Mindre bröst?

20140613-221323-120140306-100607201410131753354271969899_sbig.jpgDet har ju cirkulerat runt i media att jag ska göra brösten mindre. Och ja. Det stämmer faktiskt. Mina pattar är jätte stora. Egentligen så är dom kanske inte överdrivet stora. Men dom är stora liksom. Och det jag försöker bestämma mig för nu är att om jag gör det för min egen skull, eller för alla som kommenterar taskigt om mina pattar. Men så kommer det ju alltid att vara. Folk bråkar på det som finns att gå på. Förra året så kommenterade folk att jag hade hängpattar i TV och att jag borde göra dom. Och nu så skriver folk att det är ”äckligt” och att ”dom är på tok för stora” ”dom är fula”… Mja en grej kan jag ju säga. Att mina pattar jag har nu är verkligen inte fula. Bröstvårtorna är exat likadana och dom sitter på perfekt höjd. Dom är lagom runda och sitter verkligen perfekt. Men som sagt. Dom är rätt stora. Och jag kan känna mig väldigt vulgär i dom.

Jag borde ju egentligen inte känna att jag vill gömma dom. Men jag undviker gärna urringade kläder, för att jag är rädd för att se för ”porrig ut”.. Men nu när jag börjat leka med tanken med att göra dom mindre så börjar jag fundera om att jag faktiskt trivs i dom. Jag är ju en sådan tjej som har väldigt svårt att bestämma mig och ofta gör förhastade saker. Bröstoperationen var inte förhastad och jag bokade den i 4 månader innan jag opererade mig. Men att slänga in 200 gram extra i varje patte var väldigt förhastat.

Vi får nu se hur jag göra..

 

(Visited 1 764 times, 1 visits today)

51 Comments

 1. Karolina november 10, 2014 at 1:21 e m

  Tycker inte dom ser för stora ut, tycker dom passar dig.
  Minska dom bara ifall du själv vill det inte för andra tycker det 🙂

  Reply
 2. Anette Starby november 10, 2014 at 1:24 e m

  Jag tycker inte dina bröst är förstora utan du har en storlek som passar din kropp. Man ser heller inte porrig ut med urringat om man klär sig rätt i övrigt. Du är jättefin som du är men mår du bättre av en bröstförminskning ska du självklart göra det. Lycka till!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 3. GoForFit november 10, 2014 at 2:22 e m

  Ovanligt att höra det! Oftast är det ju att man ångrar att man inte gjorde större efter en operation. Men iofs, slänger man in hela 200g extra i VARJE spontant i sista stund är det kanske inte så konstigt 🙂

  Reply
 4. Charlie november 10, 2014 at 2:44 e m

  Du är vacker i dina bröst du har nu. Låt dem vara kvar som de är.. Ordet porrig borde bytas ut mot kvinnlig. Sträck på dig och var stolt. Du är jättesnygg.

  Reply
 5. jag november 10, 2014 at 2:56 e m

  Hej! Vet inte ifall du vill höra min åsikt men äh jag chansar. Du hade bland dom snyggaste brösten jag sett innan du opererade dom. Perfekta till din kropp. JAG tycker dina nya bröst är alldeles för stora till din lilla kropp. Tyvärr så ser du så mycket större ut över lag och det är brösten som gör det. Och ja många gånger ser det för vulgärt ut. Men en till operation, ja det är ett stort beslut. Kanske lika bra att behålla dom så som dom är? Vad vet jag. Men det viktigaste är iallafall att su går efter vad DU vill göra. Det är din kropp. Elaka kommer de flesta ändå att vara tyvärr…

  Reply
  1. Therese november 10, 2014 at 7:26 e m

   Jag håller med dig helt.

   Reply
 6. Micke november 10, 2014 at 3:34 e m

  De är superfina som de är. Låt dem få mogna till sig så ska du se att du, liksom dina följare, vänjer sig vid dem. 🙂

  Reply
 7. rosvik94533 november 10, 2014 at 3:53 e m

  Lyssna inte på vad andra tycker och tänker så mycket. Hur vill du själv ha det i livet med olika saker? Om man ska anpassa sig till vad andra tycker och säger om hur man ska leva sitt liv lever man inte sant mot sig själv utan anpassar sig till andra och det tror jag inte är bra. Så lyssna till din inre röst vad den säger om hur du vill ha dina bröst. Vad säger den till dig?

  Reply
 8. my november 10, 2014 at 4:28 e m

  Jag tycker nog att det är en bra idé. Du ska iofs alltid lyssna till dig själv. Förstår att det är svårt. Men jag har märkt att du mycket mer sällan visar lite urringning nu för tiden och det är väl inget kul? 🙂

  Reply
 9. Lindy november 10, 2014 at 4:34 e m

  Tyckte du hade drömbrösten innan du förstorade men tycker ändå det blev sjukt snyggt efter operationen också. Så kolla dig i spegeln O bara känn efter hur du själv vill. Du är alltid snygg som fan så ❤️❤️

  Reply
 10. Sofia november 10, 2014 at 4:55 e m

  detta handlar inte om dina bröst men jag undrade bara om dina tatueringar för jag är 13 år och om 5 år planerar jag att tatuera mig som in i helvete för jag tycker att det är så snyggt så jag undrade bara om du någonsin ångrar dina tatueringar eller hur du tänker när du blir gammal och det kommer bli rynkigt. tacksam för svar och jag älskar dig och din blogg

  Reply
 11. Nachy november 10, 2014 at 5:12 e m

  Bruden du är fin som du är. 🙂 tänk på din fina insida. Älskar din karisma. Strunta i alla haters eller så vidare klagomål om din kropp samt personlighet. :)! Du är grym som du är. Diggar dig som fan! 🙂
  // Nachy Krylova

  Reply
 12. H november 10, 2014 at 5:17 e m

  Jag tycker du hade perfekta tuttar innan du opererade dig. Problemet nu (obs! i mina ögon) är att du ser större ut än du är för att du har så stora bröst. Jag har samma problem fast mina är stora naturligt och jag ser verkligen fram emot min förminskningsoperation. Jag vill själv inte ha jättesmå, bara att de ska passa mer till min kropp och att det inte ska kännas vulgärt när jag har urringning eller liknande. Jag vill också att jag ska känna att killar ser MIG och inte mina bröst. Plus att det blir mkt skönare för rygg och axlar.
  Så jag förstår dina tankar nu och jag tror att du kommer känna likadant när du bli äldre om du väntar nu med att ta ut dem. Men ja, huvudsaken är att DU trivs och mår bra!

  Reply
 13. Alexii november 10, 2014 at 5:23 e m

  Tycker dina bröst är fina som dom är nu, men vill du själv minska på dom så gör det. Det är din kropp och bara skit fullständigt i alla negativa kommentarer från människor som inte har en aning om va de pratar om. Gör en minskning och lyssna på läkarens råd och vad du själv vill, så lär du bli nöjd sen!

  Gjorde själv bröstförstoring förra veckan och stoppade in 360 cc, ville gå på större men läkaren tyckte annat, vilket jag idag tycker var väldigt bra. För nu är de verkligen perfekta.

  http://www.nattstad.se/alexii

  Reply
 14. Anna november 10, 2014 at 5:50 e m

  Hoppas att du kan lista ut vad du vill själv. Det vore hemskt om alla kommentarer påverkade dig till att förändra hur du ser ut.

  Reply
 15. Astrid november 10, 2014 at 6:06 e m

  Kom ihåg att de är ganska nya också och att läkningen tar låååång tid! Mina bröst är 4 år nu och när jag tittar tillbaka på bilder är de betydligt större när de var 1 år. Nu känner jag nästan att jag hade kunnat ha större även om jag i början undrade om de var för stora. En tanke bara 🙂 du är fin vilket som och tycker att du är asgrym! Hemskt med alla elaka ord du får utstå.

  Reply
 16. annelie november 10, 2014 at 6:20 e m

  Du behöver ju inte minska dem superdrastiskt. Jag själv skulle tyckt att dem var alldeles för stora, så jag skull nog kanske halverat dem eller nåt. Men du ska i slutändan göra preciiis som DU känner och inte vad någon annan känner! Tack hej!

  Reply
 17. Jackie november 10, 2014 at 7:28 e m

  Jag tycker inte dina bröst är alls fula. Däremot ser dom väldigt för stora ut för din kropp. Det ser fram-tungt ut. Som du håller på att trilla framåt samt att du har ont i din rygg. Du blir väldigt bred runt bröstkorgen som syns väldigt väl när du t.ex. har magtröjor. Om du minskar dom till en storlek som passar din kropp. Så kommer det bli perfekt! Men det är du som ska må bra. Glöm inte det! Så om du mår bra i denna storlek du har nu. Just go for it! 😀

  Reply
 18. Malin november 10, 2014 at 7:44 e m

  Jag tycker att du är jätte fin, oavsett storleken på dina bröst MEN, dem är enligt min smak, lite väl stora till din lilla kropp. Det är verkligen en smaksak. Själv så tycker jag det är så snyggt med ett par mindre bröst om man har så fin kropp som du.

  Reply
 19. m november 10, 2014 at 8:22 e m

  Vissa kliniker har simulatorer som kan visa hur brösten ser ut i olika storlekar på kroppen. Det kan ju verkligen vara värt att gå dit så att du kan se hur det ser ut på bild och då också hur det ser ut på längre avstånd. Du får tänka att du i alla fall nu vet hur det är. Men är ju skönt att kunna ändra sig då jag misstänker att de väger en hel del.

  Reply
 20. m november 10, 2014 at 8:26 e m

  Sen ska jag tillägga att som jag har förstått så tar det ett tag för implantaten att lägga sig tillrätta i vävnaden så att folk kommenterar hur se ser ut när de är nyop. Ja, det är verkligen inte något att lyssna på för att typ 90% av alla nyopererade bröst ser onaturliga ut innan de har lagt sig. Jag tycker du ska komma på vad DU vill och inte lyssna på allt taskigt folk säger för det kommer alltid finnas folk som hittar minsta fel och så har det alltid varit.

  Reply
 21. Filip november 10, 2014 at 8:31 e m

  Bästa brösten i Stockholm

  Reply
 22. lou november 10, 2014 at 9:57 e m

  paulina,det jag kan rekommendera är att sy upp dom 1-2 cm,det gör väldigt stor skillnad och eftersom dom kommer upp högre upp då,kommer mer muskel att täcka dom vilket gör att dom kan se lite mindre ut.

  Reply
 23. Emma november 10, 2014 at 10:19 e m

  Tycker du bestämmer helt och hållet själv om din kropp men lite snäppet mindre hade faktiskt varit fint!

  Reply
 24. my november 10, 2014 at 10:24 e m

  Do it! Stort misstag att du gjorde operationen
  Nu menar jag inte att dom är fula, men ahh.. Stora.. Stora för din kropp!
  Och de var ju inget fel på dina naturliga bröst som du hade innan

  Reply
 25. Alexandra november 10, 2014 at 10:40 e m

  Jag har gått tillbaka och tittat på många av dina bilder de senaste veckorna och jag tycker faktiskt att dom ser bra ut på dig. Om du inte tycker om dom själv så ska du självklart operera dig men jag tycker att det ser snyggt ut på dig. Jag kan tänka mig att många kommenterar elakt för att du visar dom väldigt mycket i Ph och man ser att dom är oäkta. Sen tror jag att många kommenterar elakt bara för att göra dig ledsen.
  Så känn efter själv 🙂

  Reply
 26. Lisa november 11, 2014 at 12:18 f m

  Jag beundrar folk som orkar hålla på faktiskt.. Att man ständigt ska försöka dra ner andra.. Mår dom bättre utav det? känner dom sig lite snyggare och lite bättre? Jag tycker att du är sjukt vacker med eller utan förstoring. Dom gör allt i sin makt för att hitta ”fel” på dig.. och tyvärr så är bröst ett ganska känsligt ämne bland tjejer idag, tror jag iallafall. Jag tror inte att det är någon som är helt nöjd, vi hittar alltid något vi stör oss på..
  Att dom tycker att du hade hängbröst innan är ju bara för att försöka trycka ner dig ännu mer nu när du väl ha gjort förstoringen. Du ska känna själv att du vill göra dom mindre, det ska verkligen inte vara för att folk skriver en massa elaka kommentarer!! Dom hatar dig för att du har något som inte dom har, och dom kommer förmodligen aldrig att få det heller. Du ska vara stolt över dig själv, din kropp och dina bröst!
  Tycker att dom som sitter bakom sin skärm och skriver en massa skit kan ta sig en titt i spegeln själv innan dom öppnar käften om hur någon annan ser ut. Ingen är perfekt och absolut inte ni som hatar på Paulina!
  Ta inte åt dig, imorgon sträcker du lite extra på ryggen och visar ännu en dag hur snygg du är med dina bröst!
  Haters gonna hate
  /Lisa

  Reply
 27. Vanessa november 11, 2014 at 4:48 f m

  Jag tycker dom är fina men det var dom innan också! Fundera noga innan du bestämmer dig! Jag har opererat mina bröst tre gånger! Sista gången gjorde jag dom mindre och jag är supernöjd! Kände också som dig att jag behövde gömma dom och att jag såg vulgär ut. Nu är jag väldigt nöjd och känner mig liten igen haha:)

  Reply
 28. Linnea november 11, 2014 at 10:32 f m

  Tycker du verkade ha grymt snygga bröst redan innan op men tycker du passar riktigt bra med så stora du har nu också. Som tjej är jag jävligt avundsjuk på din snygga kropp men istället för att klanka ner som många avundsjuka tjejer gör så säger jag att du ska vara stolt med vilken snygg kropp o bröst du har! Vill också se ut så. Så operera enbart om du sj verkligen vill det. Men hade det vart jag hade jag haft den storleken tills man blir äldre o får typ ont i ryggen/skaffat barn/ hänger då kan man op mindre av de själen men nu behöver du inte!

  Reply
 29. Johan november 11, 2014 at 12:21 e m

  Du har GALET snygga bröst nu! Gör dom inte mindre! Alla som säger något annat är bara avundsjuka – som du själv skriver är dom fanimej perfekta. Du är snyggast på hela Paradise 😀

  Reply
 30. Sara november 11, 2014 at 1:05 e m

  Jag tror inte att du ångrar dig om du gör dem mindre.

  Din överkropp i nuläget ser överdrivet stor ut till din slanka kropp.

  Sluta också att förstora läpparna. Tidigare hade du naturligt vackra läppar och de var inte smala eller tunna. Nu ser de stora ut på bild och passar inte ditt ansikte.

  Du har vackra ögon. Framhäv dem!

  Du behöver inte operera dig eller göra något med din kropp. Du har snygg kropp. Du kan börja att träna istället.

  Sluta att tatuera dig !

  Hälsningar Sara

  Reply
  1. Maja november 11, 2014 at 7:37 e m

   hahaha asså gud, hon skriver ett inlägg om sina bröst och du börjar snacka om hennes läppar, kropp och hennes tatueringar? Låt bruden få göra vad hon vill med sin kropp. Paulina du är skit snygg! Love yah<3

   Reply
 31. Nina november 11, 2014 at 3:34 e m

  Hallåååå det viktigaste är att du gör det för din skull!!! Oavsett om det är att förstora dom ännu mer eller återgå till din normala storlek! Dom sitter på din kropp så vem fan bryr sig om vad alla andra tycker???? Jag tyckte du hade väldig snygga/sexiga bröst innan och jag är inget fan av stora bomber som du har nu MEN det är din kropp och du gör som DU vill för dom sitter ju på dig! Om du så vill tatuera hela ansiktet är det ju ditt huvud så skit i alla jävla offer som har sån fruktansvärd dålig självkänsla att dem tror dom kommer må bättre av att hacka på dig och ett par bröst!!

  Reply
 32. Mia november 11, 2014 at 3:41 e m

  Nej men usch, Paulina. Skriv inte ”pattar”. Det låter bättre att säga byst eller bröst. 🙂

  Reply
 33. lena november 11, 2014 at 5:32 e m

  Håller med Lou! Det är ett enkelt ingrepp. Och inte för att vara elak men då kommer *fickorna/vecken* under att försvinna, det är inte så snyggt – syns väldigt väl i bikini etc. Annars, låt dom vara, dom är inte för stora utan fina och passar dig.

  Reply
 34. Natalie november 11, 2014 at 8:50 e m

  Hej!! Jag tänkte bara fråga ska själv göra en Op men hur många ml har du i dina?! Kram Natalie

  Reply
 35. Lizettw november 11, 2014 at 9:36 e m

  Hallå tjejen !

  Jag måste bara få säga att du ska verkligen inte lyssna på vad andra säger om din storlek på brösten eller inte . Det är din kropp och ingen annans .. Jag har själv gjort en bröstoperation och jag la i mer än vad du gjort . Fått kommentarerna om att dem är förstora osv , att dem int passar till min kropp osv .. Men vet du vad ? FUCK THEM ! Jag skulle lätt kunna göra dem större , för det är sjukt snyggt med stora bröst och jag själv tycker att du borde ha dem kvar i den storleken du har .. Det är du som ska trivas i dem och det är du som ska bära dem .. Skit i resten , men framför allt .. Gör det för din egna skull om du ska minska dem och inte för någon annans och var helt säker på att du verkligen vill minska dem .. Kram

  Reply
 36. Veronica november 12, 2014 at 12:18 f m

  Jag tycker du är fin som du är:-) Försök att strunta i vad alla andra tycker:-) Kram

  Reply
 37. tina november 12, 2014 at 6:01 f m

  Älskar hängpattar! Mycket sexigare än opererade bröst

  Reply
 38. Ethina november 12, 2014 at 10:00 f m

  Jag tycker att du hade sjukt snygga bröst innan du gjorde operationen. Självklart är dina bröst snygga nu också men de passar inte till din kropp. Det får hela dig att se väldigt stor ut.

  Reply
 39. rimon november 12, 2014 at 10:38 f m

  Dina bröst innan op är bland de snyggaste brösten jag någonsin sett. Det funkar nu också dock

  Reply
 40. Lina november 12, 2014 at 11:50 f m

  Tycker att du ska göra dom mindre om du själv känner att du vill, men jag tycker att dom ser lite stora ut till din kropp. Sen kan jag av egen erfarenhet säga att det är inte bra för ryggen och nacken att ha stora bröst 🙁 Jag har naturliga bröst i storlek E och skulle gääärna ha C istället…

  Reply
 41. Fanny november 12, 2014 at 5:52 e m

  Gör set för din egen skull och ingen annans! Folk älskar att hata, mindre bröst är praktiskt inga ryggproblem osv 😉 hadeeee

  Reply
  1. hej november 14, 2014 at 6:14 e m

   gosh, jag ville ha dina tuttar innan du opererade dom, skitsnygga. Har själv förminskat mina och det är det bästa jag gjort, förstår inte varför folk vill göra det åt andra hållet. Stora bröst är överskattat, man ser bara större ut over all och kläder sitter fult.

   Reply
 42. claudia november 15, 2014 at 9:36 f m

  Allt det här handlar om andras åsikter och inte dina egna, för ingen tjej lägger in saker i brösten som resulterar i att det ser ut som någon tryckt in två stora basketbollar för att de tycker det är så snyggt.
  Du vill fylla ditt liv med någonting och det resulterar i för stora bröst och Paradise Hotel.
  Jag vet inte om du blev illa sedd när du växte upp eller om du fick höra tråkiga saker om ditt yttre på olika sätt, men det är alltid det som allting mynnar ut i när man rotar i tjejers historia som opererar om sig själva.
  Du söker bekräftelse och operationerna gör att du blir bekräftad då folk pratar om dig!

  Personligen kunde jag inte bry mig mindre då du inte är min vän, men hade du varit det så hade jag blivit ledsen för din skull. Att du lägger ditt värde i storleken på dina bröst och annat du fixar med kroppsligt och till sinnet.

  Om du är helt ärligt så skulle du erkänna att det inte är så särskilt behagligt med de där stora brösten.

  Jag har träffat många tjejer på läkarmottagningen som brister ut i gråt och säger olika saker i stil med ” jag ville bara bli vacker och omtyckt”.

  Sluta lyssna på samhället och se till dina egna behov istället! Då får du rätsida på det som trasslar nu.

  Reply
 43. veronica november 17, 2014 at 3:23 e m

  Jag tycker du ska lägga upp bild på dina tuttar på denna sida ! så kan vi rösta dina tuttar som sveriges snyggaste! Puss du är bäst

  Reply
 44. Moa november 17, 2014 at 9:08 e m

  Fan, behåll dem! Du ville ju ha dem en gång? Jag tycker dom är jättefina men jag älskar stora bröst! Skulle själv göra din storlek om jag vågade men jag är för skraj för att lägga mig under kniven. Team Behålldem Paow!! =)

  Reply
 45. M november 19, 2014 at 7:27 e m

  Tyckte du hade schyssta innan så förstod aldrig varför du gjorde det. I slutändan spelar det ingen roll vad alla andra tycker (även om svenska folket tycks tro att de har rätt att smutskasta/tycka/tänka åt de som är offentliga personer) utan det ska kännas rätt för dig! Du är fin i vad som 🙂

  Reply
 46. marielle november 21, 2014 at 2:08 f m

  Jag ÄLSKAR dina pattar!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *