reply
 30. Sofie oktober 14, 2014 at 10:54 e m

  Fattar inte varför folk kallar dig hora osv. men vissa har väl inte riktigt vett i huvudet. Först blev jag lite sådär ”va nej ska Paow vara med igen” men sen ändrade jag mig direkt när jag såg hur jävla skön och självsäker du var. Inte alls som förra året när du var med Jeppe. Han tryckte bara ner dig som person. Älskar att du tar så mycket plats och skiter i allt och alla. Behövdes verkligen en icke ”caring tjej” i huset då jag tycker att alla andra är lite mesiga. You go girl!

  Reply
 31. Linn oktober 15, 2014 at 3:54 f m

  Jag håller med dig Paow men synd att du kallar Saga för hora när hon berättar hur många hon legat med i huset. Varför behandlar du andra som du inte vill bli behandlad själv? Är det andra regler för dig och andra för andra kvinnor?

  Reply
 32. AA oktober 15, 2014 at 6:57 f m

  Alltså måste säga så här, vet inget om dig har bara läst detta inlägget, Men när folk säger att du är en ”hora” så gör dom fel, men däremot så är de en slags prostutition de du gör, knullar i media, flashar i media för att få skriverier/uppmärksamhet för att kunna tjäna mer pengar där igenom, iaf är det de i mina ögon.

  Reply
 33. Anna oktober 15, 2014 at 10:08 f m

  Du var så mycket finare förut. Ser ut som dina bröst hänger ner till naveln.

  Reply
 34. Anonym oktober 15, 2014 at 11:07 f m

  Du är en skitbra förebild! Fortsätt med att göra vad du känner för. Du ska inte behöva ta skit bara för att du är tjej och står på dig och har sex när du känner för. Det är inget fel med det. Folk som hoppar på dig önskar att de vågade göra sammas sak..De är bara rädda för att folk ska tycka illa
  om dem och snacka skit om dem. Knulla på!

  Kram

  Reply
 35. sanna oktober 15, 2014 at 1:11 e m

  Kan du inte hitta någon grabb som inte är kanin. Förra kanin denna kanin. Ingen finess . Boring.

  svar: Vet du vad snabbspolning är hahahaahahhahahah

  Reply
  1. sanna oktober 15, 2014 at 10:05 e m

   Behövdes inte gick snabbt ändå!

   Reply
 36. Marre oktober 15, 2014 at 2:27 e m

  Du säger att saga skulle gå över lik för att bli känd samtidigt som du själv går med i ph för andra året i rad och gör i princip vad som krävs för att hålla dig känd har du själv sagt , vad är då skillnaden ? Jag gillade dig fram tills du började smutskasta din egen vän som du är så sjukt jävla uppenbart avundsjuk på . Glad att jag inte har ”vänner” som dig

  Reply
 37. Anonym oktober 15, 2014 at 3:23 e m

  Du e definitivt inte hora. Folk som skriver det vet uppenbarligen inte vad innebörden av ordet betyder. Däremot skäms jag så jävla mycket över att se hur Calle behandlar dig.. Hur han direkt du kommer in i huset behandlar dig som ett sexobjekt. ”Ska ba ligga med Paow sen gå tillbaka till Evelina”.. Eller när han sa till Kristian att han kunde få Saga? Som om hon bara e ngt objekt. Vidrigt. När Calle och Kristian betedde sig som 12åriga pojkan efter att Calle berättat att han legat med dig och sen kommit i dig. Usch fy.

  Reply
 38. Aschmanda oktober 15, 2014 at 4:27 e m

  Fortsätt så Paow! Älskar att du är dig själv ! Skit i alla andra, folk verka inte veta vad hora innebär! Kör på !

  Skickar Styrkekramar ifrån Karlskrona!!! 🙂

  Reply
 39. Elisabet oktober 15, 2014 at 5:35 e m

  Folk som påstår att kvinnor är horor och män är kungar baserat på ett ömsesidigt samlag är ett hjärndött påstående enligt mig. Dessa människor kan nog lätt skratta bort detta påstående med att säga att dom skämtade eller att det handlade om ironi. Hur som haver anser jag att kvinnoförnedring (ord som hora, slampa, slinka whatever) mellan oss kvinnor bör sluta omgående. Att som kvinna fråga hur många den andra kvinnan har legat med och lite rappt vräka ur sig ”haah, din hora” oavsett om man känner människan eller ej är ju på samma nivå som att dra det första påståendet gällande kvinnor och män, enligt mig. Om Paulina inte vill ha glåpord som hora efter sig,(som jag antar att ingen vill) så ska inte detta ord brukas av dig, Paulina heller. Feminism handlar om systerskap och en jämställd position med mannen. Slutligen, så kommer det alltid finnas idioter som ger dig obefogat skit för att du är en offentlig person, men då får du bara ”shake it off” som Taylor swift sjunger och gå vidare med livet. Du behöver inte be om ursäkt eller rättfärdiga att du knullar, det gör vi alla, mer eller mindre.

  Reply
 40. Lotta oktober 15, 2014 at 9:11 e m

  Just av sådana skäl som att inte såra andra är det bra att lära känna personen man har ihop det med. 🙂

  Reply
 41. Sara oktober 16, 2014 at 8:30 e m

  Förstår inte varför det skulle vara nån slags ”girlpower” att man ligger runt och knullar med folk man inte känner o sen bara viftar bort det. Det går inte att skylla på att ”killar blir hyllade när de ligger runt” och ”det är orättvist att tjejer blir kallade horor”. Det är lika vidrigt oavsett om det är en tjej eller kille som beter sig så. Punkt. I mina ögon ser det sjukt äckligt o ohälsosamt ut men vad du gör är upp till dig. Och du är absolut ingen förebild för unga tjejer då du sänder ut ett budskap som lyder ”om du särar på benen så kommer fler killar tycka om dig”

  Reply
 42. Sanna oktober 17, 2014 at 11:00 e m

  Keep going! Jag kör samma race som du, knullar runt som jag vill när JAG känner för det. Feminist javisst!

  Reply
 43. Jöegen oktober 18, 2014 at 11:10 f m

  Paulia om du ställer upp i detta program så får du ta att folk säger taskiga saker för dina handlingar du utför där……!
  Hur kan du vara stolt över ditt agerande det påminner om White trailer trash beteende….hur tror du omvärlden uppfattar dig som.. tror ingen normalfuntad kille skulle vilja ha med dig o göra för du är DAMAGED GOODS………..

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *