Angående dramat i Paradise Hotel.

OKEJ. Nu är jag trött på att få hat och jävligt irrerad på TV3 som klipper mig som en j*vla fitta, men jag förstår att intelligensnivån inne i Paradise är högre än hos MÅNGA tittare. Det verkar som att tittarna bara ser martyrer där inne. Ser folk som spelar ledsna.

Anledningen till att jag fick upp ögonen för Eric var för att Calle gått runt och sagt till folk där inne att han hade tröttnat på mig. Och han sa till mig OFTA att jag inte alls är hans typ av tjej. Att han inte bryr sig om känslor eller kärlek där inne. Då är det väl inte konstigt när en SKITsnygg kille kommer och ger en uppmärksamhet?  Men i alla fall var det EXAKT det han sa till mig när jag och Saga låg i sängen i gårdagen avsnitt – att han bara ville spela klart med mig och sen inte träffa mig igen.

Jag låg där inne och GRÄT för att jag kände mig utnyttjad känslomässigt. Att han spelat på mina känslor hela vägen. Innan Eric kom in så mös vi typ aldrig och hade inte gjort det på ett tag, men så fort Eric kom in så vände allt. Han blev arg för att jag hade en fysisk attraktion till någon annan. Det hade absolut ingenting med spelet att göra och jo, jag är lojal och nej, jag tänkte absolut inte med fittan när det kommer till Eric. Jag var bara less på Calle.

Less på hans jävla svartsjukedrama, som han själv startade. Han går runt dom här två veckorna och säger ”du håller på med Eric blablabla”… Ja, för att du inte vill ha en tjej som jag. Är det konstigt att jag vill vara med någon annan då? Jag hade inte haft en enda tanke på att byta ut Eric mot Calle tills Calle tjatade konstant att han var osäker på mig, att han inte litade på mig, att han bara ville spela med mig blabla. Skulle ni vilja spela med någon som var osäker på er?

Jag är irriterad på hur Calle är klipp också. Det är till och med så att JAG nästan tycker synd om honom fast jag egentligen vet hur det är. Igår när jag fick makten att vara Napoleon och valde att köra ut Alice för att jag tyckte om Freddie och Calle fattade att han inte kunde göra någonting så SMÖRADE HAN ARSLET av sig för mig. Han vände så jävla fort. Han sa att han ville träffa mig hemma i Sverige, att han kunde tänka sig att dejta mig. Allt för att få mig att välja honom och där gjorde han fel för jag ville inte bli spelad på mina känslor en gång till.

Jag vet att jag är hård, men jag är där inne för att vinna.

Calle är jävligt mycket spel för galleriet. Han leker ”good boy” och ”familjekille” när han i själva verket satt vid matbordet på Paradise och berättat hur han straffknullat brudar och efter det slängt ut dom. Att han sitter och skickar snapchat till min roomie där han skriver ”ge mig din saftiga röva”. Att han har flickvän hemma, men ändå höll på med mig i somras när dom var ihop. Att han sitter hemma hos mig och säger ”jag är inte som Christian, jag ligger inte runt på mina bargig” fast jag hört från *nämner inga namn* att Calle ligger på varenda jävla bargig han är på. Så jag undrar vad leker han? Jag hatar folk med fasad. Hoppas han fasad faller lite nu.

Sen så kan man skylla på att det är ett SPEL. För er som inte fattat det 🙂

Här är mina ord för början. Glöm inte bort dom.

(Visited 136 times, 1 visits today)

151 Comments

 1. hanna december 3, 2014 at 12:26 e m

  Känn stödet! Jag tror och hejar på dig!!! YOU GO, GIRL!

  Reply
  1. Hudterapeut december 3, 2014 at 11:11 e m

   Dags att sätta punkt.

   det är tydligt att många av oss tittar på programmet men varför klanka ner då? Är det så fruktansvärt jobbigt att se Paulina så byt kanal. Du/ni som har så starka elaka åsikter mot henne har ett mycket enkelt val, sluta titta och håll truten. Allvarligt vad vinner du/ni på att bete er illa mot andra, finns viktigare saker att lägga energi på 😉 puss&kram.

   Reply
 2. Gurran december 3, 2014 at 12:39 e m

  Haha, alla förutom smail verkar ju vara helt blåsta på alla plan, ingen fattar ju något. Och hur du försökte diskutera med Calle i dagens avsnitt var ju katastrof. Du kunde ju inte förklara varför du sagt förlåt och att du varit dålig partner osv. Ärkenolla. Sluta smutskasta Calle. Han säger inget om dig. Och fixa dina jävla särskrivningar. Misär att försörja sig på att skriva texter när man inte ens kan skriva…

  svar: eller så är du blåst eftersom du inte fattar att vi filmas 24 timmar om dyngnet. Och att dom var med ca 2% av varje person. Men det är lungt. Måste kännas tråkigt att vara så bitter så ditt liv kretsar kring ett TV pogram. puss

  Reply
  1. Gurran december 3, 2014 at 4:15 e m

   Är väl ditt liv som kretsar kring tv-programet, Paow. Du är ju med för andra gången. Läge att gå vidare kanske

   Reply
   1. juan december 4, 2014 at 5:46 e m

    Hahah men verkligen , gör något med livet istället för att vara bimbo framför tvn

    Reply
    1. Elle december 4, 2014 at 10:49 e m

     Inser ni att det ni sysslar med är MOBBNING?? Se er i spegeln och fundera vad det är ni vill stå för som människa. Att trycka ned andra baserat på deras personlighet och utseende och sedan kalla det för ”jag har rätt att säga vad jag tycker”? Så trist att ni blandar ihop yttrandefriheten med rena kränkningar, diskriminering och mobbning. Jag tycker att Paulina förtjänar ett så otroligt mycket proffsigare bemötande än hon får här i kommentarsfältet. Att dagligen få så mycket oförtjänt skit – jag förstår inte hur hon och så många andra användare av sociala medier pallar…
     Vill ni säga något till henne, var konstruktiv istället för förminskande. Bara ett tips… Rannsaka dig själv och försök inse dubbelmoralen i att själv trycka ned henne och skriva rena mordhot mm för att hon har gjort det ena och andra i ett TV-program… För är det bättre att mordhota än att vara ”falsk” i ett spel?

     Reply
  2. Paowhataren december 3, 2014 at 4:34 e m

   Jag får huvudvärk när jag ser hur du skriver.

   Reply
   1. kamilla december 3, 2014 at 8:36 e m

    Och hur gammal är du då?
    Undrar om dina föräldrar blir stolt över det du har skrivit? Fattar inte hur ni orkar hålla på att vara otrevliga! Har du inget snällt att säga så skriv inget alls! Du borde skämmas!

    Reply
  3. Jossan december 3, 2014 at 5:14 e m

   Haha, du äger paow. Suck för alla trista och trångsynta människor som bara vågar öppna munnen när de sitter framför datan. kör på och skit i dessa tråkiga människor!

   Reply
  4. Alfred Nord december 3, 2014 at 11:30 e m

   Och hur vet du att hens liv kretsar kring ett TV-program? För hen svarade på ett av dina blogginlägg?

   Reply
  5. O december 4, 2014 at 1:55 f m

   Haha, så jäkla bra svarat Paow! Stå på dig och känn stödet från alla oss andra.

   Reply
  6. johanna december 4, 2014 at 12:11 e m

   Djävlar*
   Tänkte bara rätta dig då det verkar vara så otroligt viktigt.

   Reply
  7. johanna december 4, 2014 at 12:14 e m

   Juste! Börja aldrig en mening med ordet ”och” 🙂
   Tycker inte att du ska klaga på hur Paow skriver när du själv inte skriver korrekt.

   Reply
   1. Lovisa december 5, 2014 at 6:52 e m

    När vi ändå håller på så måste jag öägga till att det inte är något fel med att börja en mening med och. Det är en seglivad myt. Ha en fin kväll! 🙂

    Reply
   2. leona december 5, 2014 at 11:08 e m

    Man kan börja en mening med Med och samt stava Jävlar utan D. Numera integrerat i svenska språket, vet att vi födda på 80-talet skriver så. Äldre har lärt sig lite annorlunda. Världen går framåt och vi utvecklas.

    Trist att hacka på varandra oavsett vem man gillar eller ogillar. Det borde väl alla ha lärt sig?

    Reply
    1. leona december 5, 2014 at 11:09 e m

     Samt även legalt att börja en mening med Och skulle det även stå 🙂

     Reply
  8. anna december 5, 2014 at 2:11 f m

   Vafan sitter det hela i då? Varför ödsla energi och tid på ett tv program som du anser är iqbefriat och som innehåller människor du stör dig på? Ganska korkat av dig kan jag tycka. Sen att folk har så jävla mycket åsikter om vad som är rätt/fel och det ska tyckas så jävla mycket och tydligen är det o.k att skriva gud vet vad till offentliga personer ”för dom har valt det” Ingen människa har valt att bli kränkt. Alla som har något innanför pannbenet såg igenom Calles äckliga beteende redan från början, det var inte bara Paow han var en fitta emot. Den som säger något annat saknar något uppe i hjärnkontoret. Jag läser varken bloggar eller brukar kommentera och lägga min tid och energi på det, men när folk tror att dom har rätten att sitta och skriva hur fan dom vill så kan jag inte låta bli. Hade jag varit din mamma eller pappa så hade jag skämts och jag hoppas inte deras avsikt var att uppfostra dig till att tro att man kan låta munnen glappa hur som helst bakom en skärm. Tack för mig och fuck dig och alla andra i dagens samhälle som sitter och näthatar, sopa rent framför eran egen dörr i första hand.

   Reply
 3. menime december 3, 2014 at 1:02 e m

  Du är fucking king Paow, låt dig inte tryckas ner av alla andra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sluta ALDRIG nånsin vara dig själv. Those who mind dont matter, and those who matter don’t mind.

  Vettiga människor gillar dig. Fokusera på dem.

  Reply
  1. O december 4, 2014 at 1:57 f m

   +1

   Reply
 4. Ylva december 3, 2014 at 1:51 e m

  Och där avslöjade du vem som åker ut i kvällen parcermoni 😀

  Reply
  1. R december 3, 2014 at 2:35 e m

   Hahahahahahaha

   Reply
  2. Emma december 3, 2014 at 3:51 e m

   Fast hon skrev ju att Alice åkte ut, vilket hon gjorde igår – tisdag. Hade du sett gårdagens avsnitt hade du sett det, så ingen spoiler här! 🙂

   Reply
 5. Marre december 3, 2014 at 2:32 e m

  Är ryckterna sanna att erik och du delar på 500 k i finalen ? 😉

  Reply
  1. Victoria december 3, 2014 at 9:47 e m

   Ja är nästan helt säker på att det är sant… Typ 80%

   Reply
 6. Maria december 3, 2014 at 2:35 e m

  Du är såååååå bra!! hejar på dig! 🙂

  Reply
 7. Jackie december 3, 2014 at 2:39 e m

  Calle är king som fan!

  Reply
  1. kajsa december 4, 2014 at 2:13 f m

   Calle suger kuk som fan, usch han är vidrig

   Reply
 8. Suss december 3, 2014 at 2:39 e m

  Den nya Linda Rosing …. B *^#}<$$£<^*+=

  Reply
 9. Empa december 3, 2014 at 2:44 e m

  Calle är king!

  Reply
 10. En bitch december 3, 2014 at 2:51 e m

  Ärligt paow?
  nu framstår ju du som världens fitta ?? Är de det du vill alla ska tro om dig. Vi skiter egentligen om vad som händer inne på paradise när ni är sams utanför me nu när du sitter och skriver ut sånna här saker om Calle tappar jag ALL min respekt för dig, verkligen all!
  du skulle inte ens fått va med i årets paradise, fett dåligt gjort.
  På din instagramprofil ”dont hate the player, hate the game”
  Var de inte du som va så jävla hjärtekrossad när Jeppe dissa dig i förra årets paradise eller?
  Nu är ju du exakt likadan jävla äckel. Usch på dig

  Reply
  1. M december 3, 2014 at 6:16 e m

   hon sa ju iofs när hon kom in i PH i år att hon skulle köra ett hårt spel utan känslor, som Jeppe gjorde..

   Reply
  2. O december 4, 2014 at 2:05 f m

   Men alltså, har du ens sett vad han skrivit om henne? Hon gör helt rätt i att inte låta sig tryckas ner sådär. Sen måste du väl ändå förstå att man kan framstå som en helt annan person i dokusåpor? Så det där att Paow ”framstår som värsta fittan” (tycker dock inte jag) mot ”stackars oskyldiga Calle” är ju bara förvrängt för att skapa känslor och/eller spänning hos folk.

   Reply
 11. josse december 3, 2014 at 2:55 e m

  Du är svinbra stå på dig! Låt ingen trycka ner dig! Du är en sann förebild, du är riktig och ärlig.

  Love ya!

  Reply
 12. Felicia december 3, 2014 at 2:56 e m

  Var ändå lågt av dig att kommentera på calles bild, låt han va, låt dom var kära! Så lack på människor som vill förstöra hela tiden

  Reply
 13. Albin december 3, 2014 at 2:56 e m

  Jävla dubbelmoral eller? Du har ju inga känslor där inne säger sdu och bryr dig inte och vill bara vinna men du är så himla ledsen och känner att någon utnyttjar dina känslor när du gör precis samma sak? Som du säger om du bara är där för att vinna så skulle du ju spelat med calle istället för att slampa runt precis innan final, them tactics right there! Och du säger öppet att du tänker med fittan och sen bah nääh det är taktik, yaaas sure

  Reply
  1. Milla december 4, 2014 at 12:38 e m

   Exakt min tanke. Så jävla lame. det kallas efterkonstruktion 😉

   Reply
 14. emmelie december 3, 2014 at 2:59 e m

  Hej paow varför lägger du energi och tid på att svara dom som bara ger dig skit? Jag har skrivit till dig flera gånger tidigare och jag tror både vi som diggar dig och även du själv skulle bli bra mycket gladare av att svara/skriva med dom som diggar dig istället! Todays booster <3

  Reply
 15. annie december 3, 2014 at 3:11 e m

  HEJA DIG PAOW!!!! Stöttar verkligen dig i detta! Förstår precis varför du agerar som du gör i hela Calle-Eric-dramat! Kör med Eric du, tillsammans tror jag ni kan vinna alltihop!!! Ta inte åt dig av skit du får, du är alldeles för bra för det!
  KRAM!!!!!

  Reply
 16. emelie december 3, 2014 at 3:16 e m

  Kung är du!
  Förresten, älskar håret du hade där inne!

  Reply
 17. Högg december 3, 2014 at 3:33 e m

  Glöm dock inte att utan Valle så hade du aldrig klarat dig som du hade gjort, du hade aldrig fortsatt vidare!

  Reply
 18. Anette Starby december 3, 2014 at 3:49 e m

  jag måste ta & se avsnitten för jag har inte hunnit. Det är intressant att läsa dina åsikter i efterhand om det som har hänt. Det är så roligt att se hur avundsjuka alla är på dig för att du är så bra!
  Mvh Anette

  Reply
  1. Nicole december 4, 2014 at 4:45 e m

   Haha förlåt, jag har aldrig kommenterat Paulinas blogg förut men jag känner för att berätta om för dig att jag aldrig skulle vilja byta liv med Paulina, inte ens för någon timme. Tjejen är enligt mig totalt förstörd av media och hennes Magaluftrips. Sen så skulle ingen vettig människa ha sympati för henne när man läser att hon själv kallar tjejer och folks flickvänner för horor, slampor och white trash när hon själv passar in i 2 utav 3 definitionerna. Hyckleri på hög nivå.

   Reply
 19. fittulla december 3, 2014 at 4:00 e m

  Du är en jävla fitta mot calle. Gå och kissa i en hink och häll det över dig. Snygga horbröst. Jävla äckel

  Reply
  1. Victoria december 3, 2014 at 9:49 e m

   Där tog en unge sin tid på att skriva hat igen… Om du int tkr om henne, vrf då läsa hennes blogg?

   Reply
  2. Victor december 3, 2014 at 11:59 e m

   Sök hjälp, fega stackare. Lycka till med livet med den personligheten, du behöver det <3

   Reply
  3. Trolljägaren december 4, 2014 at 9:01 f m

   Välj dina ord. Tänk på vad du säger till andra! Hade du önskat att bli bemött med samma mynt? skäms

   Reply
 20. Yoyoyonorway december 3, 2014 at 4:06 e m

  Vi i Norge heier på deg KINGPaow. WE HOPE YOU WIN THIS SHIT!!! Men det eneste du oppnår med å slenge dritt om Calli-boy er bad style. Bare fordi du mottar mye shit, betyr ikke det at du skal kaste ut like mye shit. Vi gleder oss til kveldens avsnitt, spennende! GO GO GO!!

  Reply
 21. Anonym december 3, 2014 at 4:16 e m

  Om det är spel,varför blir du då arg att Calle spelar???

  Reply
 22. erika december 3, 2014 at 4:17 e m

  hej ,
  så du menar att du kan få spela på folks känslor, men dem kan inte spela på dina? vad fan är det för något?
  och stör det dig så jävla mycket om nu calle knullar runt och har tjej samtidigt, så sök hjälp. att du ens lägger ner din tid på sånt du inte tycker om och som du sedan bara ska klaga på. väx upp lite nu! och visa att du är en förebild för visa och sitt inte och snacka skit, eftersom det verkar inte som du vet allting.

  Reply
  1. Milla december 4, 2014 at 12:39 e m

   Right on. Fattar inte heller hur fan människan tänker

   Reply
 23. Alex december 3, 2014 at 5:01 e m

  Du snackar skit calle är en goodguy!

  Reply
  1. kajsa december 4, 2014 at 2:13 f m

   Uschnej han är största skabbet och riktigt jävla efterbliven haha

   Reply
  2. filippa december 4, 2014 at 12:10 e m

   Nej calle är en mansgris, han pratar om hur tjejer ska va hit och dit men han själv får va hur grisig han vill, jävla dubbelmoral. Har önskat att den där grisen ska åka ut och äntligen. Calle är en as kass kille

   Reply
 24. Victoria december 3, 2014 at 5:14 e m

  Blir mörkrädd när jag läser vad ni människor skriver till Paulina.
  Hon har fanimej rätt att välja vem hon vill.
  Varför ska hon behöva utstå att Calle skriver en massa skit om henne, som dessutom räknas som förtal.
  Hon har rätt att försvara sig och berätta sin sida av historien.
  Gillar ni inte det, gå till Calle och kommentera istället.
  Det är inte okej att kalla någon för hemska saker, så lägg av med det.
  Hoppas du vinner skiten nu Paulina.
  Och låt aldrig någon trycka ner dig, det är dem inte värda.

  Reply
  1. Milla december 4, 2014 at 12:43 e m

   Självklart har hon rätt att välja vem hon vill, men detta handlar ju mer om att hon sprider massa skit för att förstöra för Calle (&hans relationer) och Calle reagerar (dock något som förmodligen ,som du säger, kan räknas som förtal) men du kan ju inte direkt komma och säga att paow aldrig uttryckt sig exakt lika illa om andra…….
   och det där med att hon försvarar sig är BS, för hon började skiten.
   Exakt, det är inte okej att kalla folk hemska saker så båda kanske borde be om ursäkt men den enda som gjort det hittills ärcalle… sug på den paow, man kanske ska sluta bete sig elakt?

   och jo, ta fan åt dig åt konstruktiva saker, för du hade nog blivit en bättre människa av det

   Reply
 25. Olle december 3, 2014 at 5:15 e m

  Jävla särskrivning från början till slutet.

  Reply
  1. Bells december 4, 2014 at 10:34 f m

   Fast du verkar ju inte va bättre på grammatik själv?

   Reply
 26. Mink december 3, 2014 at 5:16 e m

  Du måste vinna detta!! Fina feministsyster. Jag känner power när jag ser dig i rutan. Kram från en tant, typ. (32år;))

  Reply
 27. cissi december 3, 2014 at 5:26 e m

  Vill bara fråga varför du skriver j*vla, men fitta går bra att skriva? Makes no sense 🙂
  Och angående intelligensnivån inne på paradise, var det inte du som trodde att enhörningarna blev utrotade av spanjorerna?

  Reply
  1. alice december 3, 2014 at 9:22 e m

   för att jävla är en svordom medans fitta är ett könsord, lär dig skillnaden idiot

   Reply
 28. Louise december 3, 2014 at 5:27 e m

  Herregud vad pinsam du är!

  Reply
 29. ... december 3, 2014 at 5:30 e m

  Tycker det är synd att ni håller på såhär båda två… Gillar er båda två så sluta snacka skit om varandra nu .. Om ni har något att säga om varandra ta det då med varandra istället för skriva om det så alla ser detta skitet…

  Reply
 30. Jenny december 3, 2014 at 5:37 e m

  Du säger ju ständigt emot dig själv. Sluta smutskasta andra människor över nätet. Det känns som att du ska försöka visa dig bättre än calle, fast vi alla andra vet att så är inte fallet. Jag har gått i samma klass som calle i 3 års tid och vet att detta är en fruktansvärt snäll kille.
  Du är emot nätmobbning men du är en av de som ständigt startar det. Du sitter bakom en skärm och skriver en massa skit, undra hur tuff du är egentligen. Tönt.

  Reply
  1. Milla december 4, 2014 at 12:47 e m

   ååh, tänker exakt så! (förutom tönt, vill inte vara taskig mot folk xD)
   Hon börjar hela skiten med smutskastning/nätmobbning, HON har dubbelmoral om ”spela inte på mina känslor buhu, men jag får vara en jävla bitch mot alla andra för det ÄR ETT SPEL LOLOLOL!” och hon beter sig allmänt skitkasst fast hon lackar på att andra gör det tillbaks??? fattar inte hur hon tänker, hemskt subjektivt iallafall eftersom hon bara verkar tänka på hur hon själv blir bemött och inte hur hon bemöter andra…

   Reply
 31. John december 3, 2014 at 5:47 e m

  Den stora frågan är ju hur brudar tänker när dom ligger med B-kändisar för att dom varit med i TV? Eller vad är anledningen? Ett fenomen som endast den kvinnliga delen verkar inneha. Jag har alltid tyckt att tjejer varit det smartare könet men när dom verkar falla på rygg bara nån varit med i TV får mig att tveka…Vad beror det på? Vadan denna pinsamma handling?

  Reply
  1. Milla december 4, 2014 at 12:49 e m

   Fast, sen kollar vi på Eric i PH, han är ju som du beskriver.. RIKTIGT BESATT av att knulla med paow, han sa tillochmed att han drömt om detta sen hon var med förra året (aka hon är b-kändis och han är random svennebanan som bara MÅSTE få ligga med henne) så sluta dra ett samband mellan kön och det där, så konstigt resonerat…

   Reply
   1. John december 4, 2014 at 2:55 e m

    Fast du…nu är du väldigt naiv. Klart det finns undantag. Men du som jag vet att brudar funkar så ute på krogarna. Som besatta av att sära för snubbar som varit/är med på TV. Jag är bara nyfiken på vad anledningen är till det? Det är så pinsamt att det är skrämmande. Jag säger heller inte att alla kvinnor är så men väldigt många. Erkänn istället att det är så det fungerar för det vet alla och ge mig istället ett svar på VARFÖR ”ni” blir så sugna på att ligga med någon bara för att den har varit med på TV? Pinsamt är bara förnamnet

    Reply
    1. Nina december 4, 2014 at 6:31 e m

     Du menar som killar blir direkt de ser en tjej som är modell, oavsett hur mycket hon modellat så blir de besatta över tanken att få lägra tjejen och sen skryta till polarna. Så är det.

     Reply
     1. John december 4, 2014 at 10:22 e m

      Lite skillnad på en modell och någon som varit med i Paradise hotell, spelar hockey i allsvenskan eller varit med i Big Brother, eller hur? Förstår om en brud fastnar för en modellkille men förklara istället fenomenet med att brudar är otroligt lättraggade bara man varit med i nått skitprogram på TV? Vad beror det på? Du kan knappast påstå att det inte stämmer, eller hur? Var t.om en fotbollsspelare i Engelska ligan (Peter Crouch) som sa ”hade jag inte spelat fotboll hade jag fortfarande varit oskuld”….. Det ligger något i det. Varför blir brudar till sig av någon som är ”känd”? Framförallt från Big Brother å sådan skit. Förstår inte?

 32. Ida december 3, 2014 at 5:47 e m

  Följt din blogg i flera år och har alltid tyckt om dig men du har verkligen sjunkit i mina ögon! Känns som om du söker bråk hela tiden och kan aldrig behålla vänner. Allt som omfattar paradise hotell har medfört att allt bara faller för dig. Utan dina bittra avundsjuka inlägg och kommentarer skulle det vara frid och fröjd! Hoppas du förstår att det är DU som betett dig dåligt i situationen.
  Gör dig en tjänst, be om ursäkt och sluta hata samt förstöra för människor.

  Reply
  1. Anna december 4, 2014 at 10:07 f m

   Jag håller med dig Ida!

   Du sjunker i mina ögon också.
   Varför säljer du ut dig själv så billigt?
   Ta hand om ditt varumärke, dvs dig själv.
   Mycket kommer hända de närmaste åren, du kommer bli äldre och klokare.
   Förstör inte varumärket Paow nu. Visa att du inte bara är rebell utan har en klok insida också.

   Bryt dig loss och lycka till!

   Reply
  2. Milla december 4, 2014 at 12:52 e m

   Exakt mina tankar… (förutom att jag nte följt henne osv, men alltid haft uppfattningen om att hon är bra och vettig och iaf… normal).. blir besviken över att hon inte kan fatta att hon gjort fel och bete sig bättre och ”gör om, gör rätt” liksom..

   Reply
 33. Anna december 3, 2014 at 5:48 e m

  Du är en one-in-a-million kind of girl Paulina, du är äkta, säger vad du tycker och har common sense, som många andra i världen tyvärr inte har! Jag har alltid älskat dig, dina åsikter och din blogg. Det är nästan som om vi är soulmates eftersom nästan allt du skriver stämmer in på det jag tycker och tänker. Fortsätt så! Vi behöver mer som dig i Sverige.

  Reply
  1. Milla december 4, 2014 at 12:54 e m

   jag har alltid tyckt om paow för hon är just äkta och säger vad hon tycker, MEN jag förstår inte hur du kan känna så i detta läget. Hon började med bullshit och elakheter till calle och försökte paja hans relation, sen säger hon att calle är hemsk för det han sa som räknas som förtal (knarkkommentaren)?
   samtidigt som hon säger att han är hemsk i ph och spelar på hennes känslor medan hon själv ska få ”spela på andras känslor för det är trots allt ett spel”.. Wtf???

   Reply
 34. Karisma december 3, 2014 at 6:06 e m

  Okej en del hakar upp sig på särskrivningar men det går och läsa ändå.
  Och så kan man tänka på att de som har större bloggar kanske inte alltid har tid och skriva felfria texter för de har mycket annat runt omkring sig.

  Reply
 35. Elin december 3, 2014 at 6:26 e m

  Heja dig Paulina!

  Reply
 36. Emilia december 3, 2014 at 6:26 e m

  Du är grym! Killar får bete sig hur dom vill och blir älskade, men tjejer blir smutskastade så fort dem står upp för något. Hur behandlade inte Calle, Saga?! Och då var det hon som var tragisk och larvig trots att HAN var den sviniga. Men nejdå, då var det okej! Fyfan! Jag hejar på dig och jag hoppas att ryktena om att du vinner är sanna! Du är cool som vågar vara den du är! Hoppas du inte tar någon skit för de enda som ogillar det du har att säga är sådana som inte kan ta att tjejer inte anpassar sig efter samhällets mall! Vi tjejer behöver någon som dig som står upp för oss! Om fler var som du kanske allt hade sett annorlunda ut!

  Reply
  1. Anon december 4, 2014 at 1:44 f m

   Emilia, du har tydligen inte uppfattning hur det är att vara en kille, och när du inte vet… SÄG INGET DÅ OM DET!. Skiten har gått från båda hållen i detta program, och det är ett program som är ett ” spel”. Man får lära sig ta skit, och lära sig att ge skit. Tydligen så har det inte tagit sig vidare i din skallen utan att ” Killar får göra vad dom vill, ändå får Cred för de”, du har ingen aning. Punkt. Slut.

   Reply
   1. Emilia december 4, 2014 at 10:58 e m

    Nej, jag har ingen uppfattning om hur det är att vara kille. Hello. Men jag ser ju hur smutskastad hon blir? Det är ett spel som du säger men läs bara kommentarerna här eller på hennes insta. Blir mörkrädd. Hon blir kallad hora och fitta och äcklig för att hon kör ut en snubbe. Jag hoppas fan inte att du försvarar det? I så fall är du lika störd! INGEN ska behandlas på det sättet! Speciellt inte för en sådan jävla skitgrej?! Och killar kommer tyvärr undan med betydligt mer än tjejer… Det går inte att blunda för! Om man inte är blåst det vill säga!

    Reply
 37. Natalie december 3, 2014 at 6:41 e m

  haha likaså skriver han snapchat till mig att jag ska komma osv. ocu frågade om jag ville med på efterfest när han var i nyköping.. Och tjatade men sa nej, då gick han hem med nästa tjej

  Reply
 38. Johnny december 3, 2014 at 7:04 e m

  Paulina har gett ordet ”dumknullad” ett ansikte!

  Reply
 39. justin bieber 2000x9 december 3, 2014 at 7:09 e m

  Varför var du så dum mot Carl i PH?
  Han var ju så snäll emot dig, han ville ju endast vara din vän och gå ut med vinstpengarna med dig, kanske även kan hända att han ville latt du skulle laga lunch till honom ibland :(((

  Reply
 40. Nellie december 3, 2014 at 7:10 e m

  Usch! Du behöver verkligen psykisk hjälp. Herregud!!

  Reply
  1. emma december 4, 2014 at 2:14 f m

   Du behöver psykisk hjälp

   Reply
  2. O december 4, 2014 at 2:18 f m

   Baserat på vad? Det kanske är du som behöver hjälp när du diagnostiserar folk som psykiskt sjuka (baserat på fakta från PH)

   / en som jobbar på psyk.

   Reply
 41. nansi december 3, 2014 at 7:22 e m

  Oavsett hur tv klipper, ditt uppförande är patetiskt i alla planer.
  Du måste förstå att alla killarna vill ligga, de bryr sig inte med vem. Alla killarna vill ha en flickvän då bryr de sig om vem de väljer.
  Du bjuder på din kropp och själ så lätt och det ser ut att det är det enda du kan.
  Det är inte fel på Calle, inte fel på tv3 felet sitter hos dig som säljer sin mor för att vara kändis och saknar egen identitet, utbildning, stil.
  Ta en time out, utbilda dig.
  Tro inte jag hatar dig!

  Reply
  1. nansi december 3, 2014 at 7:26 e m

   Förresten, lika illa är det för män som är vulgära, lättfotade, okunniga, ointelligenta, outbildade. Tro inte nåt annat.

   Reply
  2. O december 4, 2014 at 2:26 f m

   Till skillnad från dig så finns det verkligen folk som diggar Paow för just den hon är. En tjej med identitet, som står för vad hon gör och som inte skäms för. Fattar du hur grymt det är? Alla hade behövt en bit av hennes självförtroende i sig själv!

   Reply
 42. Jessica december 3, 2014 at 7:31 e m

  Kör hårt Paow!
  Jag förstår inte varför personer som ovan skriver en massa elaka saker ens läser en blogg de inte är intresserade av att läsa om de nu har problem med människan bakom den. Finns tusentals andra bloggar eller webbplatser som kanske skulle intressera er mer än att ägna tid åt att kommentera med skit. Det säger mer om vilka människor ni är eller väljer att vara.

  Reply
 43. Malin december 3, 2014 at 7:56 e m

  Vaa? Vad man tydligen uppfattar programmen olika. Vad jag sett och uppfattat:
  Du och Calle höll på med varann i brist på andra, ömsesidig överenskommelse. Han säger i ett avsnitt att han vill hänga med dig under programmets gång men inte sen.

  Eric kommer in och ni attraheras av varann. Jag trodde först att du och Calle skulle fortsätta vara vänskapspartner och att du kunde börja mysa med Eric istället. Inget som helst fel med det då du inte sårar någon (Calle).

  Förstår om Calle känner sig hotad spelmässigt men absolut inte känslomässigt. Och ngt han skulle kunnat prata med dig om inte bli sur över. Jag fick varken sympatier eller irritation av detta. Varför tar folk ens någons parti i just denna fråga, jag ser verkligen inte att du gör ngt fel i just detta.

  Sen snälla kan du inte börja kommentera programmen mer? När man tittar in här är det nästan bara reklam. Hade varit så intressant att mån-ons höra din syn av varje avsnitt.

  Reply
 44. stina december 3, 2014 at 8:18 e m

  är så trött på alla killar som behandlar tjejer som egendom. bra paow!

  Reply
 45. Emma december 3, 2014 at 8:25 e m

  Tycker bara det är så tråkigt att ni tagit det så långt.. Att du polisanmäler och dylikt.. Du har ju hävdat att andra bloggare o människor knarkar på din blogg med ..

  Reply
 46. Matilda december 3, 2014 at 8:26 e m

  Fan vad härlig du är!! Har alltid tyckt att Calle verkar falsk så din bild på det hela verkar klart troligast
  Kram<3

  Reply
 47. Bakbenim december 3, 2014 at 8:31 e m

  Du är så facking falskt mot alla du säger att Calle är svartsjuk kolla på dig själv ber dig #älskacalle

  Reply
  1. emma december 4, 2014 at 2:15 f m

   #hatacalle

   Reply
 48. lotta december 3, 2014 at 8:36 e m

  Hej Paow! Undrar om man fick ha telefoner i paradise under inspelningen? eftersom att du nämnde snapchat:)

  Reply
  1. Natalie december 3, 2014 at 11:45 e m

   Det hände ju efter ph

   Reply
 49. Anonym december 3, 2014 at 8:46 e m

  Calle är legend, sluta lek så jävla mycket och väx upp förfan.

  Reply
  1. O december 4, 2014 at 2:29 f m

   Haha förvånar mig inte om det är ”kingen”/”legenden” himself som döljer sig bakom 30% av kommentarerna här inne.

   Reply
 50. Sara december 3, 2014 at 8:52 e m

  Fyfan vad jag inte gillar dig

  Reply
 51. Hemligt december 3, 2014 at 8:55 e m

  Hej! Jag är en av dom som vet att Calle inte är trogen på sina bargig. Tänker dock inte gå ut med namn för orkar inte med drama. Pusshej

  Reply
 52. Ella december 3, 2014 at 9:44 e m

  Asså kan ni inte bara bli vänner ni som var så jävla söta!!!! Vrf gjorde Calle så:( <33

  Reply
 53. Martin december 3, 2014 at 9:44 e m

  Hej. Varför är du med andra året med? Varför så är typ alla vänner och känner varandra innan ? Trodde inte man fick känna varandra innan. Är ju absolut inte rätt att få in sina vänner ju! Sen att vissa får komma tillbaka flera ggr . Och andra inte. Är ju precis som om dom vill att eric ska vinna och det igår va ju helt fel. Spelar ju ingen roll hur bra partner man har där inne. TV 3 styr vem som ska vinna. Så jävla dåligt..

  Reply
 54. Beatrice december 3, 2014 at 9:50 e m

  Fyfan detta är 1a gången jag går in och läser kommentarerna på ett inlägg och fyfan vilka idioter det finns säger åt henne att hon ska sluta skriva skit om calle att det är fittigt gjort av henne osv men vad i hela helvete håller ni på med själva då??!!! Blir så trött.. anyway gillar egentligen inte bloggar men din är så jävla skön för du spelar inte någon annan än den du är iaf och därför läser jag din!! Hoppas du vinner PH också så alla kan få bli mer avundsjuka än dom redan är;)

  Reply
 55. Elin december 3, 2014 at 10:01 e m

  Du är så fin Paulina! Stå upp för dig själv. Heja dej! ❤️❤️❤️

  Reply
 56. palla december 3, 2014 at 10:10 e m

  amen snälla du! tror du att du är en tjej som eric vill ha då eller? tror inte någon kille vill ha en tjej som du till något seriöst och långvarigt! du har stora problem. tyvärr verkar du vara för dum för att någonsin kunna fatta och skämmas över vad du håller på med. Så himla falsk och äcklig OMG. jag tycke calle var trög som började ligga sönder med dig. nä asså vet inte. tycker fett synd om calle och tycker du är weird much och usch asså. du är en sån anledning till att jag inte tycker att barn ska kolla på PH och se hur fucking retards som du beter sig. usch vad äcklig du är. FUL är du också, inte bara för jag hatar dig. men din mun?

  Reply
 57. hora december 3, 2014 at 10:16 e m

  vadfan hade inte du gjort om de kom in en tjej som calle skulle börja me? hon michaela som kom in är 10000000 miljontals gånger snyggare än dej, fan att han var så lojal och inte fucking svek dej ditt äckel.

  Reply
 58. Magda december 3, 2014 at 10:18 e m

  Du är grym tjejen ! ut med Calle ! Du och Eric ska vinna <3

  Reply
 59. Haha december 3, 2014 at 10:19 e m

  hahahaha fyfan vilken trasig tjej du är paow

  Reply
 60. Mirran december 3, 2014 at 10:33 e m

  Jag älskar dig paow du e fucking bäst! Gillar dig mer än Paula hon e falsk o leker bäst hela jävla tiden. Känns så fejk mellan Hugo o Paula helt ärligt. Ja vet att ni hade nåt speciellt men men. Du o smail gillar ja mest. Ja hade lätt gett till smail o tagit honom. Dig med du e fin som fan även innan dina tuttar. Gillar dig som person allt du skriver o Säger o de är kul att se dig i paradise:) Fuck Calle han e värsta tönten ja hatar honom hur han leker hela tiden. Håll dig till smail killar från Malmö e såååå sexiga ja döööör. Btw ja e från Kalmar också o det är en fin stad men är man härifrån hatar man alla som bor här typ. Finns inga killar här ja svär. Men ni får det säkert roligt. Tafsa på smail åt mig ja e sugen på honom 🙂

  Reply
 61. davve december 3, 2014 at 10:57 e m

  Paow.. det är bara lite märkligt att DU väldigt ofta blir ovän med folk. Du har aldrig reflekterat över att det är DU som person som får igång andra och utlöser dessa konflikter. Går ju inte en vecka utan att du berättat om diverse bråk och ovänner hit och dit.

  Reply
 62. Nahla december 3, 2014 at 11:17 e m

  DU ÄR BÄST!!! =)) Kör ditt race o skit i andra. Puuussss

  Reply
 63. E december 3, 2014 at 11:23 e m

  Alltså åh, vad upprörd jag blir Paow! Jag kollade kommentarerna på din instagram nyss och såg att äckliga snubbar kommenterat ”hora”, ”ditt enda värde är din fitta, hora” osv.. Alltså jag orkar inte! Snälla kan du inte ryta till om det? 🙁 Det är fan inte okej! Inte konstigt att det sker så mycket våldtäkter med den jävla kvinnosynen! Jag blir illamående… Kommer snart inte våga gå utanför dörren i rädslan för att stöta på någon kille som tänker så om tjejer för det är ju fler än man tror uppenbarligen. Överallt på nätet skriver killar att tjejer är horor. Vad fan har hänt med Sverige??

  Reply
  1. Erica december 5, 2014 at 4:55 f m

   hon är en jävla billig hora, men noll självrespekt eller värdighet. Hon förtjänar minst sagt titeln. Du behöver itne vara orolig

   Reply
   1. E december 5, 2014 at 12:39 e m

    Gå till en psykolog, Erica! Du är inte frisk!

    Reply
 64. Linda december 3, 2014 at 11:42 e m

  Du är grym!❤️❤️

  Reply
 65. Lisa december 4, 2014 at 12:06 f m

  Det gör ONT i mig för att du är så jävla stark. Finns fan ingen jag ser upp mer till! Du är inte den smartaste men VÄRLDEN BEHÖVER FLER SOM DIG!!! Som inte bryr dig så jävla mkt och visar att tjejer inte är ngt att leka med!! ASSÅ FKN LOVE YOU!!!! Var med vilken jävla kille du vill!? Calle gjorde ju exakt samma sak mot saga när du kom in vad fan är problemet!? Det är PARADISE HAHA!! Folk är dummmaaaa får damp. Calle ligger garanterat på alla bargig. Bor i jkpg och precis allaaaa hans gamla vänner säger att han fått största hybrisen osv uschauscha stay strong fortsätt. Du är grym

  Reply
 66. gabby december 4, 2014 at 12:20 f m

  Skit i alla otrevliga kommentarer! Förstår inte att folk har mage att skriva elaka saker när de inte alls vet om allt som händer. Det vi ser är så lite av allt, både vad som hände då samt vad som händer nu. Och även om vi skulle se allt så kan ingen annan än du förstå hur det känns för dig. Så om folk ändå fortsätter att mala på med sina elaka kommentarer så låt dem göra det för deras kommentarer betyder inget då de bygger sina åsikter på en uppfattning de fått av en extremt liten del av den verkliga situationen. Jag tycker det är extremt sorligt med människor som sitter och är elaka över internet, speciellt eftersom att de inte ens känner dig. Vad jag har sett verkar du vara skitskön, ärlig, intelligent och snygg! Fortsätt vara den du är för du är grym

  Reply
 67. paulina december 4, 2014 at 12:23 f m

  Så… du menar att du får spela på folks känslor men att andra inte får göra detsamma mot dig?.. Sån jäkla dubbelmoral från din sida. Du skriver i inlägget att Calle sagt att du inte är hans typ av tjej.. MEN var det inte du som sa EXAKT samma sak om Calle?! Att han inte alls är den sorts människa som du någonsin skulle dejta eller falla för… du säger emot dig själv.. jäkligt synd! SKÄRPNING!

  Reply
 68. nelly december 4, 2014 at 12:52 f m

  Hoppas du dör fittäckelhora.. plågsam död helst.. inte för callegerejen.. men du e så jävla vidrig och allt tviiii

  Reply
 69. psykolog december 4, 2014 at 1:06 f m

  Många människor undviker frågor som är diffusa, och dit hör talet om självkännedom. Men för paow, kan frågan bli påträngande eftersom det ofta leder till en känsla av att hon saknar en fast inre kärna och inte vet vem hon egentligen är.

  Man märker hur självförtroendet svänger mellan ytterligheter, självkontrollen sviktar och tider av självhävdelse följs av perioder med självförakt. Man kan ha mer eller mindre vettiga skäl för att försöka lära känna sig själv. Det måste t.ex. vara förnuftigt att vilja komma tillrätta med sina fel och brister. Det är alltför lätt att upptäcka att man försöker intala sig själv att man inte gjort något fel och att kritiken därför bör riktas mot andra (Calle).

  Det är uppenbarligen inte helt lätt för Paow att vara uppriktig mot sig själv. Paows ambition att se klart på sig själv kan uppenbarligen också bli problematisk. När en strävan efter självkännedom styrs av ens önskan att få bättre kontroll över sig själv.

  Paow måste istället lära känna sig själv för att lösa problem. Vi kan alla uppleva att vi har ett ”själv” som har kontroll över det vi gör och över hur vi tänker och reagerar. Om detta ”själv” inte har tillräcklig kontroll så söker vi efter orsaker. Vi ser på vår omgivning och vi granskar oss själva. Detta är så naturligt att det sker ganska automatiskt.

  Intuitivt behandlar vi vår föreställning om ”psyket” som om den vore en realitet, trots att den bara är en grov tankekonstruktion. Men det hela fungerar och vi kan därför lugnt fortsätta med våra försök att bilda oss en uppfattning om andras psyke. Mer eller mindre medvetet är vi ständigt sysselsatta med sådana gissningar: Han upplever kanske situationen så och så, tänker så och så, vill det och det och planerar nu att göra det och det. Vi försöker ”läsa” andras tankar, känslor och avsikter, och ana vad som finns bakom de fasader som andra sätter upp. Samtidigt kan andra gissa sig till vad jag själv tänker och känner, även om det bara är jag som vet vad jag verkligen upplever. Andra kan bara se indirekt, genom att lägga märke till mitt tonfall och kroppsspråk. Jag kan se mitt inre genom introspektion. Det kan ingen annan. Men vad är det då jag ser? Om jag försöker beskriva det närmare, glider det undan. Kanske också jag, trots mina direkta förnimmelser av känslor och tankar, har svårt att verkligen se något tydligt inre.

  När vi är uppslukade av det vi gör, glömmer vi ofta bort ”oss själva”. Vi upplever oss inte som individer skilda från omvärlden, utan det är som om vi och projektet är en enda organism. Vi är en del av ett sammanhang. Illusionen om två världar försvinner.
  Vi gör oss ständigt en bild av oss själva, men vi gör det tydligen inte för att hantera tillvaron mer realistiskt. Vi använder istället bilden för att göra ett så gott intryck på andra som möjligt. Bilden görs till en idealbild som vi själva ska tro på. En kraftigt förskönande självbild finner man framförallt hos människor som har högt självförtroende. Studiet av självförtroendets roll är därför av intresse.

  Med självförtroende menar man som regel en känslomässig upplevelse av hur man fungerar i kontakten med andra och i grupp. En del har en grundstämning som kan beskrivas som ett högt självförtroende. De har en känsla av säkerhet i gruppen, känner att de kontrollerar situationen, har en central position och att de kan dra med sig gruppen i olika projekt. De upplever att det är naturligt att ta ledningen och att dominera. De har en känsla av samhörighet och upplever att de är värda respekt och därför kan förvänta sig positiva reaktioner från andra. De som genomgående har ett lågt självförtroende drabbas lättare av obehag som genans och rädsla.

  Den ständiga osäkerheten åtföljs av en tillbakadragenhet och tystlåtenhet. Den som genomgående har ett högt självförtroende upplever tvärtom en säkerhet och är mindre känslig för negativa händelser. Om någon annan ifrågasätter, är det mest fel på den andre. Den som har högt självförtroende tenderar att dominera situationen och kan vara nog så okänslig för andras reaktioner. Det har publicerats mycket forskning kring fenomenet självförtroende. I den forskningen har man ofta utgått från att individens grundkänsla är något ganska konstant som inte ändras mycket över tid. Man har då bortsett från att grundkänslan, högt eller lågt självförtroende, kan variera kraftigt hos en och samma individ.

  Många kan uppleva att de under perioder har ett mycket högt självförtroende (de vill vara i centrum, vill dominera, söker sig till sällskapsliv och tar en mängd initiativ i kontakterna med andra), och att de under depressionsperioder har en besvärande social osäkerhet.

  Det flesta människor har ett självförtroende som ligger en bit över en tänkt nollpunkt. De tenderar att uppleva att de själva ligger bakom olika positiva händelser som de varit med om och att negativa händelser beror på omständigheter som de inte rått över. När en sådan illusion bara är en lätt förvanskning av verkligheten tycks den vara ganska så ändamålsenlig. Människor med mycket högt självförtroende har emellertid mer av sådana illusioner. De uppfattar sig själva som framgångsrika, kompetenta, attraktiva och begåvade på ett sätt som inte stämmer med andras uppfattning om dem.

  Deras självbild är ofta rik på innehåll, och de använder den bilden för att påverka andra, få andra att acceptera, ställa upp, böja sig. De är ofta medvetna om andras beundran, vill ha den, vill vara imponerande och ha inflytande. De har ofta en känsla av stolthet, kommer väl ihåg händelser där de känt sig uppskattade och framgångsrika, och de tolkar genomgående det som händer till sin egen fördel. De ger en orealistiskt positiv bild av sig själva och söker sig till händelser som ytterligare kan stärka den egna självkänslan.

  De drabbas sällan av en känsla av självkritik. Sin höga självkänsla kan de bevara genom att se negativa händelser som orsakade av andra eller av ren otur. Denna positiva självbild är riskabel eftersom den lätt bidrar till faktiska misslyckanden.

  Personer med högt självförtroende är ofta överoptimistiska och benägna att ta stora risker och kan därmed försätta både sig själva och andra i betydande svårigheter. Om kritik riktas mot dem försvarar de inte så sällan sin positiva självbild genom att bli aggressiva. Aggressivitet hänger sällan samman med lågt självförtroende, utan med högt. Personer med högt självförtroende är ofta arroganta och ser gärna negativa egenskaper hos andra. Människor som begår allvarliga brott har ofta högt självförtroende och uppfattar ofta sig själva som betydelsefulla, framgångsrika, beundransvärda, unika och höjda över mängden.

  Människor med lågt självförtroende tycker som regel inte illa om sig själva. En del kan visserligen känna självförakt, men majoriteten har inte en sådan negativ bild. De beskriver sig inte som värdelösa eller inkompetenta, men deras självbild är vag. De är osäkra på vilka egenskaper som egentligen kännetecknar dem. De är neutrala i sin hållning och relativt garderade. Deras uppmärksamhet är genomgående koncentrerad till tänkbara faror, som risken för att drabbas av förödmjukelse och andras förakt. De är försiktiga, räddhågade, tillbakadragna och har lättväckta känslor av skam, d.v.s. känslan av att krympa inför andras granskande blickar, en känsla av otillräcklighet och personligt misslyckande, av att vara löjlig och falsk. Självbilden blir diffus, präglad av osäkerhet och saknar detaljer. Tanken att ett lågt självförtroende är ett personlighetsdrag som inte ändras över tid är vanlig.

  De upplever en höjning av stämningsläget, känner sig säkrare, mer nyfikna och utåtriktade, öppnare i kontakten med andra, och bryr sig mindre om vad andra tycker och tänker. De har ingen upplevelse av att ha blivit någon annan, utan tycker att de nu kan ”vara sig själva.” Samtidigt tänker de mindre på hur de ter sig och hurdana de är. Frågan om vem man egentligen är bleknar bort.

  Studier av personlighetsdrag visar att de varierar hos en och samma individ mer än man ofta föreställer sig. ”Självet”, ”jaget” eller ”personlighetsdrag” är mentala konstruktioner, föreställningar som vi gör oss, som får oss att känna att vi har en fast punkt i våra försök att hantera en föränderlig tillvaro. I huvudsak är det en ändamålsenlig föreställning. Vi organiserar vår tillvaro så att våra planer, förberedelser, initierande av handlingar, sätt att agera i relationer och vår motivation till synes förankrar sig i en relativt fast punkt. Vi vill ha ett ”fast jag”, i varje fall inte plågas av en känsla av kaos.

  Vad vill man då ha? Kanske en upplevelse av att ha sammanhängande och stabila grundvärderingar, intressen, preferenser, känslomässiga reaktionsmönster.

  Reply
 70. KE december 4, 2014 at 3:15 f m

  I hate that girls watch you on TV and think it’s normal to act so slutty and then wanting to be respected.. Not only did you treat people in there the way you said Jesper from last season treated you but you only thought with your vagina this year, a year your shouldn’t have even been a part off! Stop trying to be relevant. Unfortunately there are many people on PH that make it fun to watch, so we are stuck with you…almost can’t wait for it to be done so you can go back to being a low life blogger who I STRONGLY recommend take a writing class! How you earn money by doing this is beyond me. I guess the market isn’t that demanding though! And to be honest, your the girl people fuck and then don’t care about..the girl after you is the one people end up with. Maybe take a look at that. I know you see it as ”I am popular and everyone wants me” when you watch yourself on TV but for the rest of us it looks a lot like people want you because they know you’ll spread your legs without even asking for it! Grow up, it’s embarassing! Don’t ruin people’s relationship because you don’t have anyone in your life! Xoxxo!

  Reply
 71. Adam december 4, 2014 at 3:34 f m

  Lämna killen ifred han vill inte ha nånting med dig o göra.

  Reply
 72. Linda december 4, 2014 at 9:26 f m

  Hej!
  Jag tycker att ni allihop (i PH) mer eller mindre framstår som rövhål med jämna mellanrum. Ingen av er är utan skuld. Men det är ju det som kännetecknar programmet. Det är showbiz, och jag vill bara säga att jag tycker verkligen INTE att du förtjänar så här mycket skit.

  Kom ihåg att du har folk på din sida också!
  Fortsätt stå på dig!

  Reply
 73. Matilda december 4, 2014 at 9:55 f m

  Du är så jävla bra Paow

  Reply
 74. Horolina december 4, 2014 at 11:25 f m

  Hej Horolina

  Att du kallas för svensk är bara tragiskt mot det svenska samhället.
  Har träffat dig flera gånger och jag är inte förvånad hur vackert du beter dig.
  Du är ju kändis nu, tror att hela din familj är stolt över sin berömda dotter som blir knuffad i tv

  Reply
 75. Hasse december 4, 2014 at 11:49 f m

  Du är grym! Så jävla gött att se dig som tuff tjej ta plats i rutan och inte give a hell vad någon tycker. Du är en sann förebild och jag tycker det är så himla bra att du står på dig. Tack för det! Från västkusten with love

  Reply
 76. Emmy december 4, 2014 at 11:54 f m

  Du är så jävla fantastisk Paulina! Skit i vad alla idioter säger, du är värd så mycket mer än deras skitsnack.

  Reply
 77. carro december 4, 2014 at 12:08 e m

  Visst att jagvtycler det är onödigt att dom bråkar och anmälningar och sånt men alltså shit! De ni skriver till Paulina är sjuka grejjer,undra om ni mår så mycket bättre av att skriva de ni gör och klaga på veranda grejj som händer i ph och på paulinas beslut, de hon gjorde för ett halvår sen i ett tv program som vi får se en liten del av och som klipps ihop ganska så mycket kan jag tänka mig för att göra vadå? Jo just det skapa drama och sånt som tittarna vill se. Hela erat liv måste ju handla om ph då ni blir så förbannade på paow att ni måste gå på så hårt och kalla hon äckel och allt möjligt. Fy fan blir så jävla äcklad av sånna som er. Gå och skaffa er ett liv istället och låt dom va

  Reply
 78. magda december 4, 2014 at 12:25 e m

  Hjälp. Ni som skyddar Calle, gjorde inte han EXAKT samma sak .? Han tyckte om Evelina, men ville ligga med Paow?
  Jag anser att Calles beteende är fruktansvärt. ”Jag vill knulla dig nu, men inte utanför huset, för då hade jag tänkt Evelina, eller hon den där irakiska tjejen, men Saga är heeelt sjuk”. Det enda jag har att säga om den killen är att han verkar väldigt osäker.
  Paow, jag vet att min kommentar hamnar säkert en i mängden och att du ändå missar den, men jag vill bara skriva att kör hårt och ta inte åt dig av vad inskränkta idioter skriver bakom skärmen. Jag tror de hade hoppat som fjortisar (precis som Calle gjorde) om de fått hänga med dig!! 🙂

  Reply
 79. Hannah december 4, 2014 at 1:20 e m

  Bara låt honom vara, om han och hans tjej hittar tillbaka till varandra efter allt som hänt så är väl det jättebra, och ingenting du behöver lägga dig i?
  Du framstår bara som missunnsam och elak!
  Förövrigt har jag träffat Calle mååånga gånger under åren och har aldrig uppfattat honom som någon douche eller hört honom prata om några ”straffknull” eller dylikt, det låter inte ett dugg likt honom.

  Reply
 80. P Larsson december 4, 2014 at 1:33 e m

  Så tråkigt att du smutskastar Calle så mycket. Han säger inget ont om dig vad jag läst. Slå upp att gå i försvarsställning..
  -Forskning visar att personer som lätt går i försvarsställning tar längre tid på sig att lära sig nya saker- Förklarar ett och annat..

  Reply
 81. Hh december 4, 2014 at 1:48 e m

  Jobbigt att se hur hatet svämmar in här, låt dig inte brytas ner av det! Du är stark och står alltid upp för dig själv.. önskar att jag vore lite mer som du 🙂

  Reply
 82. Mary december 4, 2014 at 2:03 e m

  Hej Paow! Brukar aldrig kommentera din blogg men jag är inte förvånad av det du skrev nu för jag tycker det märks att Calle egentligen inte alls är nån gullig svärmorsdröm som han försöker framstå som och jag tycker det var bra att du förstod att han bara försökte ta dig tillbaka för att han insåg att du skulle välja Eric framför honom. Så jag tycker att du gjorde helt rätt och jag hejar på dig!!! <3

  Reply
 83. patte december 4, 2014 at 3:18 e m

  Det ända du är värd paow det är en riktig käft smäll eller en fett spliff kanske??

  Reply
 84. Christine december 4, 2014 at 4:18 e m

  Så himla bra skrivet! Även om det inte visades så himla mycket tyckte jag det märktes att Calle var en douche. SYND att du inte fick äran att kasta ut honom själv. Men helt rätt val! Heja dig! 🙂

  Reply
 85. My december 4, 2014 at 6:36 e m

  Det är fanimej inte okej att kalla någon för hora/knarkare/pundare/blekjävel oavsett om det är sant eller inte. Man gör inte på det sättet, varken i ett blogginlägg på sms eller som en kommentar på någons sida. Det är bra att Paulina lyfter detta även om hon kanske inte är den bästa förebilden. Det är inte så kul att bli kallad hora/pundare/svennefitta och bli hotad till livet men att kalla andra personer för alla möjliga saker och önska att folk mister livet är tydligen okej. Kolla på 1_mcmxcv och kolla på paows kommentarer där. Det är ca 35 veckor sen hon kommenterat där. I närheten av då hon skrev att hon var trött på att bli kallad hora. Hon kallar denna tjejen babbe & hora bland annat. Hon skriver att hon hoppas att det skall släppas en bomb över SLs kontrollanter och att dem äckliga jävlarna förtjänar att dö. (Så dem förtjänar att dö för att dem gör sitt jobb?). Vi har ju också inlägget om att jeppe kommer gifta sig med en 15 årig hora i ett varmt land. Eller att jeppe är en psykopat. Eller hennes inlägg där hon beskriver hur hon kallat en tjej äcklig knarkhora och att hon önskar att hon kunde sluta smutsa ner hennes vackra förort. Hon lägger också ut en sms konversation där hon påstår att denna tjejen har hiv. Ja det tar inte slut. Näthat är fel, hot är fel, mobbing är fel, skällsord är fel. Varför gör du så här Paulina!?

  Reply
 86. My december 4, 2014 at 6:52 e m

  Jag tycker du skall be om ursäkt till dem du har hotat och kallat elaka saker för att starta på ett nytt papper innan du försöker lära andra som skriver skällsord och hot mot dig att det inte är okej.

  Reply
 87. My december 4, 2014 at 7:03 e m

  Det är inte okej att folk kallar dig elaka saker Paulina. Men du behöver bli en bättre förebild själv. På 1_mcmxcv finns flera elaka kommentarer från dig. Det är skrivet i närheten av då du skrev att du var trött på alla elaka kommentarer och näthat. Du skriver att du hoppas att det skall släppas en bomb över SLs kontrollanter och att dem förtjänar att dö. Ja det tar inte slut. Läser man din blogg så finns det fler exempel. Oavsett om dem elaka sakerna du skriver i din blogg är sant så ger det inte dig rättigheterna att hänga ut personer och kalla dem knarkare. Be the better person. Näthat är fel, hot är fel, mobbing är fel, skällsord är fel. Varför gör du så här Paulina!?

  Reply
 88. anna december 4, 2014 at 8:01 e m

  Jag står helt bakom dig i att du berättade sanningen om Calle. Är man någorlunda människokännare så tvivlar man inte på att det du skriver om honom är sant. MEN då tycker jag även att du kan vara lika ärlig med att du drar en lina då och då, varför blåljuga om det? Inget fel att festa till det lite ibland. Plus det är fan inte värre än alla som super sig dyngraka.

  Reply
 89. em december 4, 2014 at 9:04 e m

  Jag blir mörkrädd av alla kommentarer här…
  Hur kan man rakryggad skriva kommentarer som de ovanför?
  Snälla, PH är ett tv program, era liv går inte under för att det har vart lite drama på hotellet!
  Både Calle och Paulina är människor, de kan göra fel precis som er andra, och det betyder inte att ni har rätten att slänga ur er den ena vidriga kommentaren efter den andra. Hur gamla är ni!?

  Paulina, jag skiter totalt i vem som gjort vad, alla gör fel någon gång i livet…
  Men vad du än gör, ta inte åt dig av vad de här människorna skriver, det är så otroligt lågt och omoget gjort!

  Reply
 90. Elise december 5, 2014 at 2:03 f m

  Det måste va svårt för dig at ditt ex Hugo har kommit såhär långt med sitt liv, medan du står kvar som en liten fjortis! Ha lite självrespekt, sluta spre benen för alla som är villiga! Du kommer ångra dig den dagen du är vuxen och har egna barn! Stackarns barn!

  Reply
 91. adde december 5, 2014 at 6:57 f m

  Du är seriöst äcklig! Du borde skämmas människa så som du beteer dig! Så jäkla falsk!!!!! Du borde skämmas och har förmodligen sveriges äckligaste hjärta… Jag skäms för mänskligheten. kåta b-kändis.

  Reply
 92. Isabella december 5, 2014 at 1:11 e m

  Okej, varför skulle du hålla kvar vid Calle när han sagt att han inte vill vara med dig, att han börjat äcklas av dig osv?? KLART SOM FAN att du inte godtar det lr? Vad tänker alla dumma tittare med som ger sympati till honom i detta läge? förstår verkligen inte..
  Det är så himla bra att du är så pass stark som du är, hoppas verkligen att det stämmer och att du inte tar någon skit, för det är du inte värd någonstans.
  Alltid hållit på dig i ph men nu gör jag det fan ännu mer än innan, you go girl!

  Reply
 93. Anonym december 5, 2014 at 6:03 e m

  Jag tycker det är jävligt löjligt detta bråket gillar er båda, lägg ner bara 🙂

  Sen ni som skriver att alla killar har en speciell syn på kvinnor o vill bara att dem ska städa o knulla det förstår jag dock inte 🙂
  Tjejer har krav på killar också sen så är det inte alltid att killar ställer mest krav.
  Killar o tjejer är lika är det jag vill komma till ingen är bättre än någon.
  Sådär nu har jag fått ur några saker ur min kista, tack o bock! 🙂

  Reply
 94. Jasmine december 5, 2014 at 6:37 e m

  Så fruktansvärt trött på allt näthat! så fort en känd bloggerska skriver sina EGNA tankar och åsikter blir det ramaskri! Håll era elaka kommentarer för er själva, det var trots allt inte ni som var med i paradise, ni och jag har ingen aning om hur det egentligen var i huset! Det här är Paulinas åsikter, låt henne ha dom!

  Reply
 95. Fia december 5, 2014 at 8:03 e m

  Alltså……hjälp . Vad är det som händer i vårat samhälle? Vad är det för fel på folk? Vart kommer allt hat ifrån? Varför är det så fel att man som tjej visar sig naken eller ligger i tv när det uppenbarligen är helt okej att göra det som kille? Calle ligger ju lika mycket som Paow i tvn , eller mer egentligen eftersom han var med Saga innan och dessutom påbörjade med Evelina. Eller ta Smail för den delen som gärna doppar veken lite här och där. När killarna sprang runt naken på hotellet och slickade varandras pungar å allt vad det var , det tyckte merparten av tittarna var hur kul som helst och ville bara se mer och mer , men så fort en tjej visar lite hud så är hon direkt klassad som hora och respektlös mot sig själv. För i helvete, SKÄRP ER. Det är möjligt att Paow inte är guds bästa barn , men det är oxå något hon ALDRIG har gett sken av att vara heller. Hon står ju för vad hon gör till skillnad mot dom flesta andra.

  Jag skulle skämmas ögonen ur mig om mitt barn skrev ens i närheten av det ni skriver till Paow. Det är ju helt sjukt. Klart man kan ha olika åsikter , man kan tycka att det hon gör är fel men se då för fan till att kunna diskutera det eller framföra det på en normal nivå. Ni kallar henne för diverse skälls och könsord , att hon är en idiot och allt vad det är ….men vad säger inte det om er själva egentligen?

  Jag förstår Paow alla dar i veckan att hon hellre ville vara med Eric och ännu mer förstår jag henne när man får se och höra det Calle själv säger , att han inte vill vara med henne och att hon inte är hans typ av tjej , att han ledsnat på henne. Jag tror INGEN som inte själv varit inne på PH kan föreställa sig hur det är att vara där , vilka beslut man ska ta och vem man ska lita på. Det vi får se är ihopklippt för att det ska vara så mycket underhållning som möjligt . Jag skulle mer än gärna vilja skicka in alla dessa människor som skriver så mycket hat till andra människor , in med er bara så vi får se dels hur ni ser ut för det är ju ett favoritmoment att få klaga på hur Paow ser ut, jag vill gärna se hur ni själva ser ut. Jag vill oxå gärna se hur ni beter er i den situationen och jag vill gärna se er ta del av helt sinnesrubbade personers hat .

  Innan man går på andra människor ska man nog se till att ha jävligt rensopat framför sina egna fötter . Jag har aldrig förstått hur man kan hänga upp sig så groteskt på en person man inte ens känner eller har träffat , skaffa er en hobby istället och lägg energin på det.

  Reply
 96. For A Few Dollars More december 5, 2014 at 9:25 e m

  What you give is what you get.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *