Smail I love u..

Men jag kan verkligen inte fatta hur han kan få folk dit han vill? Jag var nog ensam om att inte lyssna eller lita på honom. Och ni som kollat på dagens avsnitt kanske såg att jag verkar vara den ENDA som verkade fatta hans lilla plan? Sjukt alltså. Inte för att säga så om mina äskade Paradisevänner men det märks att inte många där inne är högutbildade om dom inte ens kan lista ut en sådan enkel sak, hahaha.

Aja, det var ju talangvecka nu och vi tjejer är ju typ helt talanglösa. Eller inte jag. Jag har ju min blogg och är en allmänt intressant person. Annars hade jag inte haft så mycket följare som jag har, men den här veckan hade jag lite otur med spriten och jag skäms fortfarande över vad som komma skall imorgon. Men det får vi ta då 🙂

E-cigaretter – ett sundare alternativ!

(Visited 30 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Adina oktober 21, 2014 at 11:14 e m

  Den stora nyheten på bloggen är nu avslöjad! Klicka er in för att läsa mer!

  Adinakristina.wordpress.com är en blogg om mig och mitt liv, där jag varvar det vardagliga studentlivet med exklusiva mode-event i huvudstaden.
  Här får ni följa mig och mina drömmar om att en dag kunna starta mitt egna ordentliga företag, mitt egna varumärke.

  Men just för tillfället så är det mer än nog med skolan och mina andra passioner så som vänner, mode, skönhet och bloggen själv såklart!
  Så just nu får ni nöja er med blogginlägg om mina andra drömmar och intressen. Självklart får ni även följa med mig på mina storstads-äventyr också, då jag snubblar omkring i lite för höga klackar på Stockholms upplysta gator.

  Tveka inte att kontakta mig ifall du har några frågor, tips eller annat att säga till mig.
  Jag är öppen för en massa olika samarbeten både med andra bloggar och andra företag, så var inte blyga!

  Kontakta mig antingen här på Facebook, eller skriv till mig på:
  [email protected]

  Reply
 2. sandra oktober 22, 2014 at 12:16 f m

  Du är bäst paow tänk inte på vad du gör i tv, du gör bra tv inte sant??
  det är fett kul att höra dom andra tjejerna snacka skit asså shit dom är asrädda för dig hahaha

  Reply
 3. ester oktober 22, 2014 at 12:30 f m

  Inte högutbildad ? Men vad är du.då? Du är inte ens lågutbildad som ej gått ut gymnasiet. Du är bara en skön liten leksak …. säg inte att någon annan ej är högutbildad när du inte ens gått ut gymnasiet menar jag.

  Reply
 4. Mr.p oktober 22, 2014 at 2:54 f m

  Ta bort några av dina sletna vänner på facebook så vi kan bli vänner där 😀

  Reply
 5. Hanna oktober 22, 2014 at 8:01 f m

  Ja för du är så högutbildad….

  Reply
 6. my oktober 22, 2014 at 8:46 f m

  Jag håller me dig ester, Paow är verkligen jättehögutbildad…..

  Reply
 7. Karre oktober 22, 2014 at 8:49 f m

  Såå glad att jag hittat din blogg! 🙂

  Reply
 8. Rebecca oktober 22, 2014 at 9:09 f m

  Jag anser att du bör polisanmäla den elaka kommentaren du fick häromdagen. Det är ärekränkning och förtal.

  Tycker att man kan kräva att polisen gör en utredning helt seriöst. Ingen ska behöva utstå sådana glåpord eller behandling i vårt samhälle och att de som skriver dessa saker inte får några påföljder över huvud taget!? Är helt sanslöst.

  Reply
 9. Miranda oktober 22, 2014 at 10:10 f m

  Förlåt, men det märks att du inte heller är högutbildad 😉

  Reply
 10. Hilda oktober 22, 2014 at 12:00 e m

  Högutbildad? Jag är emot all sorts mobbning så ta Inte detta fel. Jag säger detta med omtanke . Dina handlingar är så skabbiga . Nej det är Inte för att ” du är tjej ” utan det verkar bara fattas väldigt mycket innanför pannbenet på dig. Man är inte smart för man ” kommer på vad smail har för planer ” och Calle och Kristian sa även att dom visste va han höll på med.

  Reply
 11. Johanna oktober 22, 2014 at 2:44 e m

  Haha men de flesta är ju inte i närheten av att vara så blåsta som du var förra året! 🙂 Klart du tänker annorlunda när du fått vara ute och tänka över saker ett helt år medan det är första gången för dem andra 😛 Hade de fått vara med nästa är jag rätt så säker på att de också skulle se och tänka på saker på ett helt annat sätt.

  Reply
 12. sara oktober 26, 2014 at 12:49 e m

  ahahahaah! högutbildade? vad fan har det med saken att göra? man märker att du inte heller är det paow hahahhaahahahah

  Reply
 13. Evelina november 1, 2014 at 11:44 f m

  Man behöver inte vara högutbildad för att kunna läsa människor man behöver känsla och förståelse hur människor tänker och beter sig och kunna förutse vad folk gör innan dom gör det .
  Man är inte en sämre människa för man inte är högutbildad . Alla människor är unika på sitt sätt.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *