Idag var jag uppe med tuppen för en rad intervjuer. Först var jag och Jasse hos Markoolio och gänget på rix morgonzoo sen hann jag med en intervju för Expressen och lite Nrj radio 🙂

Var så trött efteråt så tog en liten powernap sedan kom Rosanna hit med sina grymma tjejkompisar som har spraytannat mig och fixat mina och Erics systers fransar 🙂 weiii så skönt med hemmalyx istället för att besöka en Salong!

Tjejerna på SprayTanExpress kommer hem till er och gör er bruna och det finns massvis med olika nyanser. Jag valde nummer 12 och det ser ut som om jag precis kommit hem från en säsong på Mallis hehe! Ni kan boka en tid på [email protected] eller ringa +46 73-950 83 19 🙂

IMG_0176.JPG

IMG_0205.JPG

IMG_0171.JPG

IMG_0207.JPG

IMG_0206.JPG

IMG_0167.JPG

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *