Längre ögonfransar!

Som ni säkert vet så har jag haft ögonfransförlängning i ungefär 8a månader.. Och ja nu när jag bestämt mig för att sluta så blir ögonfransarna väldigt tunna och sköra och korta. Så ja dom mår inte så bra. Så nu ska jag börja använda Xlash från som är ett serum som gör ens egna ögonfransar längre. Och det här är min ”före bild” på mina ögonfransar. Kommer att lägga upp resultatet om två veckor.

Utan och med mascara.

20141110-194001.jpg

20141110-194050.jpg

Xlash har även en massa andra preparat som funkar jätte bra. Te.x som Xbrow som får ögonbrynen att växa fortare. Och så har dom även en supergrym vattenfast mascara. Och Xlips som får läpparna att svälla snyggt(som att jag behöver det?) Men vem tackar nej till lite extra plut 😉 Dom har även ett preparat som heter Xnail som gör naglarna starkare!

För att köpa Xlashmascara klicka här 

För att köpa Xlash klicka här

För att köpa Xlips klicka här

För att köpa Xnails klicka här

20141110-194014.jpg

X-lash är ett serum som man lägger på fransarna som en eyeliner varje morgon och kväll. Ibland så kan det vara lätt att glömma så då sätter jag upp en lapp för att verkligen inte glömma 😉

 20141110-194058.jpg

Jag har fixat en rabattkod till er. Ange paow  på xbeauty.se så får ni 20% på hela köpet.

(Visited 116 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Sofia november 10, 2014 at 10:58 e m

  31 år och nyss få veta jag har social fobi …. Ja som bara trodde jag var extremt blyg

  Reply
 2. Anette Starby november 11, 2014 at 6:58 f m

  Det verkar som det är bra produkter & varför inte prova? Jag har redan naturligt långa ögonfransar men det gör inget om de skulle bli ännu längre. Tack för tipset!
  Mvh Anette Starby

  Reply
 3. petra november 18, 2014 at 3:45 e m

  Om din ögonfransförlänging är gjord på rätt sätt så blir inte fransarna skadade, du är bara van vid att ha så långa fransar, fransar kan aldrig gå av på mitten isf går dom av helt om de är gjorda på fel sätt. Däremot serum funkar jättebra när du väl använder de, men så fort du slutar använda serumet faller dina fransar av och blir sköra och små, så jaa finns väl för och nackdelar.

  Reply
 4. Astrid november 25, 2014 at 2:05 e m

  För er som har tunna öggonbryn och vill ha lite större och tjockare, kan jag rekomendera Perfect Brows ögonbryns extensions! 🙂 Ni hittar dom här: http://perfectbrows.se/

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *