SVART KÄRLEK

depression_98377410

En av mina väldigt nära vänner hade en tjej som han var tillsammans med i 3 år. Den här tjejen har haft det ganska jobbigt, båda på jobbet och hur hon har haft det hemma. Min killkompis har älskat henne, ställt upp för henne och i stort sett gett upp sig själv. Dom har haft sina up and downs. Exakt som många relationer är.

Båda har gjort bort sig, men sen fick han sitt livs erbjudande som han inte kunde tacka nej till – nämligen ett jobb i USA, som han alltid har drömt om. Innan det hade dom bestämt att verkligen hålla sig till varandra, att älska varandra i nöd och lust, att börja om på ny kula. Båda var överens om det.

När hans drömjobb började närma sig började hon tvivla och berättade för honom att hon skulle känna sig ensam trots att han sa till henne gång på gång att det bara var att komma och hälsa på när hon ville, att han kunde betala hennes biljett ner.

Destruktiv som hon var så bestämde hon sig för att dra på en charterresa där hon skulle börja jobba i en bar, på ett välkänt charterställe, bara för att hon ville ”ge igen”. Han tyckte ju då självklart att det var jobbigt och klandrade sig själv för han visste att hon enbart gjorde det för att hon tyckte att det var jobbigt att han drog iväg.

Han kunde verkligen inte tacka nej till sitt drömjobb, det han slitit för i hela sitt vuxna liv. Han trodde då också att hon skulle stötta honom genom allt. Precis som dom lovat varandra innan han fick erbjudandet. Hon åkte iväg lite innan honom till det här jobbet som hon fick i charter baren och dom ringde varandra och pratade varje dag. Tills en dag. Då träffade hon en kille som hon hängde lite med. Hon ringer till sin pojkvän och säger ”jag har träffat någon annan som är så mycket bättre än dig, som kan ge mig så mycket mer. Som gör saker du aldrig gjort med mig” ”han ville bada med mig, hoppa från klippor och sola allt som jag bett dig om”.

Han har gjort allt, men nu när hon lever i sin fantasivärld så är det svårt för honom. Jag personligen tycker att han förtjänar någon bättre. Någon som kan unna honom hans framgång? Vad tycker ni?

Känner du någon som vill sluta röka? Just nu 50% rabatt på e-cigg, en perfekt julklapp!

(Visited 115 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Tess december 18, 2014 at 12:01 e m

  Håller med dig paow!
  Han förtjänar någon mycket bättre än henne!
  Man ”ger” inte igen på någon som får sitt livs chans utan glädjs med den

  Reply
 2. Kärlek december 18, 2014 at 12:19 e m

  Om en kille inte ens vill bada med mig eller sola med mig eller göra såna enkla, små saker så hade jag inte ens tittat åt hans håll. Tjejen ska såklart stå på sig här. Klart man unnar sin partner framgång, inge snack om saken. Men det låter som du undanhåller en del och att han inte verkar vara en toppen kille. Hon kanske inte är en toppen tjej heller, och de kanske helt enkelt inte passar ihop. ”Båda har gjort bort sig” låter som att du menar att de varit otrogna och svikit varandra och då är det ju absolut inget att hålla kvar vid.

  Reply
 3. Isabelle december 18, 2014 at 12:50 e m

  Det är en svår fråga. Tycker att är mycket mer än svart på vit, eftersom man vet aldrig vad som försegår i andra människors tankar ibland. Vad har hon för livsmål och önskningar? Skulle kunna tänka mig att efter tre år kanske man skulle bli förstörd av att ens partner ska flytta till ett land så långt borta, vem vet vad hon tycker och tänker och hur deras relation verkligen har sett ut. Verkar som hon kanske är förvirrad och känner sig ”fångad” och behöver vara fri. Kanske är frihet precis vad hon behöver? Så kände iallafall jag efter 4 års förhållande, att jag behövde uppleva saker och att min partner bromsade mig totalt. Hoppas att de båda mår bra och är lyckliga i vilket fall som helst. Grattis till vinsten också, du förtjänade det verkligen! Kram

  Reply
 4. Jasmine december 18, 2014 at 3:24 e m

  Han förtjänar någon bättre helt klart. När hon kommer hem från barjobbet och den värsta chocken lagt sig så tror jag dock att hon ändrar sig igen…lite sent då

  Reply
 5. Cecilia december 18, 2014 at 3:50 e m

  Du pratar om dig själv

  Reply
  1. Ervin december 18, 2014 at 7:48 e m

   Ja

   Reply
   1. Caroline december 19, 2014 at 1:11 f m

    Jag tycker att du ska satsa på din Uppsala-pojke. Det är en försvarsmekanism att fly och känna att man vill såra den andra mer än vad man sårats själv. Mänskligt. Normalt. Inte jättemoget men vem fan är det när ens hjärta krossas. Om intresset ändå är att resa och bo i varmt land, vad passar inte bättre då än ett härligt USA. Go for it! Funkar det inte kan ju nästa resa bli charter och andra liknande bedövningssätt 🙂

    Reply
 6. jhs december 18, 2014 at 8:10 e m

  Vad andra förtjänar är upp till var och en precis som de är upp till dig, vad du förtjänar! Ingen mer en du kan ta ett sådant beslut. Att lägga de i någon annans händer är som att bädda för olycka. Våga, vad finns att förlora? Krossade hjärtan. Inga hjärtan släpper in ljus så bra som de med sprickor. Kram

  Reply
 7. ExklusivaMoi december 18, 2014 at 9:52 e m

  Ehhh första tanken när jag läste ”det hon sa” till han var bara…fuck you, hon kan stoppa upp något där det är varmt, fuktigt och luktar illa ffs! Sånt där är jag lika kallsinnigt som flytande kväve…
  Faaast sen så känns det lite mer än svart och vitt utan ganska så mycket gråzoner i detta ;O… det jag själv personligen har lärt mig i mitt liv är att ”den ende som verkligen sätter käppen i hjulet är en själv!!”- sen får var å en tolka och finna det svar som passar en sj! Ta hand om dig och GRATTIS till vinsten =)…GOTT NYTT jävla ÅR ffs!

  Reply
 8. sofia december 19, 2014 at 8:56 f m

  hon ska stå på sig! Om han nu är så bra kan han väl hitta nån annan

  Reply
 9. Emelie december 19, 2014 at 1:14 e m

  Hade jag älskat killen, vilket jag antagligen skulle ha gjort om jag var ihop med honom, så hade jag flyttat med honom. Men det där känns ju inte som riktig kärlek, för då hade hon inte gjort som hon gjorde och då var det nog lika bra att hon gjorde som hon gjorde så att båda kan gå vidare till någonting riktigt!

  Reply
 10. Prinsessan december 23, 2014 at 10:29 e m

  Fint hur du stöttar din vän, raring. Men så många förhållande som du krossat är det väl lite underligt att du av alla skriver detta inlägget? Ibland för att sona sina egna misstag, borde man inte bara skjuta över dem på andra utan kanske börja med att handskas med dem själv. Jag önskar dig all lycka! Och jag tycker faktiskt synd om dig. God jul Paulina.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *