Gårdagens avsnitt av Paradise.

Ja vad ska jag säga. Jag gamear och jag tänker. Jag kan ju det spelat bra, jag är hyfsat bra på att läsa människor. Som sagt, jag är där inne för att spela. Fast jag är ju samtidigt ärlig. Och det kommer jag att fortsätta att vara, jag tror nästan aldrig att jag ljög där inne. Jag ljög bara när jag var tvungen. Vilket ni tittare kommer att få se =)

Sen finns det ju alltid två saker som man kan skylla på, två typer av spelare.. Är man för mesig och snäll så kan man ju skylla på att ”jag spelade med hjärtat”, men jag vet att ganska många som var där inne nu, om dom hade fått en andra chans så hade dom gjort mycket annorlunda. Och så finns de den spelaren som säger ” det här är ett spel, ta det inte så personligt”, det är en grej att skylla på när man ”spelar” ut någon. Nu får jag känna på hur det känns att spela båda parterna.

Vilket föredrar ni? Hjärta eller Spel?

Glöm inte att gå in på TV3play.se och kolla på alla extraklipp!Skärmavbild 2014-10-15 kl. 17.58.42Skärmavbild 2014-10-15 kl. 18.00.50Skärmavbild 2014-10-15 kl. 18.13.02Skärmavbild 2014-10-15 kl. 18.16.42Skärmavbild 2014-10-15 kl. 18.17.00Skärmavbild 2014-10-15 kl. 17.59.34

www.oddwolf.se – Sveriges främsta e-cigaretter!

(Visited 452 times, 1 visits today)

49 Comments

 1. Nellie oktober 15, 2014 at 6:32 e m

  Jag hoppas du vinner! Du var såå nära förra året men nu ska du fan vinna!! Hejar på dig! Men du kanske inte vann men jag hoppas du gör det!!! Du är sjukt vacker också!

  Reply
 2. PrinsessaVanessa oktober 15, 2014 at 8:05 e m

  Hejar på dej! 🙂
  Tycker att det är ett spel som man skall spela. Alla som är med vet vad dom har gett sig in på.

  Reply
 3. Josefin oktober 15, 2014 at 8:15 e m

  Hjärta

  Reply
 4. Josephine Ekstedt oktober 15, 2014 at 8:32 e m

  Har precis börjat blogga så ni vore jätte gulliga om ni kikade in & slängde en kommentar 😀

  Reply
 5. sofia oktober 15, 2014 at 9:08 e m

  Jag tycker att det är så kul när du spelar spelet! Hoppas du tar dig långt!

  Reply
 6. my oktober 15, 2014 at 9:13 e m

  Herreguuuud TUTTARNA!!!!!!!!!!!!!! Freaky som fan!!!

  Reply
 7. Lillit oktober 15, 2014 at 10:16 e m

  Speeel

  Du är så brutalt ärlig. Blir inspirerad

  Reply
 8. Diana oktober 15, 2014 at 11:02 e m

  Alltså hur fan kunde du köra ut saga?! du förtjänar inte ens att vara med i paradise..

  Reply
 9. Korven! oktober 15, 2014 at 11:06 e m

  Hahaha! Fasiken vad jag skäms när jag tittar på dig. Du tycker verkligen att du är stenhård. Lyser rakt igenom dig hur jävla osäker du är. Känns som att du tar efter Jeppe liiiiiite väl mkt. Du vart nog ganska inspirerad av att titta på avsnitten där han behandlade dig som skit. & du såg vad hyllad han vart av många för att han spelade spelet rätt. Men du går in för det fööör mycket alltså. Så det syns så tydligt att din attityd är ett jävla skådespeleri. Så jävla gött att du inte får de vettigaste killarnas uppmärksamhet, utan de riktiga spån-skallarna, Calle & Kristian. Deras IQ lär ju ligga under medel, utan tvekan.

  Reply
  1. "Amanda" oktober 16, 2014 at 12:12 e m

   hahaha bra skrivet där korven! 😀

   Reply
  2. hejhopp oktober 16, 2014 at 12:26 e m

   Jag håller med dig!
   Jag såg inte förra paradise. Men det lyser igenom hur osäker Paow verkligen är. Hon gör sig ovän med tjejerna och tror hon kan köpa killarnas förtroende genom att släppa till.

   Svar: ja precis

   Reply
  3. Ellen oktober 16, 2014 at 1:43 e m

   Vi får väl se hur långt hon går, så vet vi sen om du har rätt eller inte…

   Reply
 10. Julia oktober 15, 2014 at 11:17 e m

  Vad tycker du om snygg-eric?

  Reply
 11. Mathias oktober 16, 2014 at 1:18 f m

  Du är lätt en av de coolaste tjejerna jag vet. Riktig boost att du kom in i programmet. Ska bli kul att följa utvecklingen vidare

  Reply
 12. kimie oktober 16, 2014 at 2:00 f m

  Paow!

  Ja läste intervjun med dig. Jag förstår mig lite på dig för att du är lite som jag. Men när du skriver att du vill ha bekräftelse och att du är rädd för att bli bortglömd… varför gör du inget bestående för att växa och bli bekräftad för något smart? :/
  något du är bra på… något som gör dig lycklig.
  Att ha läst om dig, dina egna ord, får mig bara att tycka lite synd om dig. Jag vet hur du tänker. Jag dömer dig inte. Men kändisskap är inte att knulla i Paradise hotel. Gör något vettigt. Visa vem DU är till hela världen och älska dig själv. VÄRDESÄTT dig själv. Du är sååå mkt mer än dokusåpa kändis. Sikta högre tjejen!!!!

  Reply
 13. Anette Starby oktober 16, 2014 at 7:18 f m

  Om man vill vinna så måste man spela men det hade inte jag klarat av för jag hade spelat med hjärtat & förlorat. För att klara av spelet måste man orka vara falsk & det är inte många som orkar.
  Mvh http://starby.devote.se

  Reply
 14. Adriana oktober 16, 2014 at 9:45 f m

  Saga var inte en av de starkaste spelarna där inne. Du var så sjukt svartsjuk på henne och därför valde du att skicka hem henne. Du är absolut inte en ärlig människa som du säger att du är för att du stod inte på dig för Saga en jävla gång. Du och Samir är så kåta i er själva att ni vill få ut Saga för att inte hon ska bli känd. Hon har inte gjort dig ett jävla skit och endå så är det första du gör i PH är att försöka få henne att åka ut direkt och pratar ihop dig med alla. Saga är helt underbar medans du slampar runt dig och beter dig falskt mot dina vänner. Spelar ingen roll om det är ett spel. En gång fitta alltid fitta.

  Reply
 15. emma oktober 16, 2014 at 10:39 f m

  Skitbra att du körde ut Saga 🙂 Hoppas du fortsätter köra på nu. Tummen upp!

  Reply
 16. Hanna oktober 16, 2014 at 11:11 f m

  Hejja paow! Tycker du är stencool och fan va snygg du är! Helt rätt att inte gå in med massa känslor utan ta det för vad det är. Programmet blev åter sevärt efter att du kommit in. Hejjar definitivt på dig!

  Reply
 17. GoForFit oktober 16, 2014 at 11:55 f m

  Tycker det är så sjukt kul att du är med i år igen! 🙂

  Reply
 18. Platin oktober 16, 2014 at 12:03 e m

  EKERÖS STÖRSTA BLOGG – PLATINS.SE

  Reply
 19. "Amanda" oktober 16, 2014 at 12:11 e m

  Det där du gjorde mot saga asså….nej ingen kommentar asså. Du har börjat bli en kopia av Jeppe = en jävla skithög. Var det det du ville åstadkomma så har du lyckats (Y) Bara för du blivit sårad av någon vill du hämnas på människor som inte gjort dig illa. Det var det du sa när du kom in i PH eller? ”Nu ska jag ge igen” något liknande? 🙂 good for you!

  Reply
 20. Helen oktober 16, 2014 at 12:18 e m

  Föräldrarna till deltagarna måste vara riktigt stolta över vilka intelligenta barn de uppfostrat.

  Reply
 21. Lina oktober 16, 2014 at 1:52 e m

  Du ska spela spelet!
  MEN det jag inte förstår är varför du ständigt köra sex/knulla.
  Spelar man spelar man med raka rör inte med sex.
  Intervjun med Pascal var, ja, vad säga, inte, som du skriver:rå. Inte alls.Mer lite patetisk och då är Pascal en riktigt skicklig kille på att få till fina intervjuer.
  Du är säkert en jättebra tjej, helt klart, men jag tror du måste ruska på huvudet, kanske lite KBT skulle hjälpa dig eller om dina föräldrar kan ställa upp och visa hur livet ska levas. (OM det nu inte är de som sabbat dig) Om det vi väl ingen av dina läsare.
  ALL LYCKA till Paow, önskar jag fick krama dig, ge dig värme, medkännande, erkännande, det är du värd!

  Reply
 22. Magda oktober 16, 2014 at 2:00 e m

  Jag föredrar hjärta och att inte hugga sina vänner i ryggen. jag gillade inte dig förra året för du var med Jeppe(ja enbart därför) I år gillar jag dig inte för du är en jävligt falsk och ful människa därinne. Jag tror Saga kommer tillbaka och stabbar dig. Hoppas verkligen det iaf!

  Reply
 23. Sellwins Beauty oktober 16, 2014 at 2:35 e m

  Tycker kombinationen av spelare är bäst 😉 Blir lite dynamik! Var ett riktigt bra avsnitt!

  Reply
 24. Sara oktober 16, 2014 at 4:13 e m

  Såg dig igår. Brukar inte kolla på PH men vart nyfiken. Sån liten söt tjej du verkar vara. Påminner om mig själv. Söndertatuerad och fin 🙂

  Reply
 25. Liza oktober 16, 2014 at 4:30 e m

  När får vi se den nya porrfilmen?

  Reply
 26. jellybean oktober 16, 2014 at 5:03 e m

  Tycker att det är patetiskt när du tycker att du är en superfeminist bara för att du har opererat in groteska sillisar och intalat dig själv att du gillar att bli sexuellt utnyttjad.Du behöver gå till en psykolog samt sättas på avvänjning från alkohol och gud vet vad.

  Reply
 27. Lillabus oktober 16, 2014 at 5:48 e m

  Tycker du gör rätt, det är ett spel och spel ska spelas.
  Och själv är jag bara glad över att Saga åkte ut.

  Reply
 28. Sara oktober 16, 2014 at 7:00 e m

  Jag tycker att du spelar väl fult.
  Såg förra säsongen också och blev så illamående av jeppes spel.
  Du tyckte själv att det var ett jävligt fult och fel spel. Det roliga är att i år är du precis som Jesper.
  Förstår att det är ett spel men frågan är hur långt man kan gå för pengar vilket allt egentligen handlar om.
  Och enligt mig så är vänskap mycket mer värt än pengar.

  Saga spelade med hjärta vilket gör henne jävligt omtyckt.

  Reply
 29. Christer S oktober 16, 2014 at 8:13 e m

  kul att du är tillbaka. Det är ett spel du gjorde rätt, Man ska själv se sig först . Kram Paow.

  Reply
 30. frida oktober 16, 2014 at 8:18 e m

  Fy fan för dig

  Reply
 31. Ofelia oktober 16, 2014 at 9:10 e m

  Paow, jag har följt din blogg till och från under åren sen jag var 14år, idag 21år. Jag Jag har aldrig tidigare kommenterat något. Jag kan inte säga att alla dina beslut i livet har varit de klokaste valen men alla människor lär sig av att fela och vad har jag att säga till om. Men jag måste få säga att jag tycker du är grym. Du står för den du är. Du är rå, vass och kaxig. Du tar för dig och du vågar. Jag beundrar dig för det. Du får ta så jävla mycket hat men du bara krigar dig igenom det och vågar ändå vara dig själv. Vet inte vad jag ville ha sagt med detta, men ville på något sätt visa lite kärlek genom allt halt. Fortsätt va stark.

  Reply
 32. Silly oktober 16, 2014 at 10:57 e m

  If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

  How to apply this to you:

  If it looks fake, then it probably is fake.

  Reply
 33. Falken oktober 17, 2014 at 1:06 f m

  Saga går samma väg som Aina gjorde förra året. Hon vinner sympatier och är överlägset mest populär hos tv tittarna. Det kan du aldrig ändra på. Bra av dig att ta ut henne eftersom hon är det största hotet. Tror absolut du kan vinna paradiset, men i folks hjärtan är Saga årets deltagare generellt sett. Hennes framtid är i show business. I mina ögon har du en som är populärare än dig hos folket och det är Saga. Förra året var det Aina. Nä, ini med Hanna Widerstedt så kommer det hända grejer. Jag gillar dig, men i två år har du varit nummer två bland tjejerna i popularitet. Känns ändå som om du kan vinna i år även om Saga skulle komma tillbaka. Hon är för snäll för att vinna. Kram

  Reply
 34. verusalem oktober 17, 2014 at 3:21 f m

  Allt jag kan tänka på är att du e så fucking snygg. Och cute. och skön haha! så för mig hade du kunnat spela hur du vill, så länge det inte är med jeppe ;D

  Reply
 35. Sofie oktober 17, 2014 at 8:33 f m

  Tycker du ska söka hjälp för det är så uppenbart att du inte mår bra,och det döljer du genom att spela stencool fast det lyser rätt igenom vännen,att du är totalt förstörd. Du är så mycket mer än att göra dig känd för att knulla i tv. Tänk på att det kommer att förfölja dig hela livet,dina barn och din familj kommer att få dras med det. Man har inte bara sig själv att tänka på. Du kan bli känd på andra sätt,men inte så här. Snälla.

  Reply
 36. Johanna oktober 17, 2014 at 8:38 f m

  Du skrev ju vilken skit Jeppe var och hur illa han behandlade dig och andra. Ändå är du likadan själv i år. Har du nu då ändrat din uppfattning om honom? Du kan ju inte hata ”dig själv”?

  Reply
 37. zw oktober 17, 2014 at 9:56 f m

  Hur orkar ens folk bry sig om vad hon gör i tv? Alla är olika, tur att inte ni är som henne då. Haha orka lägga ner energi på någon annan. Var glada att ni är ni och hon är hon istället.

  Reply
 38. ExklusivaMoi oktober 17, 2014 at 10:38 f m

  Varför får Paow mest(eller allt) skit?? Ska inte den där mannen som hon spelar med också få flera kängor!?? Det var fan mitt första tanke här… Det är inte så att hon våldtar han och han själv inte är med i leken/spelet!!

  Själv har jag knappast tid, lust och motivation att glo på sånt jävla skitprogram FÖR just detta betéendet men jag är jäkla smart nog att fatta att det är så det går ut på. Tjaaa… den som ger sig in i leken/spelet får leken/spelet tåla. Det finns ett citat som heter ”det är de snälla som får skit medan de elaka är vinnarna”- MYCKET stämmer ju men absolut inte alltid, det är egen tolkning helt enkelt. Annars kan ni klagfittor ta och stänga TVn så slipper ni irriterar en sån onödighet =)… kan man heller inte spelreglerna så kanske man inte ens ska ställa upp på sånt!

  Om man nu vill irriterar sig på detta så lägg också den energislöseriet på både programmet OCH han (vet inte vad han heter och har inte scrollat ner för att ta reda på det närmare, känns inget viktigt) också… annars så är det lätt att bara stänga av eller byta kanel =P

  Reply
 39. Eve oktober 17, 2014 at 6:14 e m

  Fattar inte varför alla lackar ur för att hon knulla… Är man kåt så är man?

  Reply
 40. Mary oktober 17, 2014 at 6:27 e m

  Jag fattar inte varför du inte spelade med Saga.. Att spela ut en av sina vänner så tidigt när man kommit in verkar väl inte som den bästa strategin. Jag skulle kört ut någon från det andra ”laget” Evelina tex. Men du kanske får alla rätt, vem vet? Återstår att se =)

  Reply
 41. Paula oktober 18, 2014 at 9:07 f m

  MEN HERREGUD GOTT FOLK!!! Don’t hare the players, hate the game. Sluta klanka ner på andra, det bevisar bara att ni behöver hjälp själva. VI ÄR TJEJER SOM SKA STÅ UPP FÖR VARANDRA INTE KLANKA NER!

  Reply
 42. Mikaela oktober 18, 2014 at 10:46 f m

  Helt rätt av dig att spela! Är man med i leken, får man leken tåla. Less på allt svammel spec från Saga

  Reply
 43. Alice oktober 18, 2014 at 9:48 e m

  Att folk olkar bry sig om ifall hon eller någon av dom andra eltagarna gör
  pekar inte ut någon utan tänker i hel het
  1 varför kollar du/ni ens på personer i ph om ni har så mycket att kommentera
  2.NÅGON Av er har säkert kollat på porr där man ser även ser tuttar ,snoppar och sex långt ifrån samma sak

  Reply
 44. tina oktober 21, 2014 at 4:39 e m

  Snälla ditt nagellack, vilket märke samt färg?? PLEASE SVARA

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *