More issues than Vouge!

Idag i Imso’s julkalender så är det extra pris på denna snygga Vouge mössa! Den kostar idag bara 49 kr! Sjukt erbjudande klicka hem dig en mössa – här!
P4860834

Vouge mössa för 49 kr idag, – här

(Visited 10 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Malin december 17, 2014 at 8:12 e m

  Jävligt het mössa 😉

  Reply
 2. Linda december 17, 2014 at 8:27 e m

  Så fin mössa 🙂

  Reply
 3. Carro december 17, 2014 at 9:44 e m

  Hej Paulina!
  Jag har läst din blogg i en väldans massa år nu, men det är väldigt få gånger jag faktiskt lämnat en kommentar här. Men efter att sett hur du har behandlats av människor så kände jag att jag ville skriva. Jag känner inte dig alls, men när jag ser saker som en del människor skriver till dig så får jag verkligen ont i magen. För mig är det så svårt att förstå att okända människor kan sitta och spy hat över en annan människa, döma personen och berätta för den hur den skall leva.

  Jag har sett varenda litet avsnitt av Paradise Hotel, både denna och förra säsongen. Och jag kan inte förstå hur människor kan hysa ett sådant agg mot dig. Jag tycker du om någon verkligen är dig själv. Och tycker också du har kört ett rätt schyst spel.

  Det jag egentligen vill ha sagt är att jag verkligen inte tycker att du förtjänar all den skiten som du får. Och jag beundrar dig, för att du orkar. För helt ärligt, hur många människor skulle klara av att få så mycket hat som de flesta bloggare får varje dag? Och har fått i många års tid. Jag tycker du är otroligt stark som vågar vara dig själv, stå upp för dig själv och fortsätta vara ärlig och rakryggad.

  Jag hoppas du fortsätter att vara just du, och att de mupparna som inte vet bättre än att sitta och hacka på människor de inte känner lämnar dig ifred. Glöm inte alla de som faktiskt beundras dig och som verkligen uppskattar det du gör!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *