Tinder dejt.

Använder ni tinder? Jag har börjat göra det på senare tid. Det är en dejt app som där båda måste gilla varandra för att kunna skriva. Skjut smart så slipper man killar/tjejer som inte faller än i smaken.

Igår så var jag på min första tinder dejt. Satt inne och swapa lite och såg en söt kille. Vi träffades upp på söder och tog en öl och spelade biljard. Det var rätt soft faktiskt. Man har ju hört om dessa skräck senarium där personen inte alls ser ut som på bild. Fast dejten var mer som ett gött häng, pratade om intressen osv. Sen gick vi skilda vägar sent på natten. Ellen och Christian kom också förbi, kalasfulla som precis vart på svenska hjältar galan. Så det blev också lite som en dubbel dejt haha.

IMG_0527.PNG

IMG_0528.PNG

(Visited 325 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anette Starby december 10, 2014 at 10:18 f m

  Det finns så otroligt mycket dejtnings sidor nu förtiden men du verkade ha en ganska lyckad dejt igår. Hoppas du träffar den rätta snart för det är du värd.
  Mvh Anette

  Reply
 2. Linda december 10, 2014 at 7:08 e m

  haha älskar gemförelsen med bigmac 😉

  Reply
 3. PH-fan december 10, 2014 at 8:58 e m

  Precis. ”What’s wrong with this picture?” Haha.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *