Toppar och blusar!

soso

Snyggt tips på toppar & blusar idag är det hela 25 % i rabatt på toppar och blusar hos Imso! Även den blusen jag har på mig på bilden ovanför ingår i den kategorin så det är samma rabatt på den också. Om ni inte hittar något här så kan ni som vanligt kolla in allt som finns i utbud – HÄR.
collage

1. Toppen – här / 2. Toppen – här / 3. Blus/toppen – här

(Visited 52 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. PH-fan december 9, 2014 at 6:07 e m

  Apropå näthat. Med tanke på vad du var med om i förra årets upplaga av PH är det väl inte ditt agerande speciellt konstigt. Tvärtom så visar det att du lärt dig någonting. Inte alla som kan skryta med det. De flesta gör ju om samma misstag igen och igen och igen… Din kommentar om att ”handlingar betyder mer än ord” var spot on. Calle har betett sig som ett svin mot dig och livet är så enkelt att det man ger är det man får.

  Så, stå på dig. Vi hejar på dig. Du har gjort allt rätt. Tycker du har växt enormt under resans gång. Inte heller många som kan skryta med det.

  Reply
 2. atoossa december 9, 2014 at 8:06 e m

  ååå evelina <3

  Reply
 3. ewelina december 9, 2014 at 9:21 e m

  Hej snygging. du har ett par solbrillor i PH, rätt fyrkantiga – stora och svarta. vart ifrån är de? Så jävla snygga!!

  Reply
 4. Linda december 9, 2014 at 9:55 e m

  Bra tips! 🙂

  Reply
 5. Emelie december 9, 2014 at 10:26 e m

  Alltså vf är du så sjukt elak mot Michelle i paradise hotel? Brukar sällan kommentera på bloggar men får seriöst ont i magen när jag ser hur du pratar illa om henne, och du å Kian säger ni typ hatar henne? Fattar inte alls. Man behöver inte gilla alla men man behöver inte snacka skit om någon för det. Och ja nu var det givetvis ett tagsen ni spelade in ph men ändå… Men men, du är fortfarande en av mina favoritpersoner i ph trots du är jäkligt elak mot Michelle..

  Men tror (hoppas) nog du är en bättre människa än så på utsidan.

  Reply
 6. . december 9, 2014 at 10:30 e m

  Såg att du kommentera Michelles bild på instagtam och skrev ”Ylva då”. Vad fan spelar det för roll vad Ylva sagt osv skött dig själv och stå upp för vad du själv säger och gör? Be istället om ursäkt till Michelle för hon har aldrig gjort dig någonting egentligen, det är illa av dig att sitta och säga såna hemska saker. Speciellt eftersom du själv blivit mobbad när du var yngre så borde du veta bättre

  Reply
 7. Sara december 10, 2014 at 1:20 f m

  Gud vad fjantigt av Ylva att konstant tro sig vara en übermensch.

  Hur som haver kommenterar jag för att säga, att jag tror det blir en fördel för dig om du går ut med en offentlig ursäkt till Michelle. Att Ylva är tragisk vet de flesta, att hon är mobbare vet de också, men att hon kan stå för ett förlåt är dock en jävligt oklar sak – Hon är helt enkelt falsk. Visa du är the better person 🙂

  Kram

  Reply
 8. Amanda december 10, 2014 at 6:21 f m

  Hallå paow! 1000 frågor… Vem skötte din blogg när du var i Mexiko? Hur länge va du i Mexico innan du klev in i huset? Hängde du något med samir innan du gick in, vilket det ryktades om? Vart håller deltagarna hus när dom åkt ut, innan dom kommer tillbaka? Får dom umgås med varandra då alla som åkt ut? Kram kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *