37 Comments

 1. Fru & Herr december 14, 2014 at 4:29 e m

  Du gjorde väldigt bra ifrån dig tycker jag. Bra initiativ från dig med kopplingen mellan forskare-bloggare/instaprofiler, vore toppen om du gjorde något av det!

  Reply
 2. Marie december 14, 2014 at 4:34 e m

  Så jäkla bra! Som han sa, alla måste ta sitt sociala ansvar och det har du verkligen gjort, you go Paow! 🙂

  Reply
 3. Minkan december 14, 2014 at 4:36 e m

  Hej!
  Ville egentligen säga, så du vet, att det finns ett stort stöd för dig bland aktiva feminister. Vi är många som har fått upp ögonen för dig. Det känns som att du har en stor vilja att fightas för alla tjejer där ute. Det faktum att du får så skrämmande mycket skit i sociala medier är ett stort bevis för vilket unket och ojämställt samhälle vi lever i. Orkar du så kör på! Behöver du back up, så hör av dig. Kram

  Reply
 4. katja december 14, 2014 at 5:18 e m

  Vad bra du var i tv. Rakt och ärligt!

  Reply
 5. hakkan december 14, 2014 at 5:19 e m

  går det att ta bort bröstförstoringen

  Reply
 6. h december 14, 2014 at 5:20 e m

  Vad fin du är och vilken fin idé!

  Reply
 7. Nathalie december 14, 2014 at 5:23 e m

  Riktigt bra! :)♥

  Reply
 8. annelie december 14, 2014 at 5:43 e m

  du är ju bara så gullig! blev rörd!

  Reply
 9. Andreas december 14, 2014 at 6:27 e m

  Grym du är tjejen

  Reply
 10. J december 14, 2014 at 6:35 e m

  Skit bra inslag .
  Vi vet ju mycket väl
  Vad Som påverkar oss .
  Dom största bovarna är ju media , mode , reklam inbakade ingen grupp med resten utav utseende påverkande media . Och även då människor , människor så som mobbning och andra som lätt kan trycka ner dig . Vi lever i en fruktansvärd värld men det finns något som kallas domino effekten . Börjar en så börjar nästa , good viber good vibes . Självklart kan det var svårt att älska och acceptera sig själv vart i livet du än varit eller är just nu. Men det går om man vill .

  Reply
 11. Johanna Gojam december 14, 2014 at 6:44 e m

  Hej Paulina! Jag skickade till dig på kontakt sidan för ungefär 2 veckor sedan, börjar bli lite bråttom så skulle verkligen uppskatta om du svarade så fort som möjligt! Såg dig imorse, du var så himla bra och håller verkligen med dig! Kram 🙂

  Reply
 12. maria december 14, 2014 at 7:02 e m

  Fan vad duktig och stark du är!!

  Reply
 13. M december 14, 2014 at 7:02 e m

  Grym bra Paulina! Fortsätt i den här riktningen så ska du se att du drar med dig en hel drös att tänka sundare om sig själva! 🙂

  Reply
 14. Elin december 14, 2014 at 7:09 e m

  Så bra inslag! Din idé på slutet fick mig typ att börja rysa när jag tänkte på vilken stor makt ni bloggare har och vilken enorm skillnad ni skulle kunna göra! Gå ihop och utnyttja er position som makthavare och opinionsbildare och utmana synen på hur unga ska se ut! Du är stark Paulina och en grym förebild!

  Reply
 15. Olivia december 14, 2014 at 7:15 e m

  Hej!
  Måste säga att jag blev imponerad av din insats på tv imorse! Mycket bra Paulina och jag hoppas du fortsätter i samma riktning:)! Riktigt bra att det uppmärksammas och att en person som du(som är så nära allt detta) engagerar dig! Keep up the good work!

  Reply
 16. Lollo december 14, 2014 at 7:20 e m

  Jag tyckte du hade rätt i det du sa om strong is the new skinny. Hörde bara att forskaren inte höll med, eftersom det idealet går ut på att kroppen ska må bra sen satte jag igång dammsugaren.

  Men jag tycker du hade rätt, för grejen är att det är en jättetrend att vara vältränad, men det viktiga är inte en stark och frisk kropp utan just att hur den starka kroppen ser ut (smal). Större människor kan också vara vältränade men det är ett sånt shamande på dem oavsett hur starka de är.

  Reply
 17. m december 14, 2014 at 7:40 e m

  Gumsan! <3

  Reply
 18. Hm december 14, 2014 at 8:01 e m

  Jättebra, du kan ju börja med annonsen du har på bloggen nu…

  Reply
 19. Kärlek december 14, 2014 at 8:25 e m

  Wow vilken insats! Jag tycker du gjorde det här super bra! Du var så fin i videon, naturlig, utan löshår och med en vanlig tröja bara. Det är DEN här Paulina vi saknar! Du kom med bra svar och hade en god tanke och ide. Tro på dig själv, du kan om du vill! Du är jättebra. Du är kreativ och kommer med bra saker, du är en smart och fin tjej. Det är bara att du själv tror på det och kör! Allt kan inte bli rätt hela tiden, men sånt är livet, fortsätt bara köra.

  Reply
 20. Felicia december 14, 2014 at 8:30 e m

  Riktigt bra! 🙂

  Reply
 21. Modevärlden december 14, 2014 at 8:58 e m

  Jätte BRA! Så härligt äkta!!!

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag. Mina senaste outfits och bilder på vårt nya soffbord i marmor och mässing.

  Kram Johanna

  Reply
 22. Jonnaa december 14, 2014 at 9:22 e m

  Tycker du är grym ! Din öppenhet , din syn på sex o kvinnors värde ! Så BRA. Du är en förebild Paulina ! All den kritik du får visar än en gång att vi lever i ett patriarkat där det inte är ok för en tjej att ligga o va öppen med det. Du är modig ! Och snygg som satan! PUSS

  Reply
 23. Amanda december 14, 2014 at 9:43 e m

  Bästa jag sett!!

  Reply
 24. Ellen december 14, 2014 at 9:48 e m

  Tyckte att det du sa var jättebra! Sjukt viktigt ämne. Du sa att det var svårt att vara en bra förebild som inte pressar de som följer dig men genom att medverka i det här programmet blev du verkligen en bra förebild!! You go girl!

  Reply
 25. Anonym december 14, 2014 at 10:00 e m

  Hej, skulle bli glad om någon ville ta en titt på min diktblogg 🙂 Startade den nyligen och det skulle vara kul om någon ville kolla in och kanske lämna en kommentar!
  http://enpoetstankar.blogg.se

  Reply
 26. Neta december 14, 2014 at 10:03 e m

  Jag tyckte du gjorde jättebra ifrån dig! 🙂 Intressant intervju.

  Reply
 27. Linda december 14, 2014 at 10:43 e m

  jätte bra sagt.

  Reply
 28. lilla S december 14, 2014 at 11:17 e m

  Det skulle vara spännande att se ett sånt samarbete, och det skulle förmodligen göra stor skillnad för både läsarna och bloggarna själva. Att få samarbeta med forskare och få mer inblick i sin egen värld ur ett annat perspektiv, och vad det kan leda till. Som du säger, det är svårt att se det själv när man lever och är uppvuxen i det.

  Reply
 29. Rebecca december 15, 2014 at 12:36 f m

  (Y)

  Reply
 30. Mad december 15, 2014 at 7:21 e m

  Suverän insats och skönt att fler vågar ge sig ut i debatten. Behövs fler kändisar som tar upp detta ämne!
  Rekommenderar också för alla som vill att gå in på ladydahmer.se och läsa om hennes syn på vårt kroppsideal och hur det kan vara om man är tjock.

  Reply
 31. Alexii december 15, 2014 at 7:25 e m

  Imponerande insats du gjorde där!
  Konstigt att läkaren inte sa till dig vilka komplikationer/bieffekter det kan bli av en bröstförstoring, det gjorde min läkare innan operation. Visst så är det inte samma känsla i dom nu som innan och bröstvårtorna är i värld för sig. Men samtidigt så kan känseln komma tillbaka. Sedan tror jag att det blir bättre med dom så att de kan studsa när man springer/hoppar osv. Man får skaffa en bra sportbh som håller melonerna på plats =D Tar du ut implantaten så lär du ändå ha snygga bröst!

  // http://www.alexii.se

  Reply
 32. michelle mariolina december 15, 2014 at 8:06 e m

  Wow vad grym du var när du pratade i nyhetsmorgon! <3

  Reply
 33. Sanna december 15, 2014 at 9:34 e m

  Jätteviktigt samtalsämne, tack för att du uppmärksammar!

  Reply
 34. Lollo december 16, 2014 at 9:05 e m

  Instämmer med typ alla föregående talare! Du gjorde en jättebra insats och kändes ärlig och genuin och jag tycker att det är ett väldigt viktigt ämne. Visst kan du som stor bloggerska nå ut till många (gillade den idén du droppade, hoppas forskaren nappade på den!) men samtidigt bär vi ALLA ett ansvar för hur vi lever, hur vi kommenterar varandras utseende/kroppar och vilka val vi gör. Men TILLSAMMANS tror/hoppas jag en annan värld är möjlig. Där utseendehetsen inte är så utbredd och framförallt: inte skapar så mycket nedstämdhet/depression/ångest hos unga (eller äldre för den delen) tjejer och killar! Och slippa känna att de måste förändra sitt utseende för att duga/känna sig fina och värdefulla!

  Reply
 35. Jenny december 18, 2014 at 2:38 f m

  Skitbra att du var med och snackade och jag hoppas du och flera bloggare kan ta tag i detta och kämpa för detta nu! Heja! 🙂
  Och grattis till vinsten i PH.

  Reply
 36. Sofia december 20, 2014 at 2:20 e m

  Jag blev så otroligt glad när jag såg detta trots att det är ett sådant tungt och ledsamt ämne. Jag hoppas att du känner att du orkar/vill vara med i framkant för att stoppa utseendehetsen! Jag hoppas även att andra stor som små bloggare hakar på!
  Massor av kramar <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *