Firade Jasse igår!

Igår firade vi Jasse som fyllt år! Min älskling! Så kul att vi är i final tillsammans i PH och hon är en underbar tjej! Var på middag på Amba och sen så blev det en liten vända vidare till andra ställen. Såg ni Nyhetsmorgon imorse när jag var med och pratade om mina operationer? Tycker forskaren hade massa intressanta saker att berätta och ideal och hetsen i samhället som jag tycker att alla borde ta del av. Ska hitta klippet sen och lägga ut det här så ni kan se också. Viktigt!

10867051_10154934319185075_584430690_n

Jag och min älskade Paris igår! Fucking love you! Bild: Stureplan.se

(Visited 41 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Klara december 14, 2014 at 2:34 e m

  Hej,
  Jag såg på tv4 imorse och har fått en helt ny och så väldigt mkt mer positiv bild av dig. Du kändes så vuxen och mogen! Ville bara säga det. Ha det bra 🙂

  Reply
  1. viktoria december 14, 2014 at 7:28 e m

   verkligen! känns jätte bra att du tar upp det här i din blogg, tror det främst är viktigt för alla dina unga läsare.

   Reply
 2. Giulia december 14, 2014 at 2:42 e m

  kan du länka den videon du är med i nyhetsmorgon? vill jätte gärna se den 🙂

  Reply
 3. Dixi Wonderland december 14, 2014 at 4:06 e m

  Såg precis klippet från när du var med i Nyhetsmorgon och du verkar vara en så fin människa! Det gör ont i mig att höra att att du mått dåligt av ditt utseende för jag lovar dig, din personlighet är helt underbar och vem fan bryr sig om man råkar ha lite snea tänder? Jag vet att de inte är lätt att stå emot när det inte är en person som skriver något elakt utan 50 st och man står där ensam och får ta emot smällarna men du verkar vara en så fin person och så brutalt ärlig! Du duger precis som du är Paulina. Du har en stor chans att göra något riktigt bra med din blogg, ta den chansen för det finns så många som ser upp till dig. Vill du operera dig så gör de för att du vill de och inte ”bara för att jag kan” eller för att du känner krav. Du verkar vara en grym tjej, stå på dig 🙂

  Reply
 4. Lollokitty december 14, 2014 at 9:54 e m

  Såg det med.
  Hoppas bara att du är såpass mogen som du ville framstå.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *