Samir och jag står varann väldigt nära. Vi gjorde som alla vet Paradisehotel tillsammans för 2 år sedan och sen dess så har vi gjort både bargig och hängt en hel del då vi har många gemensamma vänner!

Idag börjar han blogga på Expressen! Jag är så stolt över dig! Både jag och Samir var förut på Finest.se som ni vet och om ni läste i Aftonbladet så gick dem ut med att vi blev utslängda därifrån vilket (absolut inte) stämmer! Det som hände var att vi båda avslutade våra bloggar där då vi hade 3 månaders uppsägningatid. Kort och gott ville vi gå vidare och möta nya höjder! Grymt stort lycka till på Expressen nu Samir!!

Besök hans nya blogg på: Expressen.se/SamirBadran!

skon
so

<3

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *