Insida VS utsida by Frida

148730_10154535729910634_234712477001577551_n

Uppskattar om ni läser hela. 

Jag sitter här hemma hos Paulina (kidnappat datorn) och läser igenom lite kommentarer som väller in, både här och på Instagram. Jag blir så jävla trött på hur vissa av er formulerar kommentarer? Att ni inte ens har någonting konstruktivt att komma med gör mig förbannad, och då ska ni veta att jag är en brutalt glad tjej.

Ett exempel på en kommentar som jag såg nyss:

”Jätte fula ögonbryn”. 

1) Sluta särstava om du ska skriva någonting sådant. 
2) Jag tror jag förstod din kommentar ändå. Tycker du att Paulina har fula ögonbryn? Helt seriöst, vem bryr sig? Kan du inte hålla din helt galet fantastiskt fjantiga och rent av (egentligen) elaka kommentar för dig själv? 

Jag vet att sånt här rinner av Paulina. Men ska vi på riktigt behöva stå ut med sånt här? Det här är den minst grova kommentaren som jag läst. Som hon själv sa, ”Hellre äkta inuti,” då spelar det väl ingen roll om hon väljer att operera sig? Och vet ni? Paulina är en av de mest ärliga, äkta människor som jag har träffat. Hon är rapp i käften och står för vad hon tycker. Vad gör ni? Kommenterar… och dessutom anonymt? Skäms.

Så: Min fråga till er är, hur kommer det sig att ni känner att det är läge att kommentera på det här sättet? Förklara för mig. Jag vill gärna veta? Hur gamla är ni? Jag vill förstå er? Jag vill förstå ert tankesätt när ni väljer att låta fingrarna knappa över tangenterna? Tack på förhand.

Mvh
Frida (Min blogg om ni vill hata på mig också!)

(Visited 45 times, 1 visits today)

13 Comments

 1. Paows missbrukare oktober 21, 2014 at 11:05 e m

  Hej paow jag älskar dej så mkt. Ja vet att det låter konstigt men ja e verkligen desperat för att få träffa dej. Du e hela mitt liv. Snälla låt mej få träffa dej hjärtat.
  Massa pussar My lover ❤️

  Reply
 2. Emma oktober 22, 2014 at 12:27 f m

  Äntligen vettigt skrivet inlägg om näthat. Tummen upp! Ja tkr Paow är dundersnygg iallafall och annars hade jag hållt det för mej själv :S <3

  Reply
 3. Emmie oktober 22, 2014 at 9:40 f m

  Bra skrivet! Blir såå less på att folk ens orkar klaga på en massa orelevanta saker.. tragiska mäniskor.

  Reply
 4. Ciara oktober 22, 2014 at 9:54 f m

  Bra skrivet! Jag kan inte helt annat än att hålla med. Alla har fördomar och åsikter. Man kan inte hjälpa att man tycker att någon har ”jätte fula ögonbryn” (haha) MEN att skriva det är en helt annan grej. Egentlligen har ingen rätt att kommentera någon annans utseende. Att skriva ut sina elaka åsikter och kommentarer är diskriminerande.

  Reply
 5. Matilda oktober 22, 2014 at 10:38 f m

  fyfan va bra skrivet!!!!!!!!!!!!!! folk som sitter bakom dataskärmen & skriver så är inte mkt värda,blir så arg!! GO GIRLS

  Reply
 6. Johanna oktober 22, 2014 at 2:48 e m

  Väldigt bra innebörd av texten i helhet men det blir så otroligt pinsamt när man ska klaga på någons svenska för att sedan tabba sig själv minst lika mycket…

  Reply
  1. Bea oktober 23, 2014 at 9:53 f m

   Tänkte exakt samma sak!

   Reply
 7. Amandas Closet oktober 23, 2014 at 10:49 f m

  SÅ bra inlägg!! For the record,innan dt blir näthat här också.. jag ser inget konstig med textens utformning över huvudtaget så det är nog bara om man verkligen kollar man märker nått sånt.. tror inte alla paow läsare är journalistiska genier direkt. Särskrivning är något som stör ihjäl mig också så :S Sär Skrivning <3 usch

  keep it up paow.. du är bäst 🙂 <3<3

  Reply
 8. Märta oktober 24, 2014 at 10:47 f m

  Det stavas som särskrivet

  Reply
 9. Sandra oktober 24, 2014 at 11:28 f m

  ahahah.. roligt… jag förstår inte heller.. VARFÖÖÖÖÖÖÖR?????

  Reply
 10. Angelica oktober 26, 2014 at 11:08 e m

  Mycket bra sagt! Man ska vara ärlig, snäll och omtänksam även våga säga det man tycker och tänker, då kommer man långt i livet 🙂 Tummen upp 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *