En segerintervju med mig!

Jag vann! Så kul. Äntligen. Så vem var den första jag berättade för om vinsten, hur mycket hörs jag och Jeppe egentligen och VAD ska jag göra med mina vinstpengar? Det kan ni läsa om i min intervju med Daniel Paris HÄR

Skärmavbild 2014-12-18 kl. 13.04.01

(Visited 55 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Sanna december 18, 2014 at 3:25 e m

  En sak jag inte förstår, är att du pratade om att Michelle inte förtjänade att vinna PH?
  Tycker du verkligen att du förtjänar det då? Med tanke på att du har varit med innan, och nej det är inte samma sak som att ha tittat på programmet för med tanke på att du har varit med innan så vet du hur man påverkas och hur det känns där inne.

  Jag fattar inte hur du kunde sitta där i huset och prata om att andra deltagare inte förtjänar att vinna när du har glidit genom hela ph utan ett enda problem eftersom alla ville slicka din röv pga ditt ”kändisskap”? Det borde du väl förstå själv, eller?

  Dessutom var du verkligen otroligt taskig mot Michelle och jag skiter i om du har bett om ursäkt för handlingar väger mer än ord och jag fattar faktiskt inte hur hon han vara din vän efter att ha hört alla vidriga grejer du sa om henne.

  Var det några personer som förtjänade att vinna så var det Freddie och Michelle, då de inte har fått några andrachanser som t.ex. Erik har (han har ju åkt ut och in hela säsongen). De var också ärligare än alla ni andra tillsammans. Men visst, du är säkert jättelycklig nu men jag tycker bara att du är ute på jävligt djupt vatten när du pratar om att du förtjänar det haha.

  Reply
 2. Laurea december 18, 2014 at 5:19 e m

  Jag tyckte det var jättekul att du vann, och det var så skönt att ingen av er släppte kulan!

  Paradise Hotel är ett spel, folk åker ut och kommer in igen och det är inget som spelarna kan rå för. Det var inte bara Erik som åkte ut och fick komma in igen, utan det hände många gånger under säsongen. Du var enligt mig den ärligaste genom hela programmet, du gick inte bakom folks ryggar utan du sa precis vad du tänkte och jag tror att du kom långt bara på det. Fortsätt så! 🙂

  Jag tycker du förtjänade en revansch och att du borde njuta ordentligt av vinsten!

  Reply
 3. sandra december 18, 2014 at 6:05 e m

  så sjukt, paow fick sin revansch å det är jag glad över ! grattis till vinsten paow å alla sluta snacka skit hon är ju underbar!!!

  Reply
 4. sandra december 18, 2014 at 6:18 e m

  glämde säga till dig paow att jag har följt dig i tre år är själv 28 men efter detta år i paradiset så har du fått många å vara sig själva ! du har fått mig att säga vad jag tycker i alla lägen tack:)du är faktiskt en otrolig männsiska 🙂 kan tänka mig att det är jobbigt med alla som skriver skit men som du själv sagt som sitter bakom sin skärm dom är ändå fega! lycka till i framtiden å hoppas du hittar någon som förtjänar dig 🙂

  Reply
 5. elise december 18, 2014 at 9:50 e m

  Har alltid tyckt om dig Paow. Men under finalen fick du mig att tycka om dig ännu mer. Du är nog den mest underbara människan. Både som man kan lita på och som står för sina ord! Ta vara på pengarna och ha kul för dom.

  Reply
 6. Johanna december 18, 2014 at 10:56 e m

  Oavsett om människor tycker att du förtjänar att vinna eller inte så var det DU som vann, det är ett spel och du spelade bäst! Njut av vinsten och skit i alla andra 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *