Längre ögonfransar!

Som ni säkert vet så har jag haft ögonfransförlängning i ungefär 8a månader.. Och ja nu när jag bestämt mig för att sluta så blir ögonfransarna väldigt tunna och sköra och korta. Så ja dom mår inte så bra. Så nu ska jag börja använda Xlash från som är ett serum som gör ens egna ögonfransar längre. Och det här är min ”före bild” på mina ögonfransar. Kommer att lägga upp resultatet om två veckor.

Utan och med mascara.

20141110-194001.jpg

20141110-194050.jpg

Xlash har även en massa andra preparat som funkar jätte bra. Te.x som Xbrow som får ögonbrynen att växa fortare. Och så har dom även en supergrym vattenfast mascara. Och Xlips som får läpparna att svälla snyggt(som att jag behöver det?) Men vem tackar nej till lite extra plut 😉 Dom har även ett preparat som heter Xnail som gör naglarna starkare!

För att köpa Xlashmascara klicka här 

För att köpa Xlash klicka här

För att köpa Xlips klicka här

För att köpa Xnails klicka här

20141110-194014.jpg

X-lash är ett serum som man lägger på fransarna som en eyeliner varje morgon och kväll. Ibland så kan det vara lätt att glömma så då sätter jag upp en lapp för att verkligen inte glömma 😉

 20141110-194058.jpg

Jag har fixat en rabattkod till er. Ange paow  på xbeauty.se så får ni 20% på hela köpet.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *