Min babe börjar blogga på Expressen!

Samir och jag står varann väldigt nära. Vi gjorde som alla vet Paradisehotel tillsammans för 2 år sedan och sen dess så har vi gjort både bargig och hängt en hel del då vi har många gemensamma vänner!

Idag börjar han blogga på Expressen! Jag är så stolt över dig! Både jag och Samir var förut på Finest.se som ni vet och om ni läste i Aftonbladet så gick dem ut med att vi blev utslängda därifrån vilket (absolut inte) stämmer! Det som hände var att vi båda avslutade våra bloggar där då vi hade 3 månaders uppsägningatid. Kort och gott ville vi gå vidare och möta nya höjder! Grymt stort lycka till på Expressen nu Samir!!

Besök hans nya blogg på: Expressen.se/SamirBadran!

skon
so

<3

(Visited 74 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Emmi januari 16, 2015 at 5:25 e m

  Hej! Följ mig och min blogg om min bröstoperation och allt som hör till! Kram på er alla

  Reply
 2. Sanna januari 17, 2015 at 12:06 f m

  Du är så himla fin Paulina.

  Reply
 3. Elin januari 17, 2015 at 11:53 f m

  Gillar ni hästar? Skulle betyda mycket om ni gick in och började följa min blogg! Kram

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *