Insida VS utsida by Frida

148730_10154535729910634_234712477001577551_n

Uppskattar om ni läser hela. 

Jag sitter här hemma hos Paulina (kidnappat datorn) och läser igenom lite kommentarer som väller in, både här och på Instagram. Jag blir så jävla trött på hur vissa av er formulerar kommentarer? Att ni inte ens har någonting konstruktivt att komma med gör mig förbannad, och då ska ni veta att jag är en brutalt glad tjej.

Ett exempel på en kommentar som jag såg nyss:

”Jätte fula ögonbryn”. 

1) Sluta särstava om du ska skriva någonting sådant. 
2) Jag tror jag förstod din kommentar ändå. Tycker du att Paulina har fula ögonbryn? Helt seriöst, vem bryr sig? Kan du inte hålla din helt galet fantastiskt fjantiga och rent av (egentligen) elaka kommentar för dig själv? 

Jag vet att sånt här rinner av Paulina. Men ska vi på riktigt behöva stå ut med sånt här? Det här är den minst grova kommentaren som jag läst. Som hon själv sa, ”Hellre äkta inuti,” då spelar det väl ingen roll om hon väljer att operera sig? Och vet ni? Paulina är en av de mest ärliga, äkta människor som jag har träffat. Hon är rapp i käften och står för vad hon tycker. Vad gör ni? Kommenterar… och dessutom anonymt? Skäms.

Så: Min fråga till er är, hur kommer det sig att ni känner att det är läge att kommentera på det här sättet? Förklara för mig. Jag vill gärna veta? Hur gamla är ni? Jag vill förstå er? Jag vill förstå ert tankesätt när ni väljer att låta fingrarna knappa över tangenterna? Tack på förhand.

Mvh
Frida (Min blogg om ni vill hata på mig också!)

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *