Att ge bort något som i princip alla vill ha och behöver är alltid en lyckoträff under julgranen! Därför borde du ge bort ett vitt leende i jul till någon du tycker om.
Ålder brukar inte spela så stor roll, det kan vara till din mamma eller pappa eller syster, dom brukar bli lika glada 🙂

Har testat en helt ny tandblekning hemma från Blue Illume som är supersmidig att använda. Det är bara att klistra på en remsa på tänderna när det passar och låta den verka. Jag fick även med en tandblekningspenna som jag underhåller tandblekningen med, vilket gav mig supervita tänder!

Det brukar ta max 2 dagar efter att du beställt tills att du har den hemma 🙂

Beställ tandblekning här!

white teeth 628x363

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)
 • Basse

  Lyssna inte på haterz, du är bra som du är och vi tycker om dig! 🙂 Tycker du gör helt rätt i att tveka på Calle i veckans ph!

 • Malin

  Det där behöver jag 🙂

 • victoria

  Så jävla roligt att det är dessa färdigskrivna annonser du livnär dig på! Skrattretande 😀
  Ännu mer skrattretande är att du tar bort denna typ av kommentar. Man ser ju fyfan rakt igenom att du inte skrivit skiten utan du behöver såna annonser för att överleva, hahahaha
  Hur ser man? Din skrivstil är på dagisnivå och dessa annonser är inte :p!!!!
  PÖÖÖSS

 • S

  Vet du inte va du vill önska dig i julklapp? Massa olika tips på vad du kan önska dig men även köpa till andra i julklapp! Mamma, pappa, syrran, brorsan, pojk- och flickvän osv! Kika in och bli inspirerade<3 Även tips på snygga nyårs klänningar!! KOLLA!

  http://nattstad.se/schouhan

 • Anette Starby

  Den där tandblekningen vill jag prova för en remsa verkar mycket smidigare än en skena. Jag vill också få hem en sådan men jag får önska mig en i julklapp!
  Ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *