raketforskare

Var ju ute en sväng med ligan i onsdags och det vart slirigt. Och igår så var jag och Rosanna lite trött så vi stannade hemma och kollade serier och åt ostbricka. Riktigt mysigt faktikst!

Det enda som händer i mitt huvud nu är typ Paradise. Det är allt jag tänker på. Snart blir jag väl knäpp. Men det är nog för att jag längtar utomalands sååå mycket. Om det inte vore för bar-besöken vi gör varje helg så hade jag lätt fart åt helvetet. Jag vill ju trots allt inte bo i Sverige, jag vill leva som Jeppe Johansson. Bara sola bada softa surfa. Jag hade nöjt mig med det. Jag har inga jätte ambitioner på att bli raketforskare eller ekonom. Jag hade nöjt mig med lite. Bara vart en flummig hippe. Jag bryr mig på tok för mycket i det livet jag lever idag, jag engagerar mig i skit saker.

Snälla, jag vill iväg. Kan ni ge mig restips på vart man kan flytta/jobba ?

201418250355091969899_sbig.jpg

Och ja. Jag håller fortfarande med om att jag och Jeppe passar FETT bra utseendemessigt när jag ser denna bild. WOW.IMG_0010.JPG

MAT ÄR LIVET.

(Visited 378 times, 1 visits today)

34 Comments

  1. Jonathan november 28, 2014 at 8:58 f m

    Så ser tyvärr inte det riktiga livet ut när man blivit vuxen. Tänker du
    aldrig på tex hur din pension osv kommer se ut? Du kommer inte
    kunna leva ditt låtsas liv hela livet.
    Sluta skämm ut dig och försök att göra något vettigt med ditt liv.

    Reply
    1. J november 28, 2014 at 11:42 f m

      Frågan är då vad ett ”låtsas liv” är? Ett liv där man lever utanför ramarna av vad ett svenne livet ska se ut och råkar få chansen att visa det för alla andra besevissers i vardags sverige?
      Ingen är skyldig att göra något och leva ett liv för andra. Det är bara man själv som är skyldig det, och om det nu kommer det sig att man kanske vill leva ett visst liv som plötsligt går utanför majoriteten/normen utav alla andra svenskar har valt att leva ska det inte betraktas som något dåligt. Snarare en ”Go for it” push. Det är man själv som får ta riskerna och allt annat som inkluderar i ett vilket val som helst (vad man än tar för val). Och bara för att det FINNS påföljder utav saker och val här i livet som andra tråkiga svennebananer är SKITRÄDDA för att själva ta, betyder det inte att människan som väljer att ta det valet är ”dum i huvudet”.
      Det är isåfall ER det är fel på om man nu alltid i konfrontations kommentarer måste ha inkluderat i sin åsikts text. För det är ni själva som inte (vågar?) inse att det finns val utav liv som inte liknar alla andras och ditt eget. Det är NI som inte kan acceptera att vissa människor också faktiskt vågar ta det steget att välja det valet. Och det är NI som inte då kan hantera denna rädslan ni själva har, och då behöva slänga påhopps-kommentarer som dessa.

      Är ni avundsjuka för att ni också vill leva ett sånt liv, och faktiskt ta ett sånt beslut. FUCKING GÖR DET. Men om ni ”Can’t handle” ett sånt val eller redan har ett liv ni vill leva, HÅLL KÄFT och respektera ANDRAS egna val utav liv som du själv också har valt!

      Förlåt för ett sånt trött inlägg. Och nej. Jag hoppar inte bara på dig och din kommentar, ”Jonathan”, snarare är det så himla många andra som jag just sett reagerat såhär på dessa typer utav texter. Och jag blir så jävla trött och förbannad på er. Trött på att alla ska tycka synd om sig själva idag och slänga sin egna skit på folk som gör något som får dom att må bra. Förbannad på att det finns så mycket normer idag om vad man ska göra, se ut, tycka och t.om LEVA ! (?!!?)
      För fan. Det är 2014, snart 2015. Låt denna generation och framtidens generationer ha och få lite mer vett i skallen att få leva sina egna liv.

      Reply
      1. Jonathan november 28, 2014 at 9:31 e m

        Jag vill inte betala ditt soc liv

        Reply
    2. Jo november 28, 2014 at 2:26 e m

      Vad rör det dig? Varför behöver du bekymra dig om hur andra vill leva sina liv? Vad innebär det att ”skämma ut sig” (och det stavas för övrigt ”sluta skäm ut dig..:”)? Varför ska man bry sig om vad andra tycker om en?

      Jag tycker så synd om er som kommenterar som du gör. Ni måste ha så trista, innehållsfattiga och sorgliga liv. Det gör inte mig särskilt mycket men det är ju sorgligt att tänka på liksom, att så många går runt och är så missnöjda och bittra att de måste ta ut det på människor de inte ens känner.

      Jonathan, mitt råd till dig: Lev lite. Ta ett år där du inte bryr dig om pensionen utan bara gör vad du vill. Du behöver inte ligga i TV, det finns massa saker man kan göra. Volontärjobba för en cool organisation i Costa Rica, lär dig franska i Paris, säsongsjobba i nåt fjäll nånstans eller res runt i Afrika. Vad som helst som berikar dig. Så ska du se att du kommer bry dig mindre om vad nån tjej som vart med i nån dokusåpa väljer att göra med sitt liv.

      Lycka till!

      Reply
    3. Felicia Bengtsson november 28, 2014 at 3:43 e m

      Guuuuuuuuuud tänk lite utanför ramarna också va. Vafan alla vill vi olika, vad hände med respekten för andra? Sen är de väl bättre att leva medan man är ung än vara ute och fara när man är 40år med tre barn där hemma.

      Reply
  2. Emelie november 28, 2014 at 9:24 f m

    Australien! Melbourne och Brisbane är underbara städer 🙂

    Reply
  3. J november 28, 2014 at 11:11 f m

    Ni ser ut som syskon

    Reply
  4. Bella november 28, 2014 at 11:18 f m

    Jobba i Egypten som animation, sol, bad, lekar och massa alkohol på kvällarna 😉

    Reply
  5. Emma november 28, 2014 at 12:14 e m

    Australien? 🙂

    Reply
  6. iiidaa november 28, 2014 at 12:31 e m

    Åk till Thailand, phuket! Typ nästa vecka tycker jag 😉

    Reply
  7. Michaela november 28, 2014 at 1:32 e m

    Förstår din känsla och ditt sug att åka bort från Sverige. Jag har själv varit ute och rest mer eller mindre sedan jag tog studenten, idag är jag 24 år och har varit på Mallorca under sommaren (Port D’Andratx) där jag jobbade som ansvarig på ett hotell för deras Miniclub för barnen. Jag älskar att komma iväg och bara leva, men självklart börjar tankarna på om att kanske skaffa en utbildning, en lägenhet som kan kallas ”hem&trygghet”. Men för vissa människor så är inte alltid det ”vanliga” livet något som passar alla, vissa behöver rutiner och stannar på ett jobb längre, andra hoppar runt i världen och prövar sig fram. Jag tror dessutom inte att alla människor är ment to have one job föralltid. Sen är ju gräset alltid grönare på andra sidan, när jag väl varit borta så längtar jag efter snö och alper, när jag är på Mallis saknar jag svensk sommar för det blir så jäkla varmt juni/juli/august månad. Det jag försöker säga med min lilla uppsats ovan är att du ska göra det DU mår bra av, och inte vad andra förväntar sig av dig. Du är ung, njut av allt livet har att erbjuda:) Om du inte har något som binder dig så är det bara att välja ett land och stad, kolla vad det har att erbjuda och vilket jobb du kan tänka dig att göra. Gillar du att åka skidor och vill ha ett roligt jobb men ändå inte vill jobba ihjäl dig så rekommenderar jag Avoriaz i France. Där är fett najs.
    /M, globetrotter & livsnjutare

    Reply
  8. Anneli november 28, 2014 at 2:17 e m

    Bilden på dig och Jeppe… Tja… Ifall du och han passar utseendemässig ihop var det nog före du opererade dig ful. På bilden ser du normal ut, nuförtiden är du bara liksom ful.

    Svar: Tack så hjärtligt…

    Reply
    1. Jo november 28, 2014 at 4:38 e m

      Annelie, hur fan är du funtad som känner att du behöver skriva så? Vad vill du uppnå? Vad är ditt mål? Vad får du ut av att bara skriva en sjukt elak jävla kommentar till någon? Är du lika oförskämd i verkligheten? Har du några vänner?

      Reply
    2. lina november 28, 2014 at 8:04 e m

      Anneli: Fy farao vad elakt skrivet. Väx upp. Vad gör det för ditt liv att skriva så?

      Paulina, du är jättejättefin och hoppas du mår bra!!!

      Reply
  9. Felicia Bengtsson november 28, 2014 at 3:41 e m

    Jag har bott på Cypern sen 1a Mars och jobbat här, kom hit du med, fixar jobb 🙂 Maila mig om du vill veta mer.

    Reply
    1. Izabelle november 28, 2014 at 11:58 e m

      Vad är det du jobbar med där nere? Låter ju hur kul som helst.

      Reply
  10. Cassandra november 28, 2014 at 4:11 e m

    Du är jättefin paulina, förstår inte varför någon skulle klanka ner på ditt utseende. Syftar på dig ANNELI

    Reply
  11. sasssis november 28, 2014 at 4:50 e m

    På rikitigt, han är verkligen den fulaste killen i PH i huvudtaget.. fattar inte vad du ser i hans pizzafejs.. så jävla ful

    Reply
  12. Mikael november 28, 2014 at 5:36 e m

    Du har potential att bli porrstjärna i LA! 😀 Fast ingen desperat tjackhora som blir knullad i halsen för en tusenlapp utan lite mer profsig.

    Reply
  13. Monika november 28, 2014 at 5:37 e m

    Joina jeppe då? Tycker ni passar på alla sätt, inte bara utseendemäasigt. Ni får mig att tänka lite på Mickey och Mallory i natural born killers (film). Ni skiter fullständigt i sociala konventioner. 🙂

    Reply
  14. Annie november 28, 2014 at 7:15 e m

    Island 😀

    Reply
  15. Samuel november 28, 2014 at 8:41 e m

    Jag måste rekommendera aruba som resmål! (Googla) jävligt fint!
    Åker nu på måndag för fjärde gången. Speciellt Manchebo beach resort and spa, varit där dom senaste två gångerna, helt klart finste stranden på hela ön!

    Och angående bilden så aa, det håller jag med om.

    Reply
  16. Marcus november 28, 2014 at 9:02 e m

    Du kan ju åka till Australien och jobba på nån hästgård eller farm av något slag, hade säkert gjort dig gott att åka iväg ett år eller två och få jobba hårt och sen resa 🙂

    Reply
  17. emelie november 28, 2014 at 9:51 e m

    Säger bara BALI! Du kommer inte ångra dig! Kolla in denna blogg så fattar du vad jag menar: tattooedpsycho.blogspot.com

    Reply
  18. joan november 29, 2014 at 2:35 f m

    Hawaii grymt ställe, som en storstad ,på Oahu ,men ändå galet slappt. Hippieliv lever man på Maui mycket surfare och annat skönt folk här. Otroligt vackert man får aldrig nog. Pluggat här i snart ett år bara hemma över julen. Träffar mycket folk från hela världen. Det här är livet.

    Reply
  19. Anna november 29, 2014 at 9:18 f m

    Kan du inte byta bloggbilder där uppe?

    Reply
  20. Li november 29, 2014 at 12:26 e m

    Malta? 🙂

    Reply
  21. Skåne november 29, 2014 at 2:29 e m

    Tråkigt att du inte vill bo här i Sverige. Jag tycker att det verkar vara rätt soft att kunna leva på att blogga, dra runt på barturne’r och medverka i Paradise Hotel.
    Jag är inte avundsjuk, tvärtom. Hur många kan liksom blogga lite och kunna leva på det, så bra gjort!
    Fast nu antar jag att du efter barrundorna kommer att plocka ut silikonet, lägga ner bloggen och börja leva mer anonymt utomlands?
    För det är väl inte så, hemska tanke, att du emellanåt trivs med uppmärksamheten som kändis?
    Eller att jobbet som bloggerska nog kan vara rätt bra att tjäna pengar på, det tar väl knappast åtta timmar om dagen att göra inläggen?
    Som du säger, det är ett fritt land och du gör som du vill.
    Ha det bra:-)

    Reply
  22. Anna von november 29, 2014 at 4:20 e m

    Jag bodde i LA förra året och pluggade på college! Det var så jäääääävla roligt! USA hade jag valt alla dagar i veckan. Så underbart land.
    Ska flytta tillbaka dit inom 3 år, ska bara göra klart min universitetsutbildning i Sverige. Åk medans du kan vad väntar du på? Du har pengar och du är fri! Livet är för kort för att leva i landet lagom. Den dagen jag åker ifrån Sverige igen, den dagen blir jag lycklig. Sverige är ett bra land i sig men det passar inte mig. Vill vakna upp, ta på mig en klänning och bara njuta av solen. DET är att leva. man behöver inte festa 24/7 bara för man bor utomlands. man kan skaffa sig bostad, jobb och trygghet i En ny världsdel också. Att leva här är som att gå och vänta på döden. Åk, åk, åk !! 🙂 vad har du att förlora. 🙂

    Reply
  23. Paulina november 29, 2014 at 9:33 e m

    USA Los angeles! You will love it

    Reply
  24. ida november 30, 2014 at 6:47 f m

    Kina!! Det är svinlätt att bli engelsklärare där. Man lär inte ut någon grammatik över huvud taget, endast enkla ord. Kineserna vill bara förbättra sin engelska något snäpp. Det är dessutom extra lätt att bli lärare i Kina om man är blond haha!
    kolla facebook – jobb kina
    Det är en skitlön men definitivt en upplevelse. Mat är dessutom svinbilligt så du kommer inte leva knapert. (Exempel på priser: 50cl coca-cola – 3 kr. MacDonalds plusmeny – 25-30 kr)

    Reply
  25. Julia december 1, 2014 at 11:48 e m

    Australien tror jag du skulle gilla! Vilken storstad som helst på östkusten, Cairns eller Sydney kanske. Härligt väder, mycket stränder och sköna australienare, att hänga på stranden är deras grej! Reser här i ett halvår och bloggar om det.

    Reply
  26. Ida Jonasson december 2, 2014 at 5:53 e m

    Paulina ! Har ingen aning om du kommer läsa den här kommentaren men jag har gjort precis som du säsongat i Grekland (kos Rhodos ) Åre , åker till california nu bara för att jag kan och jag älskar att resa och leva livet till 100 så mycket som det går. Bodde en period i Stockholm , mycket fest och längtade bara bort till något och känner igen mig i allt du skriver ! tills jag kom på att jag skulle flytta till Barca, alltså du fattar inte hur bra du skulle ha det där.. Mentaliteten , staden , pulsen och man skaffar sig enkelt ett riktigt liv till skillnad från öarna, fick en knäpp och bodde i Moçambique i Afrika ett tag också men rekommenderar verkligen Barca, tveka inte på att höra av dig om du vill!! Massa kramar jag hejar på dig till tusen i paradise och du verkar vara en toppentjej ! Puss Ida

    Reply
  27. Juana Younes december 4, 2014 at 4:15 e m

    Flytta till Marbella 🙂 Jag är säker på att Smail kan berätta hur underbart det är där, året om!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *