Paradise Hotel gårdagens avsnitt. Wilda Western veckan.

Ja igår så checkade ju Robin in. En väldigt snäll kille som faktiskt inte sa så mycket. Men det gör ingenting. Och som ni såg så var hans tatuering på magen där det stod ”sätt dig ner och njut” inte jätte populär. Jag tycker faktiskt att den är väldigt osmaklig tillsammans med klösmärkena på magen. Men alla gillar ju olika right? Jag tyckte att många av hans gaddar var trashiga. Och har fått smaka på många hårda ord på twitter om hur ”fan kan jag tycka det som är trashgaddad själv. Fast jag bryr mig inte. Smaken är som baken och jag skulle själv aldrig personligen skriva något ovanför min mus som ”in och njut”.

Jag syns inte alls mycket i kvällens avsnitt. Och som ni hör på morgonen så säger jag ”jag hänger mig gärna frivilligt bara jag slipper spy”.. Och ja så var det. Jag var EXTREMT magsjuk. Fick inte behålla någonting. Antagligen så spydde jag upp det eller så rann det ut ur andra hålet. Så det var INTE KUL. Det var därför jag var så grinig och bitter i kvällens avnsitt. Kvällen tillbringade jag på sjukhus med några liter dropp och en spyhink. Därför jag inte är med på festen.

Robin hade även ett uppdrag där han skulle utse den onde som fick chansen att hänga någon. Och så väljer han Calle? Tyckte att Robin var en extremt dålig männiksorkännare och alla är elakare än vad Calle är där inne.

Men när Calle inte tog chansen att hänga någon som blev jag lack. Bara för att han ville visa sig ”bra”. Jag tycker att han sköt sig själv i foten. Och vem vet. Det kanske är här min och Calles bekväma relation till varandra börjar dala. Och det kan jag bara säga. JA. Jag tycker att Calle var mesig & korkad och jag vet många som hade dödat för den chansen… Aja. Nu får vi se vad som händer.

to be continued………………

20141111-052234.jpg20141111-052239.jpg20141111-052245.jpg20141111-052250.jpg

Oh no..

(Visited 1 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Lena november 11, 2014 at 10:29 f m

  Jag är inget jätte fan av tatueringar precis men måste ju säga att dina tatueringar går ju inte ens att jämföra med den där snubbens tatueringar. Hans tatueringar är ju verkligen SKIT FULA! Om det finns någon på denna planet som delar smak med han när det gäller tatueringar blir jag chockad. Jag som inte är något fan av tatueringar kan fortfarande tycka att till exempel dina tatueringar ser okej ut och förstår grejen, men han tatueringar, nej usch inte bara budskapen utan de e så jävla fula.

  Reply
 2. kaj november 11, 2014 at 10:57 f m

  och du tycker det inte är trashigt att ha ett kors mellan brösten? lol…

  Svar: fast du kan ju inte jämföra ett kors med en sextatuering? Är du dum eller?

  Reply
 3. sara november 11, 2014 at 11:18 f m

  kan inte du kommentera kinas beteende? hade vart kul och läsa om det då alla stöttade han inne i ph och trodde att det var ylva som gjorde fel när kian var/är största playern

  Reply
 4. Kaj 2 november 11, 2014 at 1:09 e m

  Jag tycke du är ganska taskig mot Calle och även Robin. Du har en av Sveriges STÖRSTA bloggar och kan så lätt påverka andra människor samt få ut dina åsikter. Det är chanslösa och kan inte försvara sig på samma sätt. Vad jag har förstått rätt så är du mot nätmobbning, men är inte att kalla någon mesig, korkad och dålig människokännare just detta?
  Tänk på att dessa killar också har känslor och kan bli ledsna av dina bloggtexter som når ut till så många att läsa..

  Reply
 5. A november 11, 2014 at 5:38 e m

  Och det ska komma från personen som har ett mer aktivt sexliv i tv. Normal much?

  Reply
 6. karim november 12, 2014 at 7:34 e m

  Pågud jag älskar dig paow

  Reply
 7. Angela november 13, 2014 at 6:16 e m

  Jag personligen tycker att du är lika tråkig som du var förra året på paradise hotel. När du först kom in och sa att du skulle ”spela spelet” vart jag sååååå glad, äntligen någon som spelar som Smail. Menmen sen föll du tillbaka i det tråkiga och man ser dig knappt… tråkigt

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *