Det är mitt jävla liv.

Vet ni vad jag stör mig på. Idag är en sådan dag då jag är lite trött, och lite grinig. Och så får jag läsa väldigt elaka kommentarer från folk över hur jag betedde mig inne i Paradise. Jag kanske inte var jätte snäll, men jag är brutalt jävla ärlig. Och det kommer jag fortsätta att vara. Och som Ylva brukade säga inne i huset ”you will see who the true one is”, fast jag menar det. Jag går inte bakom ryggen på någon inne i Paradise hotell. Jag hånglar med ERic ja. Men Calle säger ju själv att han inte bryr sig om känslor och shit där inne. Så då får jag väl göra vad fan jag vill, eller ska jag bara anpassa mig efter vad jag TROR att han känner när han säger en sak och agerar annorlunda? Sen så kom jag och Michelle inte överens där inne, och man kan inte alltid tycka om alla. Man är inte mer än bara människa ibland.

What so ever. Läste igenom lite kommentarer och fick läsa ett par riktigt fula. Men då kommer jag bara fram till en enda logisk grej. Hur kan man ha ett så tråkigt liv så att man BRYR sig som mycket om vem JAG väljer att sära på benen för? Dom känner inte mig och kommer förmodligen ALDRIG att träffa mig så varför är det så JÄVLA relevant? För mig så är det, och förblir det ett mysterium.

Eller tillexempel folk som bara ”fixa dina pattar dom är fula” eller ”varför gjorde du så mot den och den dom har inte gjort dig något”… Eller folk som bara allmänt tror sig veta saker om MITT JÄVLA LIV. MIND DIN EGEN JÄVLA AFFÄR. Alltså seriöst. Ni får gärna kalla mig, pantad och blåst. Ni dumma bittra människor som sitter där bakom dator/mobilen och tycker att ni är så jävla smarta. Ja ni är skitsmarta. Har hört att ni är synska och kan gå på vatten också. Nej jag vet vad som HÄNDER I MITT LIV. Hörde ni det. Det är jag som sätter på mig mina EGNA skor varje dag och går ut och ser det genom mina ögon och tar mina egna beslut. Var ni där? Nej det var ni inte. Och skulle ni vara där. Då vet ni ändå inte hela historien. Och nu pratar jag inte om Paradise Hotel. Utan endast i största allmänthet.

Jag lovar att alla blir gladare, jag blir gladare. Era föräldrar blir stoltare. Ni kanske får mer tid att hitta en hobby om ni slutar bry er.

Men man kanske egentligen borde ta sitt liv för att ni små fittungar ska fatta att man inte skriver sånt till människor man inte känner. Då kanske folk skulle sluta. Det hade vart något gott för mänskligheten. 

IMG_0012.PNG

 

Och ja. Jag vet att ni hört det förut. Det crickulerar runt överallt hela tiden. Det jävla hatet. Men jag kände att man skulle behöva ta upp det. HELA TIDEN. Men folk slutar ju inte.

Och ett stor tack till alla som stöttar mig. Ni är bäst. Det är för er jag skriver. Hoppas ni verkligen inte skriver elaka kommentarer. Håll det för er själva. För folk blir faktiskt ledsna.

Skärmavbild 2014-11-28 kl. 01.45.30

(Visited 122 times, 1 visits today)

108 Comments

 1. gustafsson november 28, 2014 at 1:59 f m

  Jag gillar dig, annars skulle jag inte komma in här och säga hejsan då och då. Ja, ibland undrar jag hur du mår och om du är nykter, ledsen, trött eller bara vill ha en reaktion. Men jag gillar det Paulina. Du är udda och udda är bra. Jag är med jävligt udda.

  Reply
 2. Jenny november 28, 2014 at 3:16 f m

  Jag tycker Paulina är en grym tjej på Paradise. Hon har rätt, jag kommer troligtvis aldrig att träffa henne, men jag hejar på henne till slutet <3

  Reply
 3. Sanna november 28, 2014 at 3:32 f m

  Skillnaden mellan dig och de bakom skärmarna (inte alla men väldigt många) är att du står för vad du gör och du skäms inte för det. Vilket jag bara ser som positivt. Varför skulle du? Finns otroligt många som egentligen har gjort samma sak eller liknande gällande att ”ligga runt”, men är det inte på tv så är det tydligen inte ”lika farligt”. Fortsätt att vara du…jag diggar dig och din ärlighet.

  Reply
 4. ida november 28, 2014 at 4:08 f m

  Det är bara att ignorera. Har varit ett troget fan till dig sedan ca fem år tillbaka. Oavsett beslut och vad som än händer kommer vi fans alltid att finnas bakom din rygg. Även om jag inte alltid håller med dig om dina åsikter eller tycker att dina beslut alltid är så sunda så har du helt klart rätt till att tycka precis som du vill och göra precis vad du vill. Jag tycker om dig för den du är, vilket jag inte är ensam om. Keep your head up. #girlpaower

  Reply
 5. Malin november 28, 2014 at 5:00 f m

  Puss Paow! Vi är många som gillar dig så skit i dem som inte gör det. ❤ Har alltid gillat dig! ibland gör man misstag men tydligen så gör inte alla det för vissa är ju perfekta.. ❤

  Reply
 6. Carolina november 28, 2014 at 6:34 f m

  Helt sjukt att man kan skriva såna saker till en annan människa. Förstår inte hur du orkar! Tycker du är grym. Skön och ärlig. Hoppas du mår bra.

  Reply
 7. Moa Hallberg november 28, 2014 at 6:45 f m

  Du är jättefin Paow! Om jag hade chansen skulle det varit så jävla kul att lära känna dig. Du har sån bra och fin personlighet; snäll, skit rolig, ärlig (vilket är bra och viktigt!), bry dig om andra och du verkar helt enkelt vara en jättebra vän! 🙂

  Reply
 8. Elina november 28, 2014 at 7:03 f m

  Paulina de är underbart hur du står upp för dig själv och inte bryr dig alldeles för mycket! Många människor skulle redan givit upp. De är en av anledningarna just du är min förebild. Man vara ung och dum och göra vad man vill. De är ju nästan därför ”att vara ung” är till för. Ingen ska heller bry sig om hur mycket man särar på sina ben, de är bara att köra på. Varför ska killar kunna göra så utan att bli dömda om inte tjejer kan..? Det är verkligen dags att börja bryta den normen! Tack för en jättebra blogg, du skriver saker som borde få människor att tänka. Ha det så bra. Kram

  Reply
 9. Olivia november 28, 2014 at 7:07 f m

  du är grym paow, fortsätt köra ditt eget race o skit i vad andra tycker o tänker. Puss

  Reply
 10. Anette Starby november 28, 2014 at 7:08 f m

  Fy vilka vidriga kommentarer du har fått & dessa människor har verkligen inget liv. Jag älskar bloggar & läser väldigt många & lämnar gärna en kommentar för det är ju ändå det bloggar är till för så länge kommentarerna inte är kränkande eller elaka. För några dagar sedan fick jag en konstig kommentar på min blogg om att jag är pinsam som kommenterar andras bloggar! Det är alltså en person som antagligen följer samma bloggar som jag & har tagit sig tid på att gå igenom alla kommentarer på flera bloggar. Haha & då kan man snacka om inget liv! Bra inlägg Paow!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 11. Balkanbrud november 28, 2014 at 7:17 f m

  Hur kan man bry sig så mycket om vem en annan människa ligger med och hur den ser ut? Undrar: har man inget eget liv??

  Mänskligheten har verkligen gått åt skogen, man ska kunna leva sitt eget liv utan att alla leker moraldoktorer. Tror de flesta egentligen skulle vilja leva ut mer men inte vågar eftersom samhället inte tillåter att man avviker från mängden. Många lockas av paradise och varför? De fortsätter att titta?

  Har läst din blogg i flera år nu och brukar inte kommentera men blev förbannad när jag läste allt som skrevs till dig och om dig. Beundrar dig för att du verkligen går din egna väg. Livet är till för att leva och när man ligger där på dödsbädden är det nog skönt att veta att man vågat leva det liv man velat. För i slutändan lever du för dig själv och inte andra?

  Reply
 12. alicia november 28, 2014 at 7:18 f m

  Samtidigt, har man så dåligt omdöme att man deltar i en white trash-fest som Paradise Hotel kanske man inte ska bli förvånad om man får utstå white trash-pöbelns reaktioner. Det är typ som att äta en portion mat och bli förvånad över att man blir mätt.

  Reply
 13. melle november 28, 2014 at 7:29 f m

  Ja, ibland undrar man ju hurdana liv folk har när det inte har något bättre för sig än att klanka ner på personer som är lite mer offentliga än vad de själva är. Okej att man kan ha åsikter hit och dit och lätt bildar fördomar mot folk som är lite mer sexuellt öppna än man själv skulle vara, men att man måste göra personliga påhopp på personer man faktiskt inte alls känner bara för att min misstycker med vad de gör, det är ju löjligt! Nu kan jag inte påstå att jag har följt din blogg regelbundet men ärligt talat verkar du mer ärlig och öppen med vem du är än andra stora bloggare. Du kan vara stolt över att du kan tjäna pengar på din ärlighet och öppenhet medan andra där ute tjänar pengar på sina lögner och sin falskhet.

  Reply
 14. Marie november 28, 2014 at 8:46 f m

  Jävla fjortis ungar som sitter och håller på sådär jag skulle skämmas ifall jag var deras förälder
  Jag tycker du är as ball och skulle inte banga på Calle någon dag i veckan. Och va fan jag betedde mig precis som du för några år sedan bara att det inte kom med på tv . Tror helt ärligt folk är avundsjuka bara för de inte vågar leva livet fullt ut.
  Nu har jag familj och är glad för att jag festade så mycket som jag gjode tror man blir bitter annars stå på dig! :):)

  Reply
 15. Mackan november 28, 2014 at 8:52 f m

  Tycker du ska strunta ett stort stycke i alla loosers som skriver sådana saker om dig.

  Du verkar vara en härlig och ärlig tjej. Att du sen är fantastiskt vacker och sexig där pricken över i:et är att du har väldigt fina bröst gör ju inte saken sämre. 😉

  Sköt om dig och kör hårt!

  // Mac

  Reply
 16. Lotta november 28, 2014 at 9:15 f m

  Är man med i leken så får man leken tåla. Du får skylla dig själv. Någon borde ha talat om konsekvenserna för dig !

  Reply
  1. Jessie november 28, 2014 at 10:07 e m

   Så du menar på allvar Lotta att man förtjänar att läsa hur ful man är, att man är en hora och en slampa osv för att man väljer att vara med i Ph eller vara en offentlig person pga något annat, bloggerska t.ex?
   För om du tycker så då hoppas jag att du en dag får samma skit kastat mot dig från människor du inte känner för att du väljer att agera på ett viss sätt.

   Lycka till i livet!

   Reply
   1. Anonym december 3, 2014 at 7:25 e m

    Dra åt helvete Lotta dina negativa åsikter betyder inget för någon så istället för att göra dig hörd hållkäften och sluta stalka någon som du anser vara dålig BUUUUU YOUU LOTTA
    PAOW I LOVE U THA BEST <3 <3 /Hemlig beundrare

    Reply
  2. Alexis november 29, 2014 at 9:31 f m

   Rätt och fel! Visst, ja, leker du leken så får du leken tåla… Men för tio år sedan, innan bloggar hade den stackars tjejen förmodligen fått brev med sådana omogna och ignoranta kommentarer och då hade det varit klassat som trakaserier. Hur är detta annorlunda? INGEN ska behöva ta sådana påhopp som bloggare verkar få idag. Påhopp har inget med ”leken” att göra. Det är rena trakaserier och inget annat. Varesig du håller med om vad en person gör med sitt liv eller inte så är det inte din rätt att mobba och trakasera bara för att du kan.

   Det finns en levande människa bakom den här bloggen, som har känslor precis som du och jag. Oavsett om du kanske inte håller med om allt som denne gör och säger så visa lite medmänsklighet. Det skulle like gärna kunna vara du eller jag, din son eller dotter, syster eller bror som har en blogg och som står för vad de gör. Skulle du reagera likadant om de blev mobbade på samma sätt som stora svenska bloggare blir? Om de levde sitt liv, gjorde saker de står för, och delar med sig av sin vardag på sin blogg och får ta sådan skit som Paulina har fått stå ut med? Vi gör alla val i livet som VI står för. Det betyder inte att alla kommer förstå valen vi gör, men det ger INGEN rätten att nätmobba.

   Leker du leken får du leken tåla. Du som inte leker leken har ingen rätt att klanka ner på dem som faktiskt leker. Lev ditt eget liv, och visa lite medmänsklighet.

   Reply
 17. Emelie november 28, 2014 at 9:29 f m

  Jävla retards som orkar skriv sån skit. Trolljägarna hade ju varit grymt! Går det inte att uppmana läsare att anmäla på tex insstagram varje gång dom ser en elak kommentar? Vet att läsare har hjälpt bloggare så förut. 🙂

  Reply
 18. Sophie november 28, 2014 at 9:32 f m

  Sprider lite nätkärlek istället.. Du verkar vara en så jävla rolig och härlig person, jag diggar dig verkligen!

  Reply
 19. L november 28, 2014 at 9:49 f m

  Bli inte ledsen gumman, du har ett fint hjärta och du är en klok tjej. Du är en förebild för dom som har vett i skallen, tro mig. Dom här övriga människorna har bara helt enkelt their minds kvar i femtiotalet

  Reply
 20. anneli november 28, 2014 at 9:56 f m

  kram till dej!!!

  Reply
 21. Ida november 28, 2014 at 10:09 f m

  <3

  Reply
 22. Jossan november 28, 2014 at 10:11 f m

  En grej som är så sjuk med allt näthat som du får är hur unga de som skriver till dig är. Varför tittar 11-, 12- eller 13-åringar på Paradise Hotel??! De kommenterar som att de vet mer än vad du gör om livet och som att de har full koll på allt (t.ex att du inte kan vara feminist för att du har sex i TV) men sanningen är ju att de inte vet ett skit. De har förmodligen aldrig haft sex (vilket gör att de tycker det är extremt när du har det i TV), de är ofta avundsjuka och kan ju inte komma dit du är, de har absolut ingen erfarenhet/insikt av/i det typ av liv du lever (allt de ”vet” har de sett på TV) och de finner en njutning i att trycka ner folk (vilket växer bort med tiden när man tänker ett steg längre och har mer empati samt förstår att alla vuxna människor får göra vad de vill så länge de inte sårar någon annan).

  Stå på dig Paulina. Ta inte skit från människor som inte kan sätta sig in i att man vill olika saker med sitt liv. Om du vill vara med i Paradise hotel och folk anser att du därmed ”förstör ditt liv” eller framtida jobb så är det väl ändå DITT problem och ingen annans. Är man äldre än 20 bast så tror jag att man i de flesta fall förstår att man inte kan hata på folk så som folk gör på dig och att man inser att allt som visas i programmet inte är hela sanningen (sen finns det såklart folk som aldrig växer upp mentalt och utvecklar empati eller förståelse men dom kommer man aldrig undan).

  Det jag försöker säga är att oavsett om du och jag har heeeelt olika liv och helt olika mål med livet så är det ingen av oss som gör fel så länge vi gör det som vi vill och känner för. När man är tonåring är man ju så jävla fast i vad alla andra tycker hela tiden. När man är förbi det kan man ju göra vad fan man vill och det är då livet börjar! 😀

  Reply
 23. E november 28, 2014 at 10:13 f m

  Men herregud. Det var det sjukaste! Det borde fanimej vara åldersgräns på instagram. Typ 35. Blää, jag spyr när jag ser sånt här. Kör på Paow, så jävla bäst är du!
  <3

  Reply
 24. yoey november 28, 2014 at 10:41 f m

  King är du paow, skit i alla som säger elaka saker<3

  Reply
 25. emelie november 28, 2014 at 10:43 f m

  Jag fattar att det är jättejobbigt att få sitt privatliv invaderat och att folk gräver sig in i din business, men ärligt talat, Paradise Hotel är känt för att totalt skämma ut människorna som deltar och få dom att framstå som så dumma som möjligt – du om någon vet säkert detta. Därför lockar sig programmet till en publik som vill så mycket som möjligt veta om andras liv, vilka de ligger med, vilka de backstabbar, hur elaka de är mot deras motdeltagare i ”huset”, det är liksom deras lilla belöning och det dom vill få ut med att kolla på PH. Då får du definitivt räkna med dessa kommentarer, hur sorglig det än är. Hur mycket du tar åt dig är självklart upp till dig. Men vill du få smarta åsikter och endast accepterande kommentarer på din instagram är PH kanske inte den bästa vägen att gå, inte heller att ha en blogg där du skriver halvdant och felstavat som består av 90% iPhoneselfies. Efter ett tag kommer människor sluta ta dig på allvar, jag hoppas du förstår det själv.

  Reply
 26. Andrea november 28, 2014 at 10:49 f m

  Nej, du ska naturligtvis inte ta livet av dig! Men du får räkna med att folk blir provocerade av ditt beteende. Jag fatta de som att du ljög för Calle i Ph om att du inte hångla med någon annan, men i själva verket gjorde du väl de så så genomärlig har du nog inte vart.

  Reply
 27. Anna november 28, 2014 at 10:49 f m

  Du är bäst! Låt ingen trycka ner dig! Kram

  Reply
 28. Louise november 28, 2014 at 10:53 f m

  Paulina, du är grym!! Fortsätt vara den du är och fortsätta leva ditt liv precis som du vill! Du är en inspirationskälla till många!! Skrattade gott och älskade hela klippet när du pratade just om att din fitta skulle bli lycklig om du låg med Erik. Den logiken känner jag igen och satan vad bra man mår när man vågar, trots samhället, tänka så och göra vad fan man vill. kör på din stil, vi finns fler som du ute i landet och vi stöttar dig!

  Reply
 29. jenni november 28, 2014 at 10:54 f m

  Blocka alla elaka. kram

  Reply
 30. Isabelle cherry november 28, 2014 at 11:00 f m

  Det är så sjukt med allt detta näthat, så fort det kommer till internet verkar vissa tro att man kan bete sig hur man vill. Dom tycks tro att man är någon slags robot som bara kan ta skit på skit utan att ta åt sig. Du är en människa precis som jag och man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. börja se allvaret i det ni skriver för det är inte ok att hota och vara elak varken i verkligheten eller på internet!
  Tycker ni illa om någon.. håll det för er själva så slipper andra bli lidande för att ni är osäkra o olyckliga.

  Stå på dig paow, även fast inte allt gillas av folk är du grym som är dig själv och törs visa det!

  Big love 🙂 ♡
  //Isabelle

  Reply
 31. Andrea Törnqvist november 28, 2014 at 11:34 f m

  Haha folk är verkligen efterblivna! Och då menar jag självklart inte dig utan jag menar alla jävla efterblivna människor som går runt och hatar. Pinsamt!! Alla är vi olika och tacka fan för det alltså! Fatta vad livet hade varit surt om att var haters.. You go girl! Kram från Australien!

  Reply
 32. Linnea november 28, 2014 at 11:47 f m

  paow, du är så jävla fin, snygg, cool, och allmänt bäst! Låt ingen trycka ner dig, oavsett om det handlar PH eller ditt utseende, eller något helt annat! Folk är bara avundsjuka, älskar att hitta fel hos människor, och är man så känd som du blir man ett objekt. Man ska ha jävligt mycket tur annars vad jag har förstått! Lycka till!!

  Reply
 33. Emma november 28, 2014 at 11:52 f m

  Låt inte hatarna trycka ner dig, du verkar vara fantastisk! Otroligt charmig och skön, skulle skratta mig lycklig om jag hade en vän som du!
  Du är bäst! Kram!

  Reply
 34. Josefine november 28, 2014 at 11:58 f m

  Känner dig inte för fem öre men får känslan av att du är en rolig och skön brud som absolut inte förtjänar allt hat som du får. Det är dem som borde söka psykolog och inte du. Sjukt med så extremt mycket näthat nu för tiden, det är riktigt skrämmande!

  Hoppas du får en bra helg ! 🙂

  Reply
 35. Mea november 28, 2014 at 12:06 e m

  Blir nästan ledsen när du tar åt dig! Shit, folk skämmer ut sig så mycket, det kommer förfan bli världskrig snart så mycket folk hatar…. Du är en asskön tjej, du taggar inte ner för att du är av det kvinnliga könet, u go gal! Den kommentaren, att du inte är ’ tjejen man tar hem utan använder till en sak’ är sååå dammig, vilken sten har snubben gömt sig under hela livet, och var fan är hans mamma och medsystrar, shit.. 😛 Förstår att dem tär på ditt psyke men.. MEN legender kommer alltid att vara hatade av NÅGON, för du är 100 procent du och det är sånna människor som agerar utifrån hjärna och hjärta istället utifrån NORMEN som gör livet ballt! Se dig som en regnbåge och alla dessa som ens har en åsikt om hur du lever, de är alla svartvita, gråa, glåmiga.. Shine bright Paooow! 🙂 Läser förresten din blogg lite då o då, du är en av mina många inspirationskällor till att ’ Go for life’ bara, utan ansträngning vara sig själv, uttrycka sig. Jag känner mig ibland lite outsider, jag är en ’vanlig’ tjej men jag har ett behov, ett stark behov av att göra allt till mitt eget, mitt liv ska aldrig kunna hittas i en gammal historiebok, jag vill vara unik. Men inte pushat unik, utan bara genom att vara som jag är, som min smak, mina åsikter är. Och det är där jag känner igen mig hos dig även om vi har smått olika stilar. Vi är båda konstnärssjälar med uttryckningsfrustration! 😉 Bisous xx

  Reply
 36. Ellen november 28, 2014 at 12:17 e m

  du är bland de klokaste jag vet. Låt aldrig någon annan få dig att tro något annat.

  Reply
 37. Pamela november 28, 2014 at 12:40 e m

  Dessa ”stackare” som skriver elaka och äckliga kommentarer är de som e mest avundsjuka på dej och ditt liv och dom vet också att dom ALDRIG komma att ha ett sänt liv!

  Reply
 38. amanda november 28, 2014 at 1:42 e m

  Jag tycker att alla ni som vill trycka ner och kräver att Paulina ska förklara sina livsval hela tiden kan lägga lika mycket tid och energi på att skriva varsin C-uppsats där ni ska argumentera för exakt alla era val ni gjort i livet. Eller vänta.. Jag tror faktiskt inte Paulina bryr sig ett skit om era liv. Rätt tragiskt när man tänker på hur mycket energi ni lägger på henne !

  Reply
 39. Rebecca november 28, 2014 at 1:50 e m

  Du är grym! Försök ignorera dessa kommentarer för de verkar vara människor med alldeles för lite vett i skallen för sitt egna bästa! Pinsamt är var de är! Man ska ha kul och njuta av livet inte lägga en massa negativ energi på strunt:)

  Reply
 40. Mad november 28, 2014 at 1:53 e m

  Det visar bara den ”fina” kvinnosynen som finns i det såååååå jämställda Sverige. Folk påstår att det inte finns nåt kvinnohat eller patriarkat men det är ju fan bara att kolla igenom kommentarerna folk skriver till tjejer. Fy fan, skäms fan i mig.

  Bara att stå på dig och skita i det där jävla folket. Idioter.

  Reply
 41. t november 28, 2014 at 2:32 e m

  Jag mår riktigt dåligt när jag ser all skit du får på dig. Ingen i hela världen har rätt att döma DIG. Du är din egen person, du gör vad du vill, och så är det. Varför ska alla vi människor gå runt och döma alla hela jävla tiden? Jag blir förbannad på det. Man ska få göra precis som man vill. Ingen har någon aning om vad man som person har gått igenom i livet. Gör man ett enda litet misstag, då är man dömd för evigt. Alla vi människor borde lära oss att förlåta mer, vara mer förstående och faktiskt bara ta och acceptera att alla människor inte tänker eller tycker lika. Ingen människa är perfekt, och det är väl förjävla härligt! Ha det fint, och skit i andra!

  Reply
 42. m november 28, 2014 at 2:33 e m

  Jag har inte tänk på att du är elak mot någon. Alltså Calle har ju förtjänat att bli dissad iom sitt snack. Den där Michaela eller vad hon heter…. Fyyy! Hatar folk som inte betalar tillbaka pengar. När dom säger låna menar de ”kan jag få”…

  Reply
 43. Clara november 28, 2014 at 2:53 e m

  Tycker synd om dom personerna som måste sitta och trycka ner dig. Det är ditt liv och du gör som du vill! Du verkar så tuff så du kan nog bara skaka av dig dom där idiot kommentarerna

  Reply
 44. Frida november 28, 2014 at 3:12 e m

  Tycker du är cool som tar för dig och gör exakt som du vill!!

  Reply
 45. Flum november 28, 2014 at 3:36 e m

  Vilka äckliga kommentarer från kvinnohatare du får!

  Reply
 46. Linda november 28, 2014 at 3:56 e m

  Tänk på att för varje person som skriver något elakt om dig i kommentarsfältet så finns det minst två pers som gillar dig lika starkt som den personer hatar på dig. Det är så mycket vanligare att folk som är pissed kommenterar något elakt än att alla som gillar dig skulle skriva något snällt. Helt fel. Borde vara omvänt. Tänk att vissa människor lever i så små världar att dom går och tänker på ph hela dagarna och går runt och eggar upp sig på sina egna tankar för att sedan skriva sina patetiska kommentarer om att ”du borde fixa pattarna”, jag är så sjukt glad att jag inte lever deras liv.

  Reply
 47. Hanna november 28, 2014 at 3:58 e m

  <3

  Reply
 48. Kristina november 28, 2014 at 4:11 e m

  Undrar om folk vet vad hora och slampa är egentligen. En hora tar betalt för att ligga – tvivlar på att du gjort det. En slampa ligger runt – massor! Du har legat med två killar i tv. En förra säsongen och en nu. Det blir två. Jösses! Folk måste skaffa sig ett liv. Go Paow!! Du är grym.

  Reply
 49. sarah november 28, 2014 at 4:36 e m

  calle är en barnunge med hora/madonna-komplex. tycker det är äckligt hur han håller på och ska berätta hur tjejer ska vara hela tiden. du gör inte ett skit fel som kände att det var okej att vara med andra!
  och du är skitsnygg. hur du än gör! osäkra småkillar som kommenterar dig på det viset. kvinnohatare. fyfan vad jag skulle skämmas om det var min son som hade sån kvinnosyn…

  Reply
 50. Louise november 28, 2014 at 4:43 e m

  Avundsjuka, så mycket avundsjuka och människor som inte vet vad dom pratar om! Jag tycker du verkar vara en riktigt skön person, ärlig och rak som vågar stå för sina handlingar!
  Kör på du är bra som du är!!

  Reply
 51. Anna november 28, 2014 at 5:01 e m

  Alltså Paulina, du är väldigt mogen och vis för din ålder och det är detta folk inte förstår! Du har så rätt i allt du skriver men en viss typ av människor är så rädda för att vidga sina vyer att de inte tillåter sig själva att förstå. För, som fröken Lagerlöf sade, Den som förstår hatar inte. Och jag antar att de som inte är kapabla till att förstå kommer att fortsätta hata.
  Jag hejar på dig 🙂

  Reply
 52. annilee november 28, 2014 at 5:12 e m

  Du har inte gjort allt rätt, bröstförstoringen var ett stort misstag.
  Men de där påhoppen skall du strunta i. Är man ärlig, och det är du, då är man bra.

  Reply
 53. S november 28, 2014 at 5:38 e m

  Jag tycker du är helt jävla fantastisk! Punkt.

  Reply
 54. Felix_alexander_ november 28, 2014 at 6:20 e m

  Håll siktet högt och se inte ner på dom där avundsjuka stackarna. Du är en fantastisk människa som du är och låt ingen bryta ner dig!

  Reply
 55. Annapaj november 28, 2014 at 6:24 e m

  Stay strong girl! Du är grym.

  Reply
 56. Sandra november 28, 2014 at 7:35 e m

  Du är så jäkla cool! Skit i vad idioterna säger! Puss

  Reply
 57. Karisma november 28, 2014 at 7:45 e m

  Jaaaaa det är ditt liv.
  Vill läsa en blogg med humor, snälla kan du börja skriva med humor. Man behöver få läsa sådant för det är så mycket elände i världen nuförtiden.

  Reply
 58. matilda november 28, 2014 at 8:39 e m

  Fyfan, förstår inte hur människor kan vara så elaka. Blir mörkrädd.. Har deras föräldrar inte lärt dom någonting?! Du är sjukt stark som orkar stå emot alla vidriga kommentarer, de är bara små fjortisungar som ska leka sköna. Ingen vettig människa skulle någonsin skriva något så elakt, glöm inte bort det! Jag har alltid tyckt att du är störtskön tjej, du gör som du känner. Tänk om alla vore så vilken as härlig värld vi skulle leva i. Så fuck the haters, kör på som du gör för du är grym!

  Reply
 59. Lotten november 28, 2014 at 10:06 e m

  Hmm, medaljens baksida av att vara känd. Jag kan väl också tycka det var dumt att ha sex i Tv eftersom man FÅR en stämpel, så är det. Sen tyckte jag du gjorde fel i att operera brösten för du var redan så otroligt snygg. Pao, du har en kropp som många tjejer skulle dö för. Du behöver absolut INGENTING opererat. Men i mitt tycke så gillade jag inte att du hade sex i tv. men jag är old school så… Anyway så är du jättesöt.

  Reply
 60. Milla november 28, 2014 at 10:15 e m

  Äh va vore paradiset utan dig?! Fruktansvärt jäkla grått och tråkigt! Kööör!

  Reply
 61. Rebecca november 28, 2014 at 10:21 e m

  Kärlek till dig Paulina! Du är så himla underbart härlig! En unik tjej som vågar vara sig själv rakt igenom. Finner din ärlighet otroligt beundransvärd då det kräver mer mod än att spela på något som inte är sant bara för att hålla uppe en fin fasad uppe. Alla har bra och dåliga sidor och gör misstag så väl som bra beslut. Skillnaden är väl bara att du är öppen med ALLT men all heder till dig för det. Så fortsätt som du gör!!! Då är så jäkla rolig, helt enkelt en sån tjej man önskar att man hade som kompis! Hoppas du tar åt dig tio gånger så mycket av denna kommentar än alla de dumma kommentarer en del hjärtlöst väljer att skriva. Jag förstår bara inte hur man kan vara elak mot någon, varken baken en datorskärm eller i riktiga livet. Skäms på de som ägnar sin tid och energi till att förpesta världen istället för att tillsammans skapa mer lycka, positivitet och en härlig jäkla stämning i livet. Tack för att du är en av dem som gör världen lite roligare och gladare 🙂

  Kram!

  Reply
 62. Annette november 28, 2014 at 10:40 e m

  Önskar jag va 20 och va med i PH och ha ”kul”
  Skulle absolut passa på att ” ligga ” runt..
  Så många snygga killar, så varför inte?
  Jaja smaken är som baken… Hejja Paow!
  Kram Från två barns mamma med 40 årskris!

  Reply
 63. Annette november 28, 2014 at 10:44 e m

  Jag vill också vara med i PH…
  Så många snygga och jag skulle passa på att ligga runt lite 🙂
  Hejja dig!
  Från tvåbarnsmamma i 40 års kris!!!

  Reply
 64. Maline november 28, 2014 at 10:53 e m

  Bara av ren nyfikenhet undrar jag om du Paulina upplever att du får mest negativa kommentarer från killar eller från tjejer? Är det lika? Här är det ju t.ex. bara killar som har kommenterat. Undrar liksom vilka det sticker mest i ögonen på när en tjej kliver in och tar plats, vågar ta utrymme och säga sina åsikter.

  Och du har helt rätt, fuck them, what do they know.

  Ha det fint!

  Reply
 65. Linda november 28, 2014 at 11:00 e m

  helt sjukt hur folk beteer sig!

  Reply
 66. Karin november 28, 2014 at 11:37 e m

  Va är det som får er människor att skicka ut såna här hatfulla meddelande?!?! alltså seriöst!Det måste bero på något mer än avundsjuka eller dåligt självförtroende för jag kan känna igen mig i båda men skulle aldrig känna behov av att skicka ut några nervärderande kommentarer. jisses det är inte ofta jag blir förbannad men just nu önskar jag att man hade stått öga mot öga med er och frågar va i helve*e får er att bete sig på detta sättet!Tror det kommer dyka upp nya psykologiska diagnoser så småningom tack vare denna nya nätvärld. låt folk vara som dom är, göra vad dom vill med SITT liv och antingen inspireras eller ta avstånd men lägg dig för f*n inte i personer bortom din omgivning.

  Reply
 67. anna conradsson november 29, 2014 at 3:34 f m

  Hej Paow!
  Jag brukar titta på paradiset ibland och vet du vad jag tycker faktiskt du är en förebild. Inte bara när det gäller feminism men också när det gäller mode och jag tänker främst då på dina tatueringar, dom är så fina, mode är ju inte bara kläder=). Det gäller liksom att hitta något som passar ens personlighet och något man kan stå för. Vilket jag tycker du har gjort. Jag är ca 10 år äldre än dig och läser masterprogrammet inom socialt arbete och det som intresserar mig mest är just genus. Vet du vad Paow det du gör är så bra för tjejer, för de ska inte bli kallad könsord osv om de beter sig som en ”kille” osv. Vet inte hur jag ska förklara men du visar vägen för unga tjejer och att de också är bara människor. Vi, tjejer har också sexuella behov eller nåt kanske. Det måste vara sjukt jobbigt att bli utsatt för allt det hemska näthatet och så fan hemskt alltså. Men snälla stå på dig vi är många som tycker du är bra=). Du vet nog lika väl som mig att feminism inte handlar om att ”trycka” ner eller hämnas på killarna men att framhäva hur man faktiskt ser på tjejer och hur deras inkomster ser ut osv. Men det du gör genom att visa eller prata eller hur man ska uttrycka det, tex om sex kan faktiskt visa många tjejer vägen till självständighet.. Ha det bra!! Många kramar från Anna!!

  Reply
 68. Anonym november 29, 2014 at 8:25 f m

  Jag förstår ärligt talat inte vad folk håller på med! Hat och mobbning över nätet är precis lika fel som IRL. Har människor verkligen ingenting annat för sig!? Antingen kommenterar man inte alls, skriver någonting konstruktivt eller någonting positivt.

  Jag håller inte med dem där stolpskotten överhuvudtaget. Dem borde skämmas något djävulskt! Själv tycker jag du är en grymt söt tjej, som verkar ha hjärtat på det rätta stället. Det är roligt att du är med i PH även detta år och det kommer bli tråkigt nu när det snart är slut.

  Vem, vad och hur du ligger därinne i PH har fan ingen med att göra! Du får göra precis vad du vill, precis som alla andra både därinne och härute. Jag tror ärligt talat att kommentarerna hade sett annorlunda ut om du var man. Då hade det varit med ”fan du äger” osv, men bara för att du råkar vara kvinna, så accepteras inte att du har sex med den du vill, när du vill och känner för det.

  Ta hand om dig! Kram

  Reply
 69. Lina november 29, 2014 at 10:27 f m

  Du är så stark paow<3 förebild.

  Reply
 70. Freja november 29, 2014 at 10:49 f m

  Hej Paulina!
  Jag tycker att du är en grym och en helt fantastiskt tjej! 🙂
  Det är verkligen fruktansvärt att det finns så vidriga människor som nätmobbas. Stå på dig! 🙂 Det är du som är lyckad, stark och en ärlig människa. En stor förebild för många.
  Kram.

  Reply
 71. Martina november 29, 2014 at 11:48 f m

  Styrkekram från en tvåbarns mamma från Finland! Stay strong! 🙂

  Reply
 72. Bella november 29, 2014 at 1:00 e m

  Sprider kärlek gör man när man är lycklig, detsamma gäller hatare! Glöm aldrig att hålla huvudet högt, då ser du de inte i avgrunden! XO

  Reply
 73. Karisma november 29, 2014 at 1:18 e m

  Det som gör en mörkrädd är
  vilken miljö dessa är uppväxta i.
  Uppfostran med mycket kärlek och uppsatta gränser behövs det mera av.
  Vi skulle behöva ha kurs i vett och etikett.

  Reply
 74. elin november 29, 2014 at 1:47 e m

  Människor är helt jävla förstörda själva så dom måste ge sig på andra och försöka trycka ner dom till botten för att känna sig bättre, paow du har fått jävligt mkt skit av äckliga männsikor som ständigt komenterar allt du gör, men hoppas att du inte tar åt dig för du är fan den du är o de är inget o ändra på, jag tycker du är grym, du är fan din egen på alla sätt o vis o finns inget att ändra på nånstans. Skulle kunna skriva hela dagen om alla bra saker du gör som jag älskar, tycker du är helcool. stay that way!

  Reply
 75. Minna november 29, 2014 at 3:35 e m

  Det är skit att du ska få utstå sanna elaka kommentarer.. Men har du tänkt på alla människor du hängt ut i din blogg för hela Sverige, att dom kanske blivit ledsna? Visst att du är rak och ärlig men bara för man vet att det är du som skriver så är det okej ?

  Reply
 76. Alexandra november 29, 2014 at 5:04 e m

  Paow, skit i töntarna, du verkar heeelskön och är hur fin som helst!

  Reply
 77. annelie november 29, 2014 at 6:46 e m

  Önskar jag själv var mer galen o crazy som du när jag var i din ålder, så jag säger bara:
  Kör ditt eget race! MEN, var inte dum. 😀

  Reply
 78. J november 29, 2014 at 7:02 e m

  Vad ska man säga , håll ut och låt det rinna ut i sanden .
  Inte det lättaste kanske men va gör man ?

  Stå på dig även om vissa har en förkärlek till att bete sig så här , dom sjunker till en nivå där det återspeglar deras personlighet .

  Alla vågar inte leva ett fritt och impulsivt liv , låt det svida i deras ögon ist !

  Hajjjj !

  Reply
 79. Linn november 29, 2014 at 8:59 e m

  Du är sjukt fin Paow, på alla sätt! Go girl!

  Reply
 80. Johanna november 30, 2014 at 5:35 f m

  Att folk aldrig kan sluta hata så jävla mycket!
  Vafan, kan man inte få göra som man själv vill någon gång, utan att bli kallad massa saker osv.
  Vi lever bara en gång så varför inte leva livet fullt ut och bara köra om man vill det!?

  BTW. Jag diggar dig Paow!
  Lyssna inte på där skit. Det är bara avundsjuka som ligger bakom det.
  L.O.V.E :*

  Reply
 81. Tiffani november 30, 2014 at 11:28 f m

  Skit i dom Paow.
  Ja är också van vid massa hat fast nte på nätet.
  Bor i en liten håla i skåne och bor man så litet och är tjej som syns och hörs mycke så blir man utsatt.
  Så stå på dej och låt nte snorungar komma åt dej.
  Girl Power 🙂
  Tja tja hugz Tiffani

  Reply
 82. Sophie november 30, 2014 at 12:03 e m

  Kör hårt bruden! Du är briljant i ditt sätt. Jag önskar att det fanns fler som du, som vågar leva livet på sina egna villkor och inte anpassar sig efter vad som ”är rätt”. Fakk alla som försöker trycka ner dig. Jag hejar i alla fall på dig. Inte bara i PH utan i livet. Gör din grej.

  Reply
 83. lollo november 30, 2014 at 6:37 e m

  Paow du verkar grymt chill och skön. skit i alla som inte har nåt bättre för sig än att läsa och kommentera skit på din blogg

  Reply
 84. Sara december 1, 2014 at 12:08 f m

  Hej!
  Tycker det är sjukt vad folk lever på att snacka om andra. Hur påverkqr du deras liv o hur de lever? Fattar inte xD tror de har för lite att bry sig om i sina egna liv!

  Jag bor i Norge, och ända anledningen jag kollar på ph var för du var med! Dina kommentarer är klockrena o du får ph bli mer intressant!

  Kör på! Jag diggar dig!

  Reply
 85. sophia december 1, 2014 at 7:44 f m

  ALLVARLIGT! Orka störa sej så grovt mycket på denna kvinnan, och om hon har stora pattar, fyllda läppar och tatueringar. För det första så är det hennes kropp och för det andra så verkar folk ha jävligt tråkigt som kommenterar på det här viset. Hon är inte född för att göra er lyckliga, låt kvinnfan göra vad hon vill och se ut som hon vill. Det är NI som är fula som håller på sådär emot henne som ni inte känner ens. Dessutom läser ja hennes blogg varje dag och aldrig kommenterat men nu kände ja bara att NI är äckliga som fan. Hade ja kunnat så hade ja spytt ner varenda en av er, usch för sådana människor som er. Ni har verkligen inte någon skam alls, hoppas era föräldrar är stolta över era beteenden och att ni en dag får samma tillbaka. För karma hatar fittor och det är exakt vad ni ÄR! Hatare = inga liv. Låt brudfan sära på benen, fixa mun och läppar. Det är inte erat problem och fattar inte ens intresserat att tracka på det här viset. Heja Paulina, ta inte åt dej för du är kanoners som du är!!! Och ja kunde inte bry mej mindre om vad ja får respons från idioter, haha skrattar åt er. Lycka till med era pinsamt ”lyckliga” liv. Mvh Sofia Eriksson

  Reply
 86. malin december 2, 2014 at 7:17 e m

  Inskränkta människor med små hjärtan, ”det enda som existerar är det jag sett”. Folk som inte fattar att ett mynt har tre sidor, japp! 3 stycken!
  Folk som inte förstår vad TV är, att det är klippt hej vilt, att saker inte alltid är som det framställs. Många gånger ser man i PH att folk helt plötsligt har andra kläder, blöta hårtoppar, är berusade, nyvakna osv, men det framställs som att det som sägs är sagt i samma sammanhang, att det som sker har skett på en och samma dag, under en och samma timme och ofta under loppet av 10 sekunder.

  Reply
 87. Madde december 3, 2014 at 12:49 f m

  usch vilka sorgliga människor. Du är grym paow. Stå på dig, gillar dig!
  Står inte bakom i allt du gör men vad fan, du är grym och jag diggar dig! Du är lite av den personen som jag är innerst inne. Keep going!

  Reply
 88. ERICA december 3, 2014 at 2:33 f m

  Fast paow.. jag tror många reagerar på att du säger att du inte ligger mycket hemma, men första dagen i paradise hotel särar du på benen framför kamerorna.

  Reply
 89. Niklas december 3, 2014 at 10:50 f m

  Kan inte påstå att jag är särskilt förtjust en del saker du gör gör i PH men jag känner inte direkt att jag behöver spy galla över dig för det. Människor är olika och alla människor gör inte exakt samma sak i varje situation. Det finns inget facit för vad som är rätt. Jag gör som jag själv vill och det gör även du. Man får respektera andras val, så länge den inte medvetet skadar andra människor. Då lägger jag mig i.
  Näthatare är ett av jordens mest patetiska släkten och jag skulle vilja träffa en grupp av sådana och se om dom är lika ”modiga” irl.

  Fortsätt vara dig själv och gör saker som får dig själv att må bra. Kram

  Reply
 90. sofia december 3, 2014 at 11:28 f m

  en stor kram 🙂 <3

  Reply
 91. Lisa december 3, 2014 at 11:36 f m

  Att vara så hatisk är ju heeeelt sjuk…vad är det för fel på folk, varför orkar man lägga energi på att vara så elak! Var den du är och gör vad du vill, det är ditt liv och det är bara sorgligt att andra ska ha åsikter om det!!

  Reply
 92. Sofie december 3, 2014 at 2:34 e m

  Vidriga och äckliga kommentarer du får! Stark som står ut! Det värsta av allt är att hade du varit en kille så hade du inte varit ”äcklig” snarare grym etc. Till alla som näthatar – skaffa er ett liv, istället för att lägga er i andras. Till alla som kommenterar andras utseende – bli nöjd med ditt eget. För det är enbart det det handlar om!

  Reply
 93. D. DeMarkey december 3, 2014 at 5:29 e m

  Jag tycker inte det är snällt att säga så sjukt elaka saker till en människa, oavsett om dom valt att bli kända eller inte. Alla är människor, med egna liv och hjärtan som kan krossas. MEN däremot så känner jag att om du nu vill ha mer respekt Paulina, så kanske man inte ska gå och sära på benen hur som helst, blotta sig i teve och prata som du gör. Jag menar inget illa men vill bara säga det till dig, att alla gör vi egna val här i livet och du har uppenbarligen valt ett liv med lägre klass eller vad man nu ska kalla det, mer frispråkig, mer öppet och liberalt, vette fan vad jag ska kalla det och då får man kanske också förstå att det drar till sig ett visst folk och vissa kommentarer samt åsikter. Jag rättfärdigar INTE dom elaka kommentarerna, tror absolut inte att du är en pantad brud. Tror bara du har många problem i livet, lider av uppmärksamhetsbehov att behöva stå i centrum och gör verkligen vad som helst för att bli känd, stor bloggare och så vidare. Alla kan vi inte vara likadana, alla kan vi inte ha samma moral. Däremot tycker jag alla förtjänar vanlig mänsklig respekt, även billiga prostituerade förtjänar det så det jag vill säga till dig är att tänka två gånger hur du vill att folk ska se på dig? Och till läsarna att sluta vara så hatiska och ha mer respekt.

  /Diana

  Reply
 94. Sandra december 3, 2014 at 8:43 e m

  Wow, riktigt hårda ord i kommentarerna.
  Gör vad du vill kära du.
  Ångra ingenting som fick dig att le.

  När slutet kommer och du blickar tillbaka har du levt lycklig och dessa personer har inte hunnit göra det för all deras tid gick åt till att hata. Du har redan vunnit genom att bara vara lycklig och göra precis vad du vill.

  Reply
 95. Linnea december 3, 2014 at 11:05 e m

  Hej Paulina! Skickar lite internetpepp till dig och konstaterar att jag faktiskt tycker att du är en bra person. Jag var inte överdrivet förtjust i dig innan paradise men numera tycker jag att du är bra! Du vågar stå för vad du tycker fast det är motsatsen mot vad ”fina flickor” ska tycka. Du gillar sex (vem gör inte det?) och du skäms inte eller ljuger om det som många andra tjejer gör bara pga image. (vilket är löjligt! Gilla det ni gillar och stå för det komigen! Det är okej att tjejer också gillar sex och ligger runt (vilket du inte direkt gör utan har varit mer trogen än du egentligen behöver med din paradisepartner) man är inte en hora för att man njuter av sex?!) Och det är faktiskt inte det enda du står för utan i det stora hela tyckr jag att du har varit modig och ärlig genom bägge paradise-hotel säsonger du varit med i. Puss.

  Reply
 96. Marielle december 3, 2014 at 11:12 e m

  Men skojar du? Fyfan vilka töntiga kommentarer. Skit i dem!

  Reply
 97. Jessica december 3, 2014 at 11:34 e m

  Att man orkar skriva sånt . Tycker du verkar som en as cool och rolig tjej och jag hade gärna umgåtts med dig. Tycker du är grym som står för vad du gör och tycker. Vissa människor har för lite att göra om de sitter och stör sig så mkt på andra . Hoppas du fortsätter att vara dig själv! För du är en stark, skön tjej

  Reply
 98. Robin Sebastian december 4, 2014 at 8:43 f m

  Äsch, skit i de! Du har ett hjärta av guld <3 =)

  Reply
 99. Carro december 4, 2014 at 12:00 e m

  Hej Paulina. Jag är varken ett fans eller en hater. Du är väl som alla oss andra människor? En människa som gör misstag ibland, har fel och brister osv. Men självklart också gör bra saker och har bra egenskaper. Sån är även jag och alla jag känner. Vi har både bra och mindre bra egenskaper. Och det gäller väl alla människor? Det är förjävligt att läsa hur elaka människor kan vara. Och oavsett vad man tycker om en annan människa så rättfärdigar det aldrig mobbning! Jag förstår inte människor som tycker att dem har rätt att döma någon annan och sen beter dem sig helt VIDRIGT själva. Dem behöver inte gilla dig… Men att mobba och skriva elaka saker är fan aldrig okej. Ingen människa förtjänar att bli mobbad. Sen att vissa klagar på dig och hur du behandlar Calle för att i nästa andetag kalla dig diverse kränkande saker? Hallå? Är det okej för dem att behandla dig illa bara för att dem tycker att du behandlat någon annan illa? Vad ser dem sig själva som? Nå jävla domare eller?! Jag blir så förbannad på människor som beter sig så sjukt illa och som tror att dem själva är ”perfekt” och därför har rätten att kränka andra. Som jag skrev i början, ingen människa är perfekt, och alla gör vi fel och misstag. Och att mobba någon över nätet är varken hjältemodigt, nobelt eller någon fin handling. Usch. Dem som gör så är antingen narcissister eller så förstår dem inte vilka konsekvenser det kan få. Det finns flera fall där nätmobbning lett till att människor faktiskt tagit sitt liv! Och där har faktiskt alla haters ett ansvar!. Alla förstår kanske inte vilka konsekvenser mobbningen kan få , men oavsett så rättfärdigar det ändå inte mobbning. Jag hoppas såklart att du inte tar åt dig av mobbningen och att du ändå kan tänka att det dem skriver om dig, faktiskt säger mer om dem själva än om dig. Det är dem som är mobbare och inte du. Jag hoppas att det går att polisanmäla sånt här. För det är fan inte okej!

  Reply
 100. Carro december 4, 2014 at 12:28 e m

  Och till Diana som skrivit en kommentaren ovan. Jag tycker att man ska kunna ”sära på benen” Hur mycket man vill och ändå få respekt. Ens sexliv står inte till grund för vårt mänskliga värde. Och en människa ska inte dömas utifrån personens sexliv. Det är bara en liten del av en hel människa. Och att döma tjejer som ”ligger” är ett uråldrigt sätt att förtrycka kvinnor. Uppdatera er själva lite istället för att stanna kvar i nå omodernt religiöst och diskriminerande synsätt! smail har legat med 300 tjejer, ”ingen” dömer eller kränker honom på nätet för det. Medans Paow har legat med 2 killar i PH och blir kallad slappa och massa annat skit. Erik har också legat med 2 tjejer i PH och lämnade sin partner för paow. Paow har legat med 2 i PH och lämnade Calle för Erik. Ändå är det paow som är slampig osv. Medans Erik gör samma sak men han har en penis och därför är det inte ”lika farligt”. Calle och Paow har sex på köksbordet i PH, ”ingen” tycker att Calle är äcklig men paow är äcklig när hon gör samma sak eftersom hon inte har en penis. Saga har sex med flera killar i PH och får massa skit på nätet för det, smail har haft sex med över 300 tjejer men ”ingen” kallar honom Hora på nätet för det, eftersom Smail har en penis. Oavsett om man har penis eller inte så ska ingen behöva dömas för sitt sexliv. låt folk få leva sitt liv som dem vill!

  Reply
 101. AA december 4, 2014 at 5:02 e m

  Tro mig, du har så många fler på din sida än alla dom idioterna som skriver massa skit konstant.
  BE STRONG!

  Reply
 102. Frida december 4, 2014 at 9:18 e m

  Jag diggar dig Paow! Du är en av de häftigaste människor jag har sett. Det skrämmer mig verkligen som fan att det finns folk som har hjärta att skriva sånna kommentarer. Du är grym Paow, så stark. KRAM

  Reply
 103. BOSSBITCH december 5, 2014 at 4:23 f m

  De har så jävla rätt. du är så jävla pantad och efterbliven. Folk hatar inte. Hata är ett stort ord. men dom ogillar dig äcklas av dig och jag är en av dom. Du undrar varför folk bryr sig? Varför var du med i Ph? folk tittar på tv, läser tidningar osv följer det man ser. och du ville synas. enkelt!. Den du visade i tv kommer att sätta sina scars hos dig och till dig från människor. Folk i verkligheten kommer inte att vilja ha med en sån billig personlighet som kan kasta bort ifrån sig bara sådär. Inte konstigt att Calle äcklades av dig och ville inte ha me dig längre för att du hoppade runt från en till en annan och nej! ni är inte i relation och han har inget att bestämma över du är fri javiisst! men det är äckligt och kan äckla människor. springer runt naken, sex helt öppet. Har du inte tänkt över att bli porrstjärna istället. du verkar så jävla uppmärksamhetskåt jag kan förstå dig jag menar med det utseendet du har måste du ha jävligt dåligt självförtroende!!! du blir bara fulare och fulare för varje gång. du är långt ifrån ”fin” sorry men jag är fett ärlig. jag har inte tagit någons parti ville bara berätta detta. Dina bröst förresten ser jävligt misslyckade ut. du borde gjort dom lite mindre för de smala benen och pinne till kropp ser bara missbidat ut. ser du jag säger som det är. läpparna ser bara hemska ut. fy. i feel sorry for you. du lär vakna upp en vacker dag. och ps det där med knark grejen. utseende messigt har du ändrats på så sätt som folk gör när dom använder droger. speciellt cocaine. mycket möjligt att det stämmer. lite dumt och polisanmäla en sån grej. du kan få polisen och sätta dig på prov och kolla blodet och du vet väl om att spår finns alltid kvar, cocaine stannar i håret i 90 dagar! som sagt. Du behöver självdiciplin, självrespekt, moral, gränser listan är lång för dig. va dig själv.

  svar: Tack för ditt svart. Fortsätt läs så fortsätter jag och få in 80 lök i månaden. Puss

  Reply
 104. Linda december 7, 2014 at 1:18 e m

  Usch vilka hemska människor det finns. Du är beundransvärt stark! Kramar <3

  Reply
 105. Natalia december 11, 2014 at 8:19 e m

  Asså jag tycker du är sjukt grym! Du får kommentarer om hur ”äcklig” du är osv och snubbar som har problem med hur du pratar eller huruvida du väljer att visa din kropp. Du får väl göra vad fan du vill, tycker du är en förebild för tjejer för att du ger ett stort ”fuck you” till mallen eller stereotypen för hur en ”typisk” tjej ska bete sig och det tycker jag är så jävla befriande. Kärlek te dä<3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *