Det står stilla. Och jag mår illa.

Ni behöver inte fråga mig varför jag har kvar bloggen. Även om jag bloggar dåligt. Så älskar jag den här saken, den så kallade bloggen. Den har gett mig så mycket. Men jag har svårt att finna en inre ro. Det är hela havet stormar i min själ just nu, eller det har det väl alltid vart. Men det är extra mycket just nu. Jag kommer ihåg på den tiden då allt var frid och fröjd. Där jag prioterade mitt lilla fejk liv här och målade upp saker fint och glamouröst, precis som dom flesta bloggare fortsätter att göra än idag. . Fast det egentligen var dåligt, när jag fick tjata om pengar av pappa för att få den där fina klänningen som jag då skulle blogga och skryta om att jag var först med i ”bloggvärlden”. I år så köpte jag en nyårsklänning för 5 tusen. Som om att det inte vore någonting.

När jag går in på kissies eller Dessies blogg så skäms jag lite över hur extremt ointerssanta saker dom bloggar om. Egentligen, vem bryr sig om man Dessie åt till middag eller om kissie har slagit ut en del av sin tand. Jag vet att mina inlägg också är rätt tråkiga och inehållslösa ibland, att det bara är halvdåliga bilder. Men jag orkar inte engagera mig tillräckligt mycket. Och jag vet att många av mina läsare är äldre. Men om ni nu vill veta, så hänger jag med en asgrym kille, jag har två hål i mina tänder som är mjölktänder, jag har precis handlat på Nelly.com(det är lungt, det är bara billiga saker), jag har alltid en massa folk hemma hos mig, jag äter ut för typ 4a tusen i veckan, runt jul&nyår så festade jag 9(!!)dagar i rad, jag ska köpa en pygmeigelkott, jag äter thaisallad, och jag är arg på en gammal Paradise vän som bara skiter i mig. Ja där har ni en snabbuppdatering.

När man känner att man har allt. Det är då man tar saker för givet. Jag rycker fortfarande på axlarna och är dålig på att värdesätta folk. Nej nu är jag sådär negativ igen. Jag är grym, emellanåt. Ibland är jag värdelös. Som min pappa skulle säga när han jämför mig med mina väninnor och istället för att berömma mig för mitt arbete jag gör så säger han ”det kanske du borde lämna över till dina mer begåvade väninnor”. Och ja det är en pik till honom. För att han är osmidig och får mig ledsen ibland. Även om han också får mig glad. Blablabla. Jag måste sluta vara så jäkla lat. Jag längtar utomlands men får inte åka iväg för min agent 🙁 Där sitter det nog. Jag känner att jag lever när jag reser. Sen så behöver jag en ny dator. Ja det får fan ske nu alltså. På måndag. På måndag.

1421318324-6079-1Jag och Jamalde

(Visited 31 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. my januari 16, 2015 at 10:00 f m

  De jag stör mig på mest med dessies blogg just nu är att hon HELA tiden tar bild på sin kaffekopp och berättar om sina fantastiska frukostar och träning träning tränig.. Att Kissie bloggar om sin tappade tand är mer intressant, dock har jag inte läst inlägget..

  Och jaa, du.. ”mina killar” på insta jämt och ständigt haha 😉

  Reply
 2. Malin januari 16, 2015 at 10:59 f m

  Om personen ifråga skiter i dig skit i den då!! För då missar den personen en bra person. Du har ett värde utan den personen. I’m just saying dont care about people WHO dont care.

  Reply
 3. E januari 16, 2015 at 12:00 e m

  Fyfan va lågt du sjönk i mina ögon nu.

  Reply
 4. Amanda januari 16, 2015 at 12:23 e m

  Det är ju sånt du skrev i fetstil som är intressant 😉

  Reply
 5. elise januari 16, 2015 at 2:33 e m

  Jag förstår hur du tänker och jag tycker du har rätt att säga dina åsikter 🙂
  Men jag håller inte riktigt med om de du skriver. Att blogga handlar om allt det där du skrev i fet stil. folk ( vi som läser ) tycker ändå sånt är intressant. Eller snarare det är något som tillhör en blogg. Man följer en människas vardag. Sen får du såklart blogga om vad du vill och folk får välja om de tycker det är intressant att följa dig eller inte.

  Reply
 6. mina januari 16, 2015 at 3:02 e m

  Den ända bloggen jag läser är din just därför att du är ärlig och för att jag känner igen mig i dig så sjukt mycket. Jag är precis likadan och har också kaos i min själ. Det finns fler som oss och du kommer bli älskad för den du är och ingenting annat. Det bästa med det är att det är äkta och inte fejk som så mycket annat. Du är helt klart den starkaste mentalt kända människa jag vet. Jag hade aldrig själv orkar med allt du får stå ut med varje dag. Ge fan i alla andra. Gör din grej. De andra kan dra dit gräset aldrig växer. Om din pappa orsakar dig mycket skada bör du kanske säga upp kontakten. Det gjorde jag ett tag och det hjälper, sen kommer de tillbaka mycket snällare. Lägg energin på vad som gör dig glad. Flytta från detta landet om det så krävs för att göra dig lycklig. Inget annat spelar roll i slutändan. Haters gonna hate och tyvärr äter de upp en men de är inte värda din energi.

  Reply
 7. Felicia januari 16, 2015 at 4:40 e m

  Vad kul att du funderar på att skaffa en igelkott, det funderade jag också på förut men när jag fick reda på att dom behövde typ ett eget rum att leva i så blev det lite svårt haha!

  Reply
 8. Andrea januari 16, 2015 at 4:57 e m

  Förstår inte varför eller hur du kan med att klanka ner på andra bloggare som faktiskt verkar ta sin blogg på allvar i jämförelse med dig?! Tror du på riktigt att du har en bättre å mer innehållsrik blogg än dom?! Det är väl bättre med bloggare som skriver om sina inköp å lägger upp moderelaterade bilder än någon som tror att det är något att skryta om sitt urkukade sexliv. Men tyvärr är det svårt att sluta gå in på din blogg, du vet det är som en tågolycka man kan helt enkelt inte kolla bort :/ Du provocerar en för mkt helt enkelt. Sen är det väl inte konstigt om din pappa fäller lite klumpiga/onödiga kommentarer ang. dig, det är nog inte som att han väller över av stolthet ang. dig direkt :/ Han ger dig väl kanske pikar för att han innerst inne skulle vilja känna stolthet över sin flicka, vilket inte är konstigt. Skulle det inte vara lite kul att känna att man gör sina föräldrar stolta? Sen skryta om att du är ute sju dagar i sträck?! Aja, om man vill bli sleten å äcklig så visst! Sen är det nog bra för dig om du hittat någon du verkligen tycker om så du kanske kan förstå att man inte behöver lägga upp sig till höger å vänster för att få bekräftelse, skönt för dig om du nu kanske kan inse att det är något fint att ”ge sin kropp” till någon man tycker om. Bra förresten att du inte vill ”lägga upp nån fakead värld” här i din blogg, men samtidigt om man tjänar såpass mkt pengar på bloggen så är det kanske inte så konstigt att man ”spär på” lite. Du har ju nästan bara reklam på din blogg vad jag har sett om vi ska lägga korten på bordet. Sen ang. din själ så hoppas jag du till slut ”finner ro i den”.

  Reply
 9. Therese januari 16, 2015 at 6:50 e m

  Det här var ett av dina bra inlägg.

  Annars skulle jag nog hellre läsa om en utslagen tand än upprepade inlägg om (reklam för) tandblekning.

  Reply
 10. Lily januari 16, 2015 at 10:13 e m

  Svårt att räkna ut.. Saga., du har ju tagit bort na fr instagram.. Moget?!

  Reply
 11. Sanna januari 17, 2015 at 12:09 f m

  Jag håller med allt du skriver.

  Men samtidigt väljer läsarna det dom gillar att läsa.

  Din blogg känns väldigt äkta. Jag läser hellre dina inlägg än Kissies.

  Reply
 12. Milla januari 17, 2015 at 12:21 f m

  Problemet är väl att man egentligen inte bryr sig om vem bloggen är bara det är intressant, personligt, mkt bilder och inte bara en massa reklam. Och då läser jag gärna både dessies och kissies. När det sen börjar bli försvarsinlägg blir man bara allmänt uttråkad.

  Reply
 13. Rebecca januari 17, 2015 at 9:40 f m

  Jag förstår ditt tänk och jag kan hålla med om att man blir trött på allt det banala ibland. Om man har en stark röst och når ut till en bred målgrupp med sin blogg tycker jag man borde förvalta det på fler sätt än att bara skriva om sin vardag, dvs t.ex göra något meningsfullt och påverka människor genom sitt skrivande. Men man gör som man vill och alla är inte lämpade för att ta på sig en sån roll 😉

  Reply
 14. m januari 17, 2015 at 10:20 f m

  Vad roligt att du hittat en bra kille! Jamalde ser väldigt rar ut och jag hoppas att han är det. Många bloggerskor har en jävligt mallig och falsk attityd och det tycker inte jag om. Du däremot är ärlig och rak och ser dig inte som förmer. Lyssna inte på haters, de är bara idioter. Kram <3

  Reply
 15. Bella januari 17, 2015 at 1:28 e m

  Din blogg känns ganska tragisk, du och Isabelle är verkligen dem bloggar jag har svårt för. Känns lite för WT i mina ögon. Dessies och Kissies bloggar däremot kollar jag in i dagligen 🙂 dem försöker inte lika hårt, känns mer avslappnade och mer intressanta 🙂 Bara sorgligt att läsa om trasiga och tomma människor. Men jag hoppas det blir bra för dig i framtiden 🙂

  Reply
 16. Maja januari 17, 2015 at 2:22 e m

  Jag tycker då att dessie endast har höjts i mina ögon och hon Tycker jag har en bra blogg. Medan du endast klankar ner på massa andras bloggar? Skit i alla andra som du nu säger så mycket att du nu gör och sluta snacka skit om andra, jag vet att du har en grym blogg egentligen, lycka till!

  Reply
 17. Anna-M januari 17, 2015 at 2:42 e m

  Tror inte alla läsare förstår att saker som tex kissie skriver är ren lögn och överdrift. Det kanske krävs att man verkligen har pengar och är extremt berest för att se att hon INTE är det. (Visst först nu så känner hon väl ganska bra men hade hon tagit ut hundra lax i månaden i så många år hon påstår hade hon varit miljonär, inte bara i företaget utan på det privata bankkontot.)
  Jag gillar att du Paulina är mer öppen och vågar vara dig själv och visa sanningen. Du kan skriva mer råa ärliga inlägg när du väl orkar. Det är vad jag tkr du ska göra. Och framförallt göra mer av.

  Reply
 18. Nicole januari 17, 2015 at 11:00 e m

  Ett av dina bästa inlägg på länge. Man ska bara skriva när man själv vill, och om det verkligen intresserar än själv, och inte andra. Det spelar ingen roll om man vill berätta sina innersta tankar för stunden eller verkligen visa upp den där fina klänningen som man själv är stolt över och tycker är fin. Man märker som läsare om du brinner för ditt inlägg eller bara skriver för att du känner att du måste.

  Kör ditt race som alltid, för det är alltid bra 🙂

  Reply
 19. lisa januari 18, 2015 at 10:52 f m

  jag läste din blogg för herrens många år sedan och jag kan inte påstå att jag blev speciellt överraskad av innehållet den innehöll det som de flesta bloggar innehåller nu för tiden nämligen bilden av det perfekta livet,, men jag vet att när det perfekta livet dominerar finns också de större bristerna.
  Idag gick jag in på din blogg mest för nyfikenhetens skull och jag blev lite överraskad på ett bättre sätt än förr, du verkar äntligen fått se saken ur en annan synvinkel, det var skönt att läsa om att du värdesätter det riktiga livet istället för det livet du beskev som fejkliv för ja det är precis vad det är.
  Jag är verkligen inget fan av modebloggar då mode är något helt annat.
  Nej jag uppskattar människor som kämpar i sina liv och som vågar skriva ut hur verkligheteten faktiskt kan te sig för andra och att vara girig och att äga och vilja ha är långt ifrån positivt men dessvärre ser man oftast bara det när man vuxit i sig själv eller genomgått någon form av kris.
  I min värld har jag aldrig varit rik eller ägt mycket yta men det jag däremot vunnit är en inre styrka och erfarenheter vilket jag värdesätter mycket!
  Att du festar och lever livet ser jag tydligt men vem fasen har inte gjort det =) jag festade extremt mycket när ja var ung och inte hade några förbindelser men så ser det inte ut i dagsläget, men det jag menar är att du är fortfarande rätt ung och en dag tröttnar man jag lovar och då har du fått ut det du ville…nej alla är vi olika men människor vill att vi ska vara stöpta i samma form och inneha en modeblogg haha! skämt och sido…jag gillar din blogg bättre nu än förr.

  Reply
 20. Katy januari 22, 2015 at 4:56 f m

  Det bästa för själen är kyrkan. Rekommenderar det starkt! (Frikyrka helst) du skulle bli chockad över resultat.
  Må bäst!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *