Sjuk :(

Igår så var vi och festade på Ritz i Örebro. Riktigt bra ställe, bra folk och snygga människor. Sen får vi ju inte glömma att doktor Bombay spela. Han sjöng ”kalla kutta emoo” eller något. Nostalgi på hög nivå.

Sen så var det väldigt kul att träffa Smail också. Men jag blev sjuk igår, ont i halsen, feber och alkohol och mycket folk är inte den bästa kombon. Sen när jag väl skulle sova så var jag helt röd och groggy. Så idag så blir det rehab, imorgon också.

Och Smail är världens värsta tidsoptimist alltså. Ställer sig och duschar 10 min innan tåget går, glömmer laddaren på hotellrummet . Envisas med att hämta den, och när vi väl kommer fram. Så åker tåget framför våra ögon. Och jag skyller allt på Smail, för det var ju hans fel och jag tjatade som en jobbig jävla höna att han skulle skynda sig. Men att stå bakis, känna sig äcklig och bara vilja hem, och se tåget åka framför ögonen på än… Fyfan vad jag skrek, började gråta och funderade en stund på att hoppa framför nästa tåg. Så nu sitter jag här, ensam mår dåligt och är trött helt gråtmild 🙁

Jaja.. Nästa tåg går snart! Förlåt Smail. I Love u <3 IMG_1471.JPG

IMG_1473.JPG

IMG_1469.JPG

IMG_1487.JPG

IMG_1488.JPG

(Visited 50 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. sophie januari 6, 2015 at 1:08 e m

  hahaha lilla Smail <3

  Reply
 2. nansi januari 6, 2015 at 5:26 e m

  Vänta aldrig på en människa som är försenad. Ge dig iväg själv och den andre får komma i sin egen takt.
  Hatar att komma för sent

  Reply
 3. Moa januari 7, 2015 at 11:25 f m

  Dr Bombays låt heter Calcutta… Inte ”kalla kutta emoo”…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *