Det är ett TV-program. OBS PARADISE HOTEL INLÄGGET

Jag känner inte för att blogga och jag har slutat följa alla på Instagram och tagit bort TWITTER appen på min telefon. Jag orkar faktiskt inte mer med hat angående Paradise Hotel. Jag är bitter på internet, men jag är glad i vanliga fall. Så sorry för att jag bitter i mina inlägg.

T.ex. som i  avsnittet i måndags. Jag har blivit kallad både det enda och det andra. Att jag ”borde offrat min plats för att Saga skulle få vara kvar” och ”att jag var falsk som hjälpte till att köra ut henne”.. Snälla kan ni inte bara chilla med det hatet. Saga försökte ju göra EXAKT likadant mot mig. Gör det inte hennes falsk då?

I slutet så handlade det om att äta eller ätas, och ja. Jag valde att äta istället för att bli uppäten. Sorry för att jag tänkte på mig själv. Om ni sen tänker efter, varför hade jag fler människor på min sida än vad Saga hade? Jo för att jag inte gick runt och gnällde, bråkade och hade dubbelmoral exat hela tiden. Därför var jag mer omtyckt och det blev jag som fick vara kvar. Nu är det inget personligt mot Saga i dagsläget. Men där inne. Ja. Hon kunde kallas oss äckliga för att hon åkte ut. Men det är ett spel där över 27 människor åkt ut, så nej, var inte arg på mig för det. Man tycker om alla där inne, men dom man tycker om mest prioriterar man först. Jag har känt Jasmine sen jag var 17 år gammal. Det blir så då.

”Du har haft din chans förra året” och ”du förtjänar det inte” .. Vet ni varför jag fick vara med igen i Paradise hotel?  För att jag gör bra TV. Det är det enda det handlar om. Därför får jag vara med. Och ja, jag kan spelet. Det handlar ändå om känslor och det är ungefär som satt säga att man inte hade fått kolla på Paradise innan för då ”lär du dig spelet”…

Sen också så undrar jag om haters som kolla på programmet är bipolära eller bara dumma i huvudet? Ena sekunden så förtjänar Smail att vinna eftersom att han spelar bra för att det är ett spel och nästa sekunden så förtjänar Calle&Michelle att vinna för att dom har ”goda hjärtan”. Hur ska ni ha det

Sluta sluta sluta. Jag står i finalen för att jag ska spela. Och dessutom med en av mina bästa vänner i hela världen. Det är det bästa som kunde hända. Sluta grina nu.

(Visited 61 times, 1 visits today)

60 Comments

 1. Ida december 17, 2014 at 1:25 e m

  Kör din grej o strunta i alla avundsjuka personer! 🙂

  Reply
 2. Elena december 17, 2014 at 2:02 e m

  Du är stark! Strunta i dom… 🙂 du är en bra förebild!

  Reply
 3. Linda december 17, 2014 at 2:07 e m

  Var inte bitter.
  Du gör bra TV! Du verkar störtskön! Jag hejjar på dig!

  Reply
 4. jennifer december 17, 2014 at 2:16 e m

  Sluta förklara dig , för det behöver du inte göra.
  Det är ju ett spel från första början och någon MÅSTE ju åka ut endå! Så bittra människor som blir arga över sånt har ju inget liv.

  Reply
 5. Sara december 17, 2014 at 2:25 e m

  Du är awesome & Paradise hotel är inget utan dig!
  Dessutom verkar du vara en störtskön flippad människa! Hade lätt velat hänga med dig! Se nu till att vinn hela kalaset!
  Puss & kram skumbanan.

  Reply
 6. Johanna december 17, 2014 at 2:29 e m

  Du är klockren. Förstår inte varför folk gnäller. Du levererar grym tv, säger vad du tycker, vågar stå för dina åsikter och verkar jävligt ärlig. Folk gnäller bara för att det inte händer något mer spännande i deras eget liv. Tycker du och Jasmin varit de bästa den här säsongen, ultimat vore om ni kunde vinna tillsammans och dumpa killarna!

  Reply
 7. Mimmi december 17, 2014 at 2:33 e m

  Gör bra tv?? Öhh kommer du inte ihåg förra årets paradise hotel när du var tystast i huset?

  Reply
 8. Elin december 17, 2014 at 2:42 e m

  Jag bara känner att jag måste skriva, jag tycker så synd om dig för det du får utstå just nu. Calles sa rakt ut att han inte vill ha dig för att du gillar att visa dina tuttar m.m. Vem fan är han att ha ensamrätt på dig när han inte har känslor för dig?
  Jag showade också mina tuttar när jag gjort mina, man är ju så jävla nöjd!
  Stå på dig paow, du ska köra ditt race och vara dig själv! <3

  Reply
 9. maja december 17, 2014 at 2:44 e m

  Hur anser du att du gör bra tv? Jag gillar dig och så men det enda du gör på ph är att ligga. Du bjuder inte på dig själv som alla andra, eller så har de klippt ihop dig så. Men om du nu gör bra tv så bord det vara bra på tvn. För just nu ligge rdu bara och pratar om att vara kåt. missuppfatta inte mig, men jag vill verkligen veta vad du anser är ” att göra bra tv”

  Reply
 10. Nathalie december 17, 2014 at 2:51 e m

  Du är en grym spelare. Det är så i alla dokusåpor, farmen mm Man spelar ett spel och det vet alla som är med i programmen och då är det ju inte personligt. Alla har gjort så i alla säsonger av olika dokusåpor, man bildar en pakt och när det krisar så hör man det som är bäst för sig själv eller den som man spelar med. Det är nog ganska sällan man verkligen spelar med mer än en. Du är en bra spelare och du är en bra tv-personlighet

  Reply
 11. Felicia december 17, 2014 at 3:19 e m

  Du är grym i tv. Blir sjukt irriterad på folk som skriver kommentarer om att du inte gör bra tv eller att du är falsk eller äcklig eller nå. Vafan ändras ditt jävla liv för att Paulina ligger i tv? Nä. + de är ett jävla spel! Ett tv-program de handlar inte om att man ska finna kärleken eller vara god hjärtat de handlar om att spela ett spel och vinna. Äta eller ätas, de ska vara drama, bråk ,folk som ligger annars hade ju fan ingen sett på de.
  Paulina du är så jävla rolig och gillar att se dig i tv rutan samt älskar att läsa din blogg. Du är grym oavsett vem eller hur eller vars du har sex 🙂 keep on going!

  Reply
 12. Elin december 17, 2014 at 3:19 e m

  efter att ha följt både förra och denna säsong av ph slaviskt så håller jag med dig. det är ett spel, alla är där för att vinna inte för att vara snälla och offra sina platser för någon annan. du spelar spelet! jag är så trööööööött på saga!!! hon om någon är ju den falskaste där inne, och vem är hon att gå runt att säga att alla är äckliga och allt vad ni nu är. hon är bara en dramaqueen. heja paow och erik!!!!!!!!

  Reply
 13. Sanna december 17, 2014 at 3:23 e m

  Att du gör bra tv… eh ja det gör du! av den anledningen att alla vill se er bli aspackade, göra bort er och ligga på fyllan, och du är den som bjuder mest och öppet på det. Orsaken till att folk vill se sådant är för att man kan känna sig lite mer lyckad och lite mer vettig själv, och på nåt sätt njuter man därför av att se vilsna ungdomar som du göra bort er där man vet att chansen att ni senare i livet undrar vad ni egentligen höll på med där inne är ganska stor. Tv bolaget utnyttjar dig för att du är lätt att få i säng, och det är okej för dig, bara det gör bra TV och du tjänar pengar (?). Men i det stora hela är det egentligen bara sorgligt och näst intill vidrigt men du skriver det som att det ska framstå som något bra, att du gör ”bra” tv. DU bidrar ju till att samhället formas som det gör med alla skönhetsideal och att unga tjejer tror att det är så man ska bete sig för att bli någon, att vara lättfotad och därmed bli utnyttjad, för det visas ju vara ”okej”. Att många killar sliskar sig och skriver respektlösa kommentarer på dina bilder och inte ser dig som något annat än en knulldocka gör dig arg och ledsen, men det är ditt eget fel eftersom du till hela sverige sänder ut signaler att det är OKEJ genom ditt beteende. Varje gång du får kritik för att du är lätt och ”slampig” försvarar dig med samma gamla tjat om att att du bara lever livet, du är ärlig, du ångrar inget blablabla. Är det så man lever livet, menar du? Det är så genomskinligt att du egentligen inte mår bra av hela din livssituation även om du vissa gånger påpekar hur lyxigt du har det som blir erbjuden gratisgrejer och får publicitet, men förutom det? Vad har du för värdefullt i ditt liv och vad lever du för? Jag baserar detta på att du själv i deppiga dagar sitter och skriver inlägg på det som hela ditt ytliga liv kretsar kring – bloggen. Du går ut med hur snett allt gått i ditt liv och hur mycket skit du varit med om, att du inte alls mår bra av att ha sex med massa snubbar utan att det blir som en slags bekräftelse du behöver tillslut. Du menar att du opererar dig och ändrar på din kropp för din egen skull ”för att du kan” (också världens sämsta försvar) men samtidigt sitter du o säger i tv att samhället format dig så för att du lever och alltid levt i det. Ser du dubbelmoralen? Du är med och för detta utseendefix vidare, men ändå säger du att du inte mår bra i det hela. Vad tror du dina barn kommer göra då och resten i nästa generation? Säger inte att världen hänger på dig, MEN du är en av de som sett baksidan med ett ytligt liv och utseendefixering och vad de gör med människor, hur de och du mår, men ändå är du likadan själv. Varför?

  Reply
  1. Sofie december 17, 2014 at 4:43 e m

   Herregud! På vilket sätt påverkar paow att vi i dagens samhälle bara ser kvinnan som ett objekt? Det är ju himla bra att Paulina står upp för att det är hälsosamt att även tjejer ska få ligga när de är kåta! Hur kan det vara så provocerande för dig att Paulina har ett bra sexliv? Hade du klagat lika mycket på Smail eller Kian? De pratar och ligger lika mycket som Paulina i Ph. Låt kvinnan ligga i tv om hon är sugen på det!

   Reply
  2. Therese december 17, 2014 at 8:00 e m

   Jag håller med dig! Dagens sanning, lätt.

   Reply
  3. Aurora december 17, 2014 at 8:08 e m

   Men what the fuck babblar du om? Sanna snälla tänk längre, är det du som går i paulinas skor? Nej. Ja självklart så har du rätt till att skriva en åsikt, men helt jävla seriöst vad hände med att calle hade lika mycket sex som paulina då? varför skriver inte du till honom om hur vidrig han är som får andra bakom tvn att se på honom som en knulldocka osv? och smail som sa om att han har legat med 300 brudar? alla där inne har sagt i början om att det kommer att bli mycket ligg där inne osv… men så vänder du dig mot tjejerna som har legat? men fett chill för killarna alltså? TÄNK fucking längre istället för att sänka oss kvinnor på det viset Sanna, för killarna på PH visade däremot mycket mer skinn än vad tjejerna gjorde. Men blir man kåt så blir man, du ska inte ens bry dig egentligen så länge du tar hand om ditt egna liv. kvinnor har lika mycket rätt att ha samlag som killarna kvittar ifall man gör det publicerat eller inte, så länge man är frisk och mår bra av det. människor som DIG gör så att folk inte slutar med att döma andras liv bara så att du är medveten om det. Trevlig kväll! 🙂

   Reply
  4. Jo december 17, 2014 at 8:49 e m

   Men gud, du är ju helt tokig. Givetvis är det inte Paows fel hur samhället eller idealen ser ut. Inte heller att hon blir behandlad illa.

   Du är bara en sorglig produkt av patriarkatet som inte förstått att även kvinnor har rätt till sin sexualitet. Sitter du och skriver lika mycket skit till männen som är med i PH? Du vet, de är kåta och ligger också.

   Reply
  5. Therese december 17, 2014 at 10:56 e m

   Det som Sanna skriver är ett riktigt bra och sunt resonemang.
   Ni andra kanske kommer förstå när ni blir större (läs vuxna, eller mer bildade om ni så vill.)

   Reply
  6. Anna december 18, 2014 at 2:02 f m

   Kom ihåg att alla tittar inte för att de ser ner på människor som Paow. Jag tror minst lika många tittar för att de tycker att Paow och de andra är härliga människor som bjuder på sig själva. Bara för att du ser ner på människor så betyder det inte att alla andra också gör det.

   Reply
  7. Majsan december 18, 2014 at 3:10 e m

   Håller med Sanna. Bra program, ja om du varit i en porrfilm kanske. Äckligt, synd du var med

   Reply
 14. Sara december 17, 2014 at 3:37 e m

  Hahaha ”pogram”. Program gumman 🙂

  Reply
 15. Anna december 17, 2014 at 3:43 e m

  Asså, damn girl! Du är så jävla cool! Skit bara i allt, det finns så mycket du gör bra! Du verkar vara en grym tjej. Och vilken skillnad det är att se dig på tv eller bara höra om dig eller läsa din blogg. En stencool tjej vi sett på TV. Så mycket energi runt dig, bara en sådan skön atmosfär verkar du ha! Och bra tv gör du absolut, förra säsongen fastnade jag för dig och Samir, ni var coola personer som stack ut och gjorde er grej. I år följde jag bara de avsnitt av Paradise Hotel som du är med i. Det är du om gör det! Fantastiskt du är Paow! Verkar verkligen vara så stencool, önskar alla kunde se det bara!! KRAM

  Reply
 16. Andreatherese december 17, 2014 at 3:49 e m

  Bra skriver paulina , förstår att du får mycket skit , men keep going!

  Reply
 17. anonym december 17, 2014 at 4:01 e m

  Jag hejar på dig, och tycker du är jävligt skön.. Eller snarare jag gjorde.

  Man är inte elak för att man är bipolär, är man elak och beter sig illa mot folk så är det något annat som är fel.

  Tänk på de som är bipolär som läser detta, de blir säkert jätteledsena och besvikna på att en så stor förebild som du skriver ut på din blogg att det är något fel på dem.

  Reply
 18. Pamela december 17, 2014 at 4:18 e m

  Helt rätt det du skriver Paulina, det är ett spel och den som med i spelet går den ska spelet tåla.
  Tyvärr tror jag att domhär ”hatarna” inte ser skillnad på spelet och verkligheten, dom fattar inte bättre, tyvärr! Kör hårt!!

  Reply
 19. Monique december 17, 2014 at 5:34 e m

  Nu ska jag vara ärlig. Innan du kom in i Paradise var det grymt tråkigt, allting var så säkert och alla hade sin partner som de kunde ”lita” på. När du kom in, då jävlar i det blev det ändring. Det som varit så ordningsamt förvandlades till en stor och rörig gryta. Med andra ord: DU GÖR BRA TV! Utan dig i programmet hade jag inte kollat. Fortsätt göra din grej och var dig själv!
  DU ROCKAR TJEJEN

  Reply
 20. sofia december 17, 2014 at 5:56 e m

  Du är bra!

  Reply
 21. Matilda december 17, 2014 at 6:26 e m

  Får du mer hat i år jämfört med förra året?

  Reply
 22. Ica december 17, 2014 at 6:31 e m

  Det där med att vara en förebild…. Har du verkligen gått in i PH med ambitionen att vara det.? Vad är det som säger att man inte kan vara en bra förebild som drar över någon kille då och då, supa skallen av sig OCH stå för det? Jag får själv höra av yngre att jag är en förebild, men jag ser mig mer som ett varnande exempel.

  Reply
 23. emelie december 17, 2014 at 6:59 e m

  Vet du vad ”Paow”. Jag har följt din blogg enda sedan du började skriva som fjortis. Jag har alltid haft ett extra öga för dig, tyckt att du är en härlig tjej med skinn på näsan. Jag har älskat att du har varit så öppen med sex och nakenhet. Men vad hände i denna säsong av Paradise? Det skiner igenom TVrutan att du försöker SÅ MYCKET (så mycket mer än vad du behöver och är), du spelar SÅ MYCKET på sex att det inte längre blir härligt utan det märks att du har tagit på dig denna sex-roll, för att du på något sätt måste. Det är lättare att bli dömd när man är i en roll, än utan. ”Jag är Paow och jag är öppen med min sexualitet” Ja, way to go girlfriend, im happy for ya men du har bara lyckats överdriva så mycket att det blir osmakligt. Men jag förstår ju det, jag läser emellan dina rader att det är detta du måste göra för att överleva. Tråkigt.. Men såhär ser ju livet ut för sovande människor. Jag önskar jag kunde väcka dig….

  Reply
 24. emelie december 17, 2014 at 7:03 e m

  Hörde av Saga att det är du och Erik som vinner ikväll. Grattis!

  Reply
 25. Sofia december 17, 2014 at 7:34 e m

  Du är grym och den coolaste bruden någonsin!

  Reply
 26. julia december 17, 2014 at 7:40 e m

  Paow skit i alla andra du är bästa!
  Va stark och skit i alla andra idioter!
  Hejar på dig!!
  Du är en störtskön människa!
  Så snälla fortsätt blogga på!!
  you are awsome!!! ☺☺

  Reply
 27. Linda december 17, 2014 at 8:26 e m

  jag håller med dig!

  Reply
 28. Jo december 17, 2014 at 8:50 e m

  Och Paow – sluta godkänna hatkommentarerna. Alla som kallar dig massa skit; bara blocka dem. Det finns inget värde i att störda individer ska få sitta och kalla tjejer horor och slampor på nätet.

  Reply
 29. nadine december 17, 2014 at 9:36 e m

  tråkigt att du använder bipolär så brutalt negativ, jag själv har det & jag var den som anmälde jockibois bild på dej för någon vecka sen. jävligt tråkigt att du känner så, men då ska jag sluta läsa din blogg om det är SÅ du ser på oss som är bipolära. HADE

  Reply
  1. anonym december 17, 2014 at 9:51 e m

   Det är inget fel på att vara bipolär eller ”lida” av någon annan slags psykisk ohälsa. De som tror det är bara okunniga!

   Reply
 30. Johanna december 17, 2014 at 9:37 e m

  Gör bra TV? Pratade du ens förra säsongen? :p

  Reply
 31. Louise december 17, 2014 at 9:45 e m

  Alltså hur obildad och dum i huvudet kan en människa vara? Har du den minsta lilla aning om vad bipolär är för sjukdom? Vad det innebär? Tror knappast det. Och hur kan du ens använda en sjukdom (som du inte har en aning om vad det är) som skällsord? Något som personer inte kan välja att drabbas? Fyfan alltså. Så jävla pinsam du är. Och kom inte med ursäkten ”jag menade inget illa” för det är bullshit. Utveckla din hjärna lite, läs en bok !

  Reply
  1. Elin december 17, 2014 at 9:50 e m

   Alltså yes, tänkte precis skriva någonting liknande själv.
   Är själv bipolär och herregud att byta åsikt snabbt är inte att vara bipolär. Det är något helt annat. Så om du ska använda skällsord, använd ord du faktiskt förstår själv.

   Reply
 32. Jessica december 17, 2014 at 9:53 e m

  Usch nu får människor sluta. Du får ligga så mkt du vill M.m.
  Tycker det är tid att människor ändrar hur de ser på tjejer. Tjejer ska ligga med lika många som killar utan att bli kallad slampa. Jag tycker att du visar yngre tjejer att det är starkt att vara sig själv och stå emot alla vidriga kommentarer. Och ni som skriver massa skit , varför ser ni på det om ni stör er så mkt. Självklart finns det människor som jag stör mig på när jag ser PH men jag går inte in på deras sidor och skriver massa negativt om de. Tänk själv om du va i paow sits, eller känd överhuvudtaget och människor hade skriver massa hat till dig hela tiden. Alla människor förtjänar att bli behandlade på ett bra sätt och så man själv vill bli behandlad. Tjejer uppmana inte killar att kalla tjejer för knulldocka, slampa M.m. Smail och Calle har med haft sex med människor i tv är de oxå slampor då och vidriga?! Förstår inte hur ni tänker , speciellt om ni är tjejer. Verkar bara som ni är avundsjuka för hur vacker och skön paow är. Du verkar vara en grymt skön och stark tjej. Keep it up!

  Reply
 33. em december 17, 2014 at 10:23 e m

  I det här inlägget valde du dina ord lite klumpigt…

  Jag är nu så pass ”stor” att jag inte tar åt mig av ett inlägg som inte är riktat till mig, trotts att jag nämligen är bipolär, och jag förstår att du förmodligen inte tänkte på hur du fick det att låta när du använde bipolär i den där meningen…
  Tyvärr finns det nog många som kommer att bli upprörda över vad du skrivit.

  Men, jag ville bara säga att du inte alls är värd all hat du får riktad emot dig nu. Stå på dig, för ingen ska behöva ta den skit du får utstå…

  Reply
 34. Veronica december 17, 2014 at 10:38 e m

  Enda anledningen till du är med iår igen är för du släpper till enklare än vad dom andra gör. + du har ju knullat dig till final. Så good luck!

  Reply
 35. emma december 17, 2014 at 10:49 e m

  Jag förstår att du blir frustrerad, jag hade aldrig pallat så mycket skit somliga av er får ta. Men SNÄLLA kasta inte ur dig psykiatriska diagnoser som folk kämpar med dagligen på detta sättet. Det är tydligt att du inte förstår vad bipolär sjukdom innebär när du använder det i det här sammanhanget. Det blir väldigt kontraproduktivt när du skriver ett inlägg om att du inte orkar med allt hat du får och i slutet slänger in en diagnos som ett skällsord, det gör inte dig ett dugg bättre än de som hatar på dig. Det finns redan så mycket stigman kring personer som lever med psykisk ohälsa, vi behöver inte mer. Tack.

  Reply
  1. Erika december 19, 2014 at 12:32 f m

   Skrev en kommentar själv. Men du sa det bättre, bra skrivet..

   Reply
 36. elina december 17, 2014 at 11:15 e m

  Grattis till pengarna du verkar vara en sådan person som gör allt för att synas i tv och gör allt för pengar stort grattis men du är inte någon förebild eller någon annan än en diva brud trist att du vill bli känd som skandal tjej men vissa väljer att bli känd eller ökänd hoppas du tycker det var värt pengarna.

  Reply
 37. Tina december 17, 2014 at 11:43 e m

  Du är grym Paow, ville bara att du skulle veta det. Hoppas det blir du och Eric en dag 🙂

  Reply
 38. Ida december 18, 2014 at 12:04 f m

  Du kommer ångra dig när du blir äldre säger jag bara så som du skämt ut dig i tv!! Att vilja gå och ligga på bordet tex?! När man vet man blir filmad? Sjukt. Trekant?! Tjejsex?! I tv?! Hallå?! Gör vad du vill hemma, men inte i tv!! Du gör bra tv, men bara genom att skämma ut dig. Låt inte folk utnyttja dig så herregud. Gillar annars din personlighet ska du veta.

  Reply
  1. Emelie december 18, 2014 at 2:41 e m

   Ja, och vad är det för ”moralisk” skillnad mellan heterosex och tjejsex då undrar jag?

   Reply
 39. Elin december 18, 2014 at 1:06 e m

  Har läst ett antal kommentarer på din Instagram under hela din medverkan i PH och det är SORGLIGT hur jävla bittra och elaka människor i det här landet är. Folk slänger med ordet ”hora” och ”slampa” och ”idiotjävel” m.m i varje inlägg… Men faktiskt är det ju ändå så att i Paradise hotel så gör man precis det som allt som ALLA ungar gör på fest. ALLA super och ALLA ligger, mer eller mindre. Men inte fan är det något fel på det! Folk har fortfarande svårt för att se tjejer som vågar ta plats och som kan öppet stå för att de gillar att ha sex, och det bevisar bara att dessa haters är medeltids- tänkande idioter som har så taskig självkänsla att dom måste mobba en främmande människa över nätet 🙂 Du var helt klart värd att vinna för övrigt och har hela tiden hejat på dig, kram

  Reply
 40. Mia december 18, 2014 at 1:44 e m

  ja herregud vissa människor har bara inga egna liv eller hjärnor att tänka med heller för den delen, det är ett spel från början till slut och vissa gör det mer ont att spela ut än andra för man har eller får en relation. De som inte fattar det och är med i programmet o snackar skit efteråt för de är bittra är lika dumma som de som tittar o inget fattar.

  Har kollat via 3play o inte alla program samt inte helt igenom programmen heller, tycker inte du framstår som mer ful i ditt spel än någon annan.

  Slutligen ett JÄTTEGRATTIS till dig o E för vinsten, ni var värda vinnare o jättekul att ni delade som sig bör.

  Ha det bäst, God Jul o Gott Nytt på dig 😀

  Reply
 41. Jenni december 18, 2014 at 4:24 e m

  Människor som skriver alla elaka kommentarer är avundsjuka på dig och har inget eget liv! Du ska verkligen inte lyssna på dem! Dom som kommenterar att du gjort massa saker i tv som dem kanske inte tycker om, ska du skita i eller fråga dem varför dem tittade ens? Det fanns annat och kolla på.. som sagt avundsjuka.. :O
  Känner dig inte, men har läst din blogg länge och du verkar vara en underbar person<3

  PS:
  Grattis till vinsten! Det förtjänar du<3
  Kom till Göteborg! 🙂

  Reply
 42. Erika december 19, 2014 at 12:27 f m

  Du är grym och va så bäst i PH! Jättegrattis till vinsten! Men snälla prata inte om bipolära eller andra psykiska sjukdomar som du inte har nån aning om på det sättet. Det är faktist orättvist och kan såra ganska mycket. Men stå på dig med annat, du är cool! Kram

  Reply
 43. Fanny december 19, 2014 at 3:06 f m

  Alltså grattis till vinsten men jag håller verkligen inte med att du vann för att du spelade skickligt. Du vann ju på ren tur. Tur att du stod i final med Erik som faktiskt fixade alla röster åt er. Utan honom hade du inte fått många röster kan jag säga. Dessutom tur; att kian sa till Erik att ge sin ros till dig istället för honom. Annars hade du rykt. Tur; att saga övertalade Freddie att ta in jasse från de döda. Om Evelina kommit in istället hade ju du rykt i istapps ceremonin. Tur; att jasse valdes till tomte och fick dela ut paketen till dig o Freddie. Om det blivit Kristian, som det annars hade blivit, hade saga varit immun och samma igen, du hade troligen rykt i istappsceremonin. Tur; att Calle (som hade all anledning att inte rösta på er) valde att ställa sig bakom er ist för Freddie o jasse. Tur; att saga inte är så hämndlysten att hon gick med på att ställa sig bakom dig o Erik. Ja alltså its never ending. Det finns så sjukt många tillfällen där det var givet att du skulle ryka men det oväntade hände och du fick övertaget med lite tur och fick stanna. Och sen gled du på Eriks räkmacka hela vägen fram till vinsten. Grattis!

  svar: Fatt Eric hade inte suttit där utan mig heller 🙂 Så det är ömsesidigt. Hade inte Calle bettet sig som en fitta så hade Eric rykt, då hade nog inte Eric gjort mig till demon. Men nu valde Calle mig till det, hade Saga inte hoppat över sträcket så hade Smail vart kvar. Blablabal. Det finns 1000000 sådana 🙂 ha deee.

  Reply
 44. D.K december 19, 2014 at 4:45 f m

  Michelle och Calle var inga änglar, men de är omtyckta för att de spelade med hjärtat. Smail spelade hårt och Smail spelade spelet på riktigt. Han satt inte i rutan och MOBBADE folk. Han körde ut folk, HAN SPELADE spelet och inget annat. Och det är därför han är så omtyckt. Och visst, du kunde också spela spelet. Men att mobba och bete sig illa är INTE att spela spelet. Det är bara att vara en elak person och en dålig medmänniska. Och inte motbevisa du mig efter det här inlägget.

  Att skriva en sån sak om bipolära personer är nog det sjukaste jag läst. Jag lider med alla bipolära som läste det här inlägget precis. Mitt hjärta värker. Snälla Paulina, gå åtminstone in och läs på om bipolära efter detta så du fattar var du precis skrivit om. Ingen person med hjärta kan skriva en sån sak om man verkligen förstår var sjukdomen innebär.

  Och ett tips. Skriv aldrig så om någon sjukdom någonsin igen. För det gör man inte, oavsett hur arg man än är.

  Reply
 45. Tova december 19, 2014 at 4:30 e m

  Helt rätt Paulina, skit i alla dessa idiotiska kommentarer.
  Du är en grymt cool tjej som som kör ditt race och står för vad du tycker, det sticker ju självklart i folks ögon men låt det göra det.
  Du förtjänade att vinna PH helt klart!
  God Jul!

  Reply
 46. louise philipsson december 20, 2014 at 1:52 e m

  Du ska verkligen inte behöva förklara dig.
  Du är en jävligt värdig vinnare och har spelat detta spel helt rätt!
  De som säger att du är falsk kan ju ta och tänka om ett varv och inse att det faktiskt bra är ett spel.
  Ta inte åt dig något av de som försöker trycka ner dig eller skriver elaka kommentarer – de är antingen jävligt bittra eller avundsjuka på dig.

  Grattis ännu en gång till vinsten! Den är du värd till 110 procent!!
  Måste bara tillägga hur sjukt de är att ni skattade 75 000:- av vinstpengarna!

  Reply
 47. Anna augusti 31, 2015 at 6:47 e m

  Om du nu är så bra osv hade du ju kunna valt ett annat program där folk tar deltagarna mer på allvar. PH deltagare kommer alltid att ses som bimbos och dumhuvven som vill va med i tv för att visa upp sig. Bara en tanke.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *