Biomys med mina boys!

Jag, Jamalde och Viktor var på bio igår och såg Dum och ännu dummare. Haha! Så jävla rolig film satt och asgarvade. Det var sån nostalgi för vi käkade sånt godis man alltid åt på när man var mindre ni vet. 🙂

IMG_1389
IMG_1297 IMG_1307 IMG_1322

Smågodis och plocksaker sån nostalgi!

(Visited 34 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Linda januari 6, 2015 at 4:53 f m

    Vill bara säga att du är stor förebild för mig och att jag verkligen ser upp till dig och älskar dig din blogg❤️

    Reply
  2. My januari 6, 2015 at 12:12 e m

    En liten fundering … Du är vuxen visst ? Vart någonstans i din logik känns det okej att blanda in ett litet oskyldigt barn i ditt och dessies lilla fjortisdrama? Har Du verkligen inte mer innanför pannbenet? Att blanda in ett oskyldigt barn som aldrig ens gjort dig något är så fruktansvärt vidrigt och du Paulina ? Du sjunker bara lägre och lägre .

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *